- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не мога да си намеря приятелка?
На 16 години съм вече и не мога да си намеря приятелка вече 6 пъти ме отрязват (6-тия път беше вчера и сега съм много зле) и не разбирам защо?
може би грешен подход :P
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
Не бързай.
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
ние не сме баба ванга за да разберем защо са те отрязали но ако разкажеш по-подробно за всяко едно от момичетата бихме могли да ти кажем къде грешиш.
сигурно се правиш на тежкарр..илии си някой льольо ...
ми кой знай прочети някой книга и тогаз си търси гадже пък може и да не ти върви
+ работите, изброени по-горе, може и да не намираш правилните момичета. Може да ти е прекалено завишен стандарта. Много работи може.
Нямаш богат речник сиг, прави се на палячо пред момичетата , това им харесва , но в същия момент в скайпа се прави че си лош...
да бе точно ..Първоначално написано от mnmlkid
П.с към автора .. бъде себе си ..
Най-важното в живота не е да си намериш приятелка.Бъди себе си,не се прави на такъв,какъвто не си,бъди си самодостатъчен и приятелката ще дойде.![]()
Ако си момиче да му станеш гадже кво друго ....Първоначално написано от 4o4ina
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
мии в случея можеш да помогнеш като замълчишш...Първоначално написано от 4o4ina
разкажи за начина по който си подходил за да можем вс да ти дадем правилни съвети![]()
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Явно на човекът не му се иска да споделя за провалите си...Как да ти помогнем тогаз бе,умен?!Я разкажи всичко,може и чудо да стане...
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
И аз съм така , винаги попадам на грешните момичета : ) Сега даже ме мързи да си намеря приятелка затова няма да правя нищо по въпроса и ще се надявам тя сама да дойде : )Първоначално написано от vanioo
дай си скайпа :Д :Д :Д не бе бъзикам се
или се дръж яко с момичетата смисъл мило,пускай им някой комплимент, не ги гледай само в циците и гъза(че на мен не ми се е вервало кви поуки съм си вадил от тва![]()
),излъжи ги че са нещо повече от другите момичета,защити ги нещо,прави това,което и те правят ИЛИ просто я покани някъде ако е лято в някоя градинка,ако е зима в некво заведение например делано,напийте се като прасета и повярвай ми мое да стане всичко
![]()
,
пп:не бъди лигльо,смъкнат,тежкар,педа че,по възможност и кифлар![]()
RedRum Against Racism!/afa/
абе в най-добрия случей,дръж се мн добре с нея,ама не баш като пу*ка с извинение .. не и забранявай нищо..недей да издаваш признаци на ревност..прави и мноого комплименти..но не всеки ден,че да и писнеш набързо..прави компромиси..ходете по кафенцаа,говорете си за различни неща..с една дума бъди перфектното гадже ;].
щото много го мислиш
другото което е - вероятно не изглеждаш добре по някаква причина,застани пред огледалото или питай някой твой близък приятел,ако не можеш да прецениш сам да ти каже кво мисли за външния ти вид. може да си дебел,със смешна прическа/облекло,пъпчив или нещо от сорта. коригирай ги първо тия неща и основно се дръж по мъжки,щом 6 пъти опитваш и те режат най-вероятно подхода ти е тотално сбъркан.
а и жените усещат като си needy![]()
разбира се,и тук не пропуснаха да ти дадат като съвет най-голямото клише на света - "бъди себе си". обаче аз ще попитам - ако някой е сдухан,недобре изглеждащ,без подход,без готини занимания и приятели и бъде себе си,какво правиме? за тва аз ше те посъветвам - НЕ бъди себе си,а бъди най-доброто,което можеш да си
и още 1 бонус-съвет,който не е задължителен,но пък много помагаотиди на компаньонка,ама някоя мн готина и да е поне на 24-5год.. след 2 часа секс с нея,поврявай ми,после сичките ти съученички и познати момичета ше ти изглеждат супер невзрачни и изобщо няма да се притесняваш да ги заговориш,а както вече казах основния ти проблем е,че в момента се държиш needy,а тва отблъсква момичетата
![]()
не знам темата ти дали е за тук, ама за какво ти е приятелка? задължително ли е да имаш приятелка?
то густо, то пусто
Хубав ли си ? Тъпо е,но повечето гледат външния вид.