другото което е - вероятно не изглеждаш добре по някаква причина,застани пред огледалото или питай някой твой близък приятел,ако не можеш да прецениш сам да ти каже кво мисли за външния ти вид. може да си дебел,със смешна прическа/облекло,пъпчив или нещо от сорта. коригирай ги първо тия неща и основно се дръж по мъжки,щом 6 пъти опитваш и те режат най-вероятно подхода ти е тотално сбъркан.
а и жените усещат като си needy
разбира се,и тук не пропуснаха да ти дадат като съвет най-голямото клише на света - "бъди себе си". обаче аз ще попитам - ако някой е сдухан,недобре изглеждащ,без подход,без готини занимания и приятели и бъде себе си,какво правиме? за тва аз ше те посъветвам - НЕ бъди себе си,а бъди най-доброто,което можеш да си
и още 1 бонус-съвет,който не е задължителен,но пък много помага отиди на компаньонка,ама някоя мн готина и да е поне на 24-5год.. след 2 часа секс с нея,поврявай ми,после сичките ти съученички и познати момичета ше ти изглеждат супер невзрачни и изобщо няма да се притесняваш да ги заговориш,а както вече казах основния ти проблем е,че в момента се държиш needy,а тва отблъсква момичетата