- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- объркана
Моят проблем, е че не оценявам нещата докато ги имам, а когато ги загубя. Имах момчето на мечтите си, но го загубих. Имах го цели 5 месеца, а накрая всичко развалих, загубих го заради един каприз. Мислех си, какво от това нали има други, ще го забравя и ще продължа напред. Но изобщо не стана така.. Минаха две седмици от раздялата ни и той тръгна с друга. Може би ако беше по-далеч от мен щях да го забравя, но сме в едно училище и всеки ден го виждам. Задържаха се почти 3 седмици, аз много я намразих, защото все пак е с моето момче - женска злоба. Скъсаха, но аз продължавам да я мразя, противна ми е. Но въпреки това аз продължавам да го обичам, не мога да се откажа от него. 3 месеца не си говорехме, бяхме се блокирали от всякъде. Един ден се видяхме и той неочаквано ме прегърна за чао и тръгна, защото бързаше. Вечерта ми писа, държеше се сякаш нищо не е станало и нищо не е било. На другия ден му намекнах, че още не съм го забравила, писахме си много за миналото ни.. Аз постоянно хранех бившата му, а той ми сервира, че още я обича..
Минаха 4 месеца от раздялата ни, а аз не мога да го забравя, не знам какво да правя. Всички ми казват да го забравя.. но първата любов никога не се забравя..
мисля че има страшно много начини да забравяш. аз съм преживяла много и мисля че вече съм специалистка в това. един от моите начини е да извършиш нещо като ритуал на освобождаване от чувствата. например аз описвам чувствата си към човека който съм загубила или в стихотворение или в нещо като еднократен дневник. трябва да вложиш всичките си чувства които изпитваш да помислиш за всичко което сте преживеле заедно и да вложиш всичко в творбата си. това е начина да изкараш чувстата от себе си. следващия етап е да заемеш всяка своя секунда с някаква дейност. да си толкова заета че да нямаш време за нищо. след това трябва пак да почнеш да се забавляваш защото ще откриеш че можеш да се усмихваш и без него. можеш да бъдеш щастлива и сама, а щастието което ще излъчваш занапред ще привлече други момчета. виждаш ли всичко е в позитивната енергия. колкото до него щом ти е казал че обича друго момиче не трябва повече да се занимаваш с него. дори той е постъпил много добре като ти го е казал направо. има толкова много момчета които биха те държали в заблуда че те харесват като резервен вариант. и така живота продължава и знай че могат да ти се случат много по-ужасни неща от това да бъдеш отблъсната. огледай се около себе си и може би ще откриеш момче което те харесва искренно но не си му дала шанс. това е съветът ми мога да пиша още но мисля че вече ставам досадна.
извинявай , че ще ти го кажа ..
но .. ти си толкова тъпа...как може да постъпиш така..
може и да мине мн мн време докато го забравишш ..зависи колко си го обичала... така като чета какво си писала ..не сии муу голяма фенка...
извинявай , че ще ти го кажа ..
но .. ти си толкова тъпа...как може да постъпиш така..
може и да мине мн мн време докато го забравишш ..зависи колко си го обичала... така като чета какво си писала ..не сии муу голяма фенка...
+1![]()
![]()
![]()
![]()
Тотално вярноПървоначално написано от momichee