мисля че има страшно много начини да забравяш. аз съм преживяла много и мисля че вече съм специалистка в това. един от моите начини е да извършиш нещо като ритуал на освобождаване от чувствата. например аз описвам чувствата си към човека който съм загубила или в стихотворение или в нещо като еднократен дневник. трябва да вложиш всичките си чувства които изпитваш да помислиш за всичко което сте преживеле заедно и да вложиш всичко в творбата си. това е начина да изкараш чувстата от себе си. следващия етап е да заемеш всяка своя секунда с някаква дейност. да си толкова заета че да нямаш време за нищо. след това трябва пак да почнеш да се забавляваш защото ще откриеш че можеш да се усмихваш и без него. можеш да бъдеш щастлива и сама, а щастието което ще излъчваш занапред ще привлече други момчета. виждаш ли всичко е в позитивната енергия. колкото до него щом ти е казал че обича друго момиче не трябва повече да се занимаваш с него. дори той е постъпил много добре като ти го е казал направо. има толкова много момчета които биха те държали в заблуда че те харесват като резервен вариант. и така живота продължава и знай че могат да ти се случат много по-ужасни неща от това да бъдеш отблъсната. огледай се около себе си и може би ще откриеш момче което те харесва искренно но не си му дала шанс. това е съветът ми мога да пиша още но мисля че вече ставам досадна.