Мисля че въпроса е ясен. Допада ми като идея да чета подобни случки.

Таа аз не съм много сигурна коя беше най-голямата от всички Може би когато направихме катастрофа с един приятел по моя вина, защото го карах постоянно да прави дрифтове на снега Това беше последния ми гаф Другото ми любимо преживяване беше лятото на 2010 когато ходих на море. Беше супер весело всяка вечер с компанията. Още на 2рата нощ с една приятелка решихме да си направиме нощтно къпане малко така под влиянието на алкохола. Запътихме се към морето, тя се отказа, хвана я страх и влязох сама ;д . Плувах около 10 минути след което някакво непознато момче доплува от някъде при мене, каза че ме наблюдавал и искал да се присъедини ;д. Почна и той да се шматка нагоре надолу по вълните ;д ноо и на него алкохола явно му беше в повече. Забелязах, че морето започна да го влече по дълбоко и по дълбоко. Незнам с кой акъл заплувах към него и някакси го издърпах като се има впредвид, че така застраших собствения си живот. Благодарна съм, че никой не пострада, а пък и след това си получих наградата, мечтата от малка (е не чак толкова малка де ;д ) - sexx on the beach

Сега сте вие наред