- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обеца на нокътя
Някой имал ли е, и добре ли стои? :}
http://www.utro.bg/style/?p=811
^^
Всяко лято има своята история . . . < 3
Еее тва е върха на циганиятаМного грозно поне за мене
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Заради фр пускам темата .. Много искала а няма рег тука и за тва .. ;д И на мен лично не ми харесва особено, ама въпрос на вкус ..Първоначално написано от kyka1
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Нямала съм такова, не искам и да имам, адски грозно и циганско стои![]()
снимките от статията определено не изглеждат добре! много кичозно, но аз много отдавна искам обеца за нокът, но не като тези. има по-хубави на мен ми харесва как седи, но не мога да си намеря, където съм питала ме гледат странно и ме питат какво е това. та да ти отговоря нямала съм, но зависи много от обецата и ноктитеако знаеш от къде мога да си купя сподели (:
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост ( както в случая това )
~Tiesto. <3
Ацки грозно.. тва некое табу ше си сложи, не нормален човек ...![]()
+1 xx ами ако нокътя се счупиПървоначално написано от n3zabrawiimaa
![]()
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
Е много интересно - какво ще да стане ако израсне или се счупи нокътят?
Много е трудно да се сетите - като порасне, ще се махне обицата, ще се скъси пак до желаната дължина нокътят, отново ще се пробие, и пак ще се сложи украшението, което сте махнали.
Като се счупи - взимаш си я обичката, и чакаш да нокътчето порасне пак, ходиш - пробиваш - слагаш.
Елементарно, Уотсън.![]()
Относно темата - една моя братовчедка си беше сложила една мъъничка халкичка, подобна на тази на последната картинка в линка на авторката. На нея й стоеше много нежно, беше на безименния пръст.
Аз лично не бих си сложила... ще се закача навсякъде и ще ми пречи да изпълнявам елементарни действия.
А аз си мислех че ноктите растът и трябва да ги режеш от време на време...![]()
Много изостанал съм бил...
ПС: Това е индииска работа!
За това пари да ми дават,няма да си го сложа.
Сериозно ли някой иска да си го прави това?! ... ох... мега-гига-хипер ми е грозно на мен...безсмислено е, дори не стои красиво..
Кеша май има такава в последната си песенНа нея добре й седи, ама тя попринцип е леко хамава
![]()
Абе вие в ред ли сте ?!.... Що за глупости са това.. Може и да има някои, които да стоят добре, но идеята да е на нокътя не ми харесва въобще! Нокътя трябва да се реже, а и ако се счупи к'во прайм ? пфф... идиотщини..
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Първоначално написано от zlatit0o
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ужасно е![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Нямам такова нещо не ми и харесва..![]()
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3
Мен пък ме кефи.Една позната имаше.
Само не ми е ясно..това в пиърсинг студио ли се прави![]()
Какво пиърсинг студио беС една игла си дупчиш нокъта и готова...въпреки че е супер безмислено,пречещо и грозно...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Поредната простотия ...
Темата е от няколко месеца,ама да се изкажа
Не бих си съсипала ноктите, за да си сложа такова нещо.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..