Когато четях редовете написани от теб от части четях своята история ..един съвет от мене не вярвай на приятелки ! .. така прецаках връзката с човека който съм обичала и обичам най-много.. идваше бившата му която уж да ме предопреди,а май се е опитвапе да прави интриги.. е признавам,че и аз малко им бях помогнала да се разделят ала тогава мислех всички чувства са погребани .. но както и да е сега не си щастлива с него а без него ? .. аз много пъти исках да му кажа край ..междо другото мойта връзка с него продължи 2 седмици (официалната) след това колко пъти сме тръгвали и късали за по 3-4 дни незнам вече,ала това е от декември месец..не прави още една грешка ако ти каже,че ако спите ще те обикне .. това са просто лъжи пробвала съм го .. той ми беше първия .. да говорим си не толкова често но се чуваме,пишем си по скайп всеки ден .. но нещата не са както преди той ме търси за единия секс ..аз пък приемам защото това е единствения начин за малко да съм в прегрътките му.. и все пак ако си спала вече с него не съжалявай така е трябвало да стане .. но все пак помисли дали с него ще си щастлива,защото сега и живота си бих дала да ходя с него.. а той ми говори,че харесва друга .. и ми се обажда по телефона и ме пита защо никоя не иска да тръгне с мене,а той знае че го обичам..говорех с хора които го познават евентуално по-добре от мене и те ми казаха,че така върти момичетата които го харесват .. ама въпреки това ааз се тормозя .. незнам защо пиша и описвам историята ми макар и бегло .. надявам се,че като прочетеш това ще разбереш какво не трябва да правиш..но все пак пробвай още малко по говорете пък дано всичко да се оправи .. и не вярвай на "приятелки"те доста често не ти мислят доброто жена приятелка няма или ако има поне трябва да е 10 години по-възрастна от тебе за да не се заглежда по момчетата които ти харесваш..