- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с лягането... :@
Писна ми да ми определят кога да си лягам... стане ли 23:30 и се почва - лягай си, късно е... на 15 съм... кажете как да затапя родителите ми, не се издържа... :@:@
Извод: Синхронизирайте си променливитеПървоначално написано от bloodyF
![]()
Некво си лапенце иска да "затапи" родителите си...![]()
"след малко ,след малко ,след малко ,след малко" ...
като го правиш цял месец да те юркат по 10 пъти накрая ще им писне.
Това май е най-безболезненият начин
Една бира от мен, ако намериш къде съм казал, че съм на 16!Първоначално написано от bloodyF
![]()
'хаха'Първоначално написано от Nakadah
Казваш само "след малко, след малко, след малко" и тъй половин час и си готовДа не се заблуждаваме - не ти трябва да седиш до 1-2 - нищо няма да ти стане като се наспиш
![]()
Емии развикай се на ваш'те без т'ва след 3 години ставаш пълнолетен![]()
![]()
"Ей ся, ей ся ... след мъничко .. " аааааайде готов си.![]()
Това, че си на 15 не ти дава правото да се правиш на велик като стоиш до късно..Стига сте разигравали драми, а си седнете на задниците и осмислете, че родителите не искат да ви вредят, а да помогнат! Като си на 15 не ходиш ли на училище? Ти стой до 1-2 и на другия ден кажи спи мие се.. Сядай да учиш пък, петък и събота си стой ако искаш и до 5 на компа
Слушай родителите си,а не се прави, че знаеш и че си нещо повече от тях!
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Ами ще ги слушаш,родители са ти,отгледали са те.
Опс, не съм се уточнил. Когато на следващия ден съм на училище си лягам най-късно към 23:00 и нямам нищо против, все пак трябва да съм пълноценен на другия ден. Но ето сега например... имаме ваканция и все пак не ме оставят до по-късничко... аз искам да гледам филм, да си чатя с аверчетата, жинЪтъ и т.н.![]()
Аз съм на този принцип "след малко, след малко...." и после те си лягат а аз си стояПървоначално написано от Auriss
![]()
Много забавно да говориш тЪка нИ мислиш ли Ъ ? Прави каквото си намериш за добро.. Както казаха по-добре слушай родителите си, но това дали ще го направиш е друг въпрос
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Ми най - лесно е да не им обръщаш внимание.След това ще те оставят![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
да само дет при мене е етка в 21,30 ставай от тос комп.. ии след малко ии най накрая изяждам един - два ии утри без комп или целата седм..Първоначално написано от Auriss
много неточно казано..Първоначално написано от p0lina
Пф аз на 15 си лягах в 22:00,може да укаснея малко,като се залисам с компа,ама не съм стояла до късно.А и ходиш на у-ще,добре е да се наспиваш добре,съня е важен.
Да "затапиш" родителите си?! Боже... Говори с тях, кажи, че ти е рано, разберете се просто.
chemicalX ♥
I would go through all this pain. Take a bullet straight through my brain. Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
и тийнейджърът в теб проговори![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
+1Първоначално написано от p0lina
Да затапиш родителите си? Ти чуваш ли се?! Имай малко респект към тях, тоз компютър няма да ти избяга, нито пък игрите, скайпа и фб. На твойта възраст съм седяла до 22:30 и не съм се оплакала... Ее****, днешната младеж просто се чудите за какво да ревнете![]()
It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
♥ Joy is BMW ♥
Първоначално написано от zlatit0o
същата работа...аз казвам не ми се спи просто и те си лягат и кат ми се доспи си легна и аз![]()