.
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 140
    Беше споменал, че ходиш на фитнес.

Колко вдигаш от лежанка?
    50 кг
    Тренираш ли краката?
    Мда, но не наблягам много на тях
    Спазваш ли специална диета? Взимаш ли добавки?
    Принципно трябва да спазвам диета, но не го правя. Добавки не вземам
    Пристигнаха ли ти обувките?
    Да пристигнаха миналата седмица.

пушиш ли?Да, но не много по кутия на седмица.
    шмъркаш ли?Пробвал съм, но не ме влече.
    пиеш ли?В границите на нормалното.
    повръщаш ли след като си се напил? Има 1-2 случая, но не е често.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

U mad.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Цитирай Първоначално написано от Takova
    А понякога същността на човек се разкрива много преди да се стигне до разглеждане на малките детайли.
    Какво ще кажеш за това ?
    Според зависи от времето на общуване с даденият човек(дълготрайност) и от постъпките му спрямо мен.

Мислиш ли, че ще си достатъчно интересна личност за стола? Това го оставям на питащите да кажат.

Какъв според теб е образа ти във форума и съответно как те възприемат съфорумците?Образът ми сигурно е на онзи който е от малък град, иска да се издигне по някакъв начин, но все нещо не му достига. А как ме възприемат само те си знаят.

Защо си пусна ЕГН-то без последните две цифри само? Не ти ли хрумна, че е супер тъпо да го направиш?Все същото е, това е лична информация.

В Горна Оряховица какво има освен една ЖП Гара?Аерогара

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Какво си правил, докато сте учили access в училище?
    За какво си ме лъгал?
    а да,
    обичаш ли Хени?

Какъв може да е още мотивът на едно момиче да се захване с по-голямо момче и да се обсебва от връзката им, ако изключим възможността да се е лепнала за него заради пари или щото не знае дали й се ... или й се пикае? Моля за някаква твоя интерпретация и как ти усещаш нещата, но без размити понятия като "Просто е много влюбена" и т.н.

Мислиш ли, че децата като малки искат да изместят, победят и елиминират родителите си(много силно казано), в частност момчетата - бащите си, а момичетата - майките си, и как би го обосновал?

Съгласен ли си, че децата в най-ранна възраст са много сексуални, освободени и дори извратени, и с какви факти би подкрепил твърдението си?

Можеш ли да разпознаеш дали някога си изпитвал съперничество към баща си и склонен ли си да го обосновеш с това, че си желал майка си?

Врътни една теория какво би се случило, ако нямаше възпитание у малките деца да не опипват другарчетата си, да не се събличат, да не правят всякакви странни неща, които правят малките деца. Представи си цялостно какво би могло да бъде, ако нямаше кой да възпре тези прояви и нямаше възрастни, които да ги ограничават, т.е. децата НЯМАТ досег с културата и нейното влияние върху поведението им. Примерно някаква изолирана среда. Опиши поведението на един такъв индивид когато порасне, както би го усетил и предвидил като психолог.

И, последно, признай си честно, на какви асоциации те навеждат моите въпроси и какво мислиш за тях?

Очаквам оригинално включване!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Какво си правил, докато сте учили access в училище? Барабар с другите яко ЦС
    За какво си ме лъгал? Хмм теб конкретно може би само за това, че бях навит с вас да дойда в Мездра
    а да,
    обичаш ли Хени? Грешно ли е, ако кажа да?

Какъв може да е още мотивът на едно момиче да се захване с по-голямо момче и да се обсебва от връзката им, ако изключим възможността да се е лепнала за него заради пари или щото не знае дали й се ... или й се пикае? Моля за някаква твоя интерпретация и как ти усещаш нещата, но без размити понятия като "Просто е много влюбена" и т.н.
    Доказано е, че момичетата съзряват по-рано отколкото момчетата. Т.е момиче на 13 години има акъла на 10-11 годишно момче(поне аз така си го обяснявамІ => повечето момичета просто търсят зрелост и опитност когато тръгват с по-големи момчета.

Мислиш ли, че децата като малки искат да изместят, победят и елиминират родителите си(много силно казано), в частност момчетата - бащите си, а момичетата - майките си, и как би го обосновал? Всяко момче иска да прилича на баща си, да бъде като него, а в същото време и да е по-добър от него, по-красив, по-умен, по-силен. Същото се отнася и за момичетата.

Съгласен ли си, че децата в най-ранна възраст са много сексуални, освободени и дори извратени, и с какви факти би подкрепил твърдението си? Най-ранна възраст ако може само да ми кажеш кои години разбираш.

Можеш ли да разпознаеш дали някога си изпитвал съперничество към баща си и склонен ли си да го обосновеш с това, че си желал майка си?Съперничество - да и то доста пъти, но обосновавайки се с желание към майка ми - не.

Врътни една теория какво би се случило, ако нямаше възпитание у малките деца да не опипват другарчетата си, да не се събличат, да не правят всякакви странни неща, които правят малките деца. Представи си цялостно какво би могло да бъде, ако нямаше кой да възпре тези прояви и нямаше възрастни, които да ги ограничават, т.е. децата НЯМАТ досег с културата и нейното влияние върху поведението им. Примерно някаква изолирана среда. Опиши поведението на един такъв индивид когато порасне, както би го усетил и предвидил като психолог.
    Щяха да съзреят относно секса и взаимоотношенията много по-рано. Пораснал такъв индивид няма да има задръжки и примерно нищо не би го спряло на изискано парти да отиде само по боксерки(а защо не и без).

И, последно, признай си честно, на какви асоциации те навеждат моите въпроси и какво мислиш за тях?Интерсни са и смятам, че с теб бих си приказвал наистина приятно и на най-обширни теми.

Очаквам оригинално включване!

Не ме кефят отговорите ти - отговаряш стандартно и кратко.

Не провокираш интерес в мен да ти задавам въпроси, дори не провокираш желание да задавам и някакви подвеждащи въпроси, за да става смях.

Възприемаш ли се като скучен човек? Не, не се смятам за такъв, понеже съм имал доста интересни, както и вдигащи адреналина ситуации. Нищо не може да се сравни с това на 10-15 метра от теб да виждаш как елен 100кг+ подскача, спира се и те поглежда право в очите и замръзва, сякаш казва "Застреляй ме!" Жалко, че тази зима няма толкова дивеч...

Това че някой е попадал в интересна ситуация прави ли го непременно интересен човек?

Ходиш ли на лов?

Доставя ли ти садистично удоволствие да вземеш живота на едно невинно създание, което няма как да се защити?
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Аха ... значи обичаш да убиваш животни ?

Аха ... значи обичаш да убиваш животни ?Обичам лова, обичам и риболова.

Това че някой е попадал в интересна ситуация прави ли го непременно интересен човек? Според зависи от ситуацията, а кажи ми кво означава за теб интересен човек? Загадъчен, мистичен, сериозен?

Ходиш ли на лов?Да, баща ми ме зариби.

Доставя ли ти садистично удоволствие да вземеш живота на едно невинно създание, което няма как да се защити?Садистично не, по-скоро някакво повдигане на адреналина, а и глиганите се водят вреден дивеч

Страхотна емоция наистина...

Ти ловец ли си?Законен, още не. Но това лято ще карам курсовете, от 14 годишен съм по горите с баща ми и брат ми.

Кой определя кое живо създание е безполезно или вредно?

Дава ли ни това право да го убиваме за удоволствие?

Чувстваш ли могъщество по този начин? Това кара ли те да се чувстваш повече или по - малко човек?
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Аха ... значи обичаш да убиваш животни ?Обичам лова, обичам и риболова.

Това че някой е попадал в интересна ситуация прави ли го непременно интересен човек? Според зависи от ситуацията, а кажи ми кво означава за теб интересен човек? Загадъчен, мистичен, сериозен?

Ходиш ли на лов?Да, баща ми ме зариби.

Доставя ли ти садистично удоволствие да вземеш живота на едно невинно създание, което няма как да се защити?Садистично не, по-скоро някакво повдигане на адреналина, а и глиганите се водят вреден дивеч

Хммм ... и смяташ, че е редно да ги убиваш, защото са "вредни" ?
    И защо пък да са вредни глиганите ?

Кой определя кое живо създание е безполезно или вредно?Определя го Съюзът на българските ловци.

Дава ли ни това право да го убиваме за удоволствие?Дава ни право, само ако искаме да го убием , а и повечето ловци ходят на лов не за удоволствие, а заради месото и тръпката.

Чувстваш ли могъщество по този начин? Това кара ли те да се чувстваш повече или по - малко човек?Могъщество... По-скоро не. Чувствам сякаш имам малко повече власт отколкото ми се полага, а дали ме прави повече или по-малко човек. Ами древните хора са се прехранвали главно с лов и риболов. Както казах доста ловци са станали такива заради едното месо(от което можеш да си направиш кайма/суджук които са наистина стандарт "Стара Планина" )

Какво друго са ти искали в 1 през нощта? Секс?

Колко точно девствен си?

Ако не си - колко момичета си чукал?

Sofia Rebel Station

Какво друго са ти искали в 1 през нощта? Секс? Ако трябва да съм честен са ми искали и амфети, а секс са ми искали в 10 часа

Колко точно девствен си? Не съм девстевн.

Ако не си - колко момичета си чукал? Ми има-няма 6-7.

Би ли искал да участваш в игра, като ония по филмите, където някакви хора са дивеча, а други пичове са ловците и ги ловуват?Да, би било добър прилив на адреналин.

А какъв е адреналина, докато натискаш спусъка?Доста висок, усещаш самият изстрел, пулса на животното и как самият куршум го пронизва.

Изпитваш ли сексуална възбуда?
    Не.
    Расте ли малката, мека пишчица, докато отнемаш живот?
    Не, ако растеше от това цял Китай щяха да са ловци.
    Чувстваш ли се значим, защото имаш оръжие и можеш да убиеш беззащитно животно? Значим не, по-скоро по-властен.

Вярваш ли, че правото е на страната на по-силния?Да, но също така и на по-разумният, а ако тези двама са различни хора, тогава възниква спор или дебат.

Мислиш ли, че си на по-високо ниво от животните, които ловуваш? Всички сме животни и колкото по-рано го разберем, толкова по-добре. Животинското в нас ни кара да се храним, правим секс, спим и т.н.

Съюзът на ловците ли има върховна власт над природата?

А ловците нуждаят ли се непременно от месото, което убиват? Не могат ли да си набавят храна по друг начин?

Това ли са за теб животните - луканката в чинията ти?

Мислиш ли, че имаш ценностна система? В какво се изразява тя?

Sofia Rebel Station

Уинстън, Харли, мисля че получихме достатъчно отговори

Бан по ЕГН

Дразнят ли те градските еко-талибани, които си мислят, че храна се набавя от супермаркета?
    ...

Съюзът на ловците ли има върховна власт над природата?Върховната власт над природата имаме ние, обикновените хора.

А ловците нуждаят ли се непременно от месото, което убиват? Не могат ли да си набавят храна по друг начин? Непременно, не. Могат да си набавят храна, но защо пък да не си я разнообразят?

Това ли са за теб животните - луканката в чинията ти? А тогава какво са яйцата, пържолите, кебапчетата и т.н. Това е физиологична нужда, която някои така я удовлетворяват с убиването на животни и яденето на тяхното месо.

Мислиш ли, че имаш ценностна система? В какво се изразява тя? Смятам, че имам да. Изрязява се в 2 категории
    Лични ценности - личната информация, личните взаимоотношения, които имам с хората, които са ми близки.
    Духовни ценности - моралът, поведението ми в дадена ситуация, запазването на самообладание, вярата в Бог и добрината по света.

Дразнят ли те градските еко-талибани, които си мислят, че храна се набавя от супермаркета? Тея са може би най-задръстените хора, с най-тесен мироглед

Според твоите отговори и ценностна система си правя извода, че е супер яко да убиваш и да се показваш като по-властен. А как би реагирал ти да си от другата страна?Щях да се боря за да се върна на другата страна(т.е първоначалната ми).

Аз ако съм по-як/силен/властен от теб, ще бъде ли окей да използвам предимството си, за да ти навредя/нараня, за да си направя кефа и да си вдигна адреналина? Окей би било за тези които се млатят за удоволствие и пари в клетките на UFC. За мен лично - не.

Дайте некви въпроси свързани и със спорта де

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Тоя е по-тъп от тараба. И брато, ако все още искаш да си на тоя стол, за да те унижават, поне си прави труда да разделяш въпросите от отговорите с различен шрифт. Не е толкова трудно.

В Горна Оряховица не знам дали сте чували или виждали това. Но това е доказателството, че не човека властва над природата.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си