- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия стол е DaemonBoy
Не си съгласен да те малтретират, ама си окей ти да нараняваш другиСерем ти на ценностната система, морала и вярата.
Ами от 4 до 6 годишна възраст - в детската градина дечурлигата. ?Съгласен ли си, че децата в най-ранна възраст са много сексуални, освободени и дори извратени, и с какви факти би подкрепил твърдението си? Най-ранна възраст ако може само да ми кажеш кои години разбираш.
И също, не мислиш ли, че по-скоро недокоснатият от културата човек (култура като масово понятие и по-скоро с антропологично значение) би бил като животно? Възможно ли е един такъв човек да бъде социален и да се вписва въобще в някакви норми (спомни си предния въпрос)
Какво всъщност е разкрепостеността в днешно време, при днешните индивиди? Не е ли тя да направиш един съзнателен избор да се държиш по-освободено, въпреки че по-рано ти е било "забранено", или си подтиснал желанието си във вид на "отрицание"?
Фалшива ли е тази разкрепостеност? Откъде идва?
Ако един човек реши да спи с майка си, и тя също реши да спи със сина си, това какво значи за всеки един от тях поотделно и различава ли се по някакъв начин от разкрепостеността?
Моля те, разгледай разкрепостеността. Е ли тя проява на фриволна широкоскроеност или е по-скоро следствие от едни потискани желания, които после човек съзнателно осмисля и решава, че трябва да им даде воля?
Ти лично доколко се влияеш от морала, що се отнася до сексуални актове?
Възможно ли е да няма никакви граници за желанията на подтискания от културата индивид и това добро или лошо е?
Хубаво ли би било културата да няма влияние върху хората и те да не потискат желанията си?
Изброй някои желания, които поне за теб, биха направили света едно ужасно място, нещо като загнило място на греха, и желания, които според теб не трябва да бъдат потискани.
^това е доста лесен въпрос, между другото!
Какво мислиш за съвременната култура на бързо, лесно получаване на всякакви приятни неща и култа към насладата? До какво може да доведе нейното сляпо следване?
И последно:
Как разбираш всичко това?
Надявам се да получа отговори в духа на психологията!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Какво е за теб спортът? Това, че от скоро ходиш на фитнес прави ли те готин?
Каква музика слушаш?
Наистина ли мислиш, че някои ти задава такива въпроси само защото си от малък град?
В какво се изразява вярата ти в Бог?
П.П. Тъжно ми е, че към теб има толкова въпроси, а аз явно не бях интересен...
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Тоя е по-тъп от тараба. И брато, ако все още искаш да си на тоя стол, за да те унижават, поне си прави труда да разделяш въпросите от отговорите с различен шрифт. Не е толкова трудно.
В Горна Оряховица не знам дали сте чували или виждали това. Но това е доказателството, че не човека властва над природата.
[i]Знам че това е клетка на вируса Ебола. А относно дали съм тъп, не можеш да разбереш само от задаването на най-различни и слуайни въпроси, при положение, че не ме познавап, но няма да изпадам в спорове ала Шизофрения.
Тоест ти можеш да стреляш по беззащитно животно, а аз не мога да дойда и да ти тресна един винкел в главата или да те ритна в корема?
Защо?
Защото както всяко друго човешко същество си имам предпазен механизъм. Всеки трениран за бой няма да има нещо напротив, но не и аз.
Едит: ще те питаме каквото искаме.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Брато, какво разбра в изречението "различен шрифт на въпросите и отговорите" ?
Ти си скандален. Евала.
Едит : Бай дъ уей /както би казал един познат/ девойката с въпросите относно психологията те закри. Я по-добре хващай теснолинейката![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Евала на jghgh. Да видим дали ще се осъзнае. Все пак малко вероятно...
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Ами от 4 до 6 годишна възраст - в детската градина дечурлигата. ?
И също, не мислиш ли, че по-скоро недокоснатият от културата човек (култура като масово понятие и по-скоро с антропологично значение) би бил като животно? Възможно ли е един такъв човек да бъде социален и да се вписва въобще в някакви норми (спомни си предния въпрос). Казах преди че всички сме животни и колкото по-рано го осъзнаем, толкова по-добре. Такъв човек не би имал най-простото възпитание, но прави ли го това по-неспособен да общува и да се образова?
Какво всъщност е разкрепостеността в днешно време, при днешните индивиди? Не е ли тя да направиш един съзнателен избор да се държиш по-освободено, въпреки че по-рано ти е било "забранено", или си подтиснал желанието си във вид на "отрицание"?
Разкрепостеноста идва с годините. С порастването смятаме, че ние е позволено да вършим нещата, които са ни били забранени да правим като малки. Не си играй с огъня и т.н.
Ако един човек реши да спи с майка си, и тя също реши да спи със сина си, това какво значи за всеки един от тях поотделно и различава ли се по някакъв начин от разкрепостеността? Това е Едипов Комплекс, а не разкрепостеност и да различава се от разкрепостеността.
Моля те, разгледай разкрепостеността. Е ли тя проява на фриволна широкоскроеност или е по-скоро следствие от едни потискани желания, които после човек съзнателно осмисля и решава, че трябва да им даде воля?
Всеки който е по-широкоскорен не значи, че е по-разкрепостен. Да си разкрепостен не се свежда само до това да не ти пука от нищо, да си гледаш кефа и т.н.
Ти лично доколко се влияеш от морала, що се отнася до сексуални актове?
Влияя се значително, но не смятам аналният секс за нещо крайно неморално, също така смятам и еякулацията извън вагината за морално, защото си е въпрос на избор.
Възможно ли е да няма никакви граници за желанията на подтискания от културата индивид и това добро или лошо е?
Желанията и мечтите си ги определяме сами и само ние си пречим да не ги постигнем. Границите си ги поставяме сами и не смятам, че е нещо лошо да мечтаеш за безгранични богатства например.
Хубаво ли би било културата да няма влияние върху хората и те да не потискат желанията си?
Културата малко или много влияе върху хората, но ние сами избираме дали да ни влияе, а следователно и дали да ни влияе на желанията и мечтите.
Изброй някои желания, които поне за теб, биха направили света едно ужасно място, нещо като загнило място на греха, и желания, които според теб не трябва да бъдат потискани.
Да се разрешат смъртните наказания, разрешено многобрачие.
^това е доста лесен въпрос, между другото!
Какво мислиш за съвременната култура на бързо, лесно получаване на всякакви приятни неща и култа към насладата? До какво може да доведе нейното сляпо следване?
Може да доведе до липса на собствено мнение и незачитане на чуждото. Издигна се култа към насладата, благодарение точно на забранените неща(визирам Забраненият Плод).
И последно:
Как разбираш всичко това?Разбирам го като интерес към моето мнение относно културата, разкрепостеността и насладата.
Какво е за теб спортът? Това, че от скоро ходиш на фитнес прави ли те готин?
[i]За мен спортът е полезен начин да изразходиш негативната енергия. Не, не ме прави готин, правя го за себе си, защото просто искам да се чувствам добре, когато съм на плажа/басейна. Имаше една приказка - По-добре 5 дни срам на плажа, отколкото година мор в залата.![]()
На това колко време сме се смели в залата не е истина.
Каква музика слушаш?Общо взето от всичко по малко. Както сега слушам джаз, мога да прехвърля на Skillet, а оттам на DMX.
Наистина ли мислиш, че някои ти задава такива въпроси само защото си от малък град? Не, просто се опитват по всякакъв начин да извлекат информация за самият мен.
Nice one here...Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Виждам, че си си сложил цитат на Оскар Уайлд.
Чел ли си нещо негово? Допада ли ти?
Четеш ли книги? Коя е любимата ти?
Каква е религията ти? Какво е мнението ти за другите религии?
Sofia Rebel Station
Ако почна да се хаха-кам, ще си надмина 3-те милиона натискания (норма) на клавиатуратаПървоначално написано от manliftingbanner
![]()
А животното тренирано ли е да бъде стреляно?
Или може ли да отвърне на твоята страхлива атака от разстояние?
Нещо показваш двоен стандарт...
Продължавам да не виждам какъв ти е проблема с това да дойде някой и да те посоли от бой, след като ти не изпитваш никакви угризения да стреляш по беззащитни животни. Даже твоето е по-леко, защото:
1. Можеш да се защитиш и да отвърнеш
2. Можеш да избягаш, а не да бъдеш атакуван от безопасно за нападащия те разстояние
3. Няма да ти дойде съвсем изневиделица
Ти страхлив ли си? Не, не се смятам за страхлив, защото е имало случки в които точно наперените отворковци са се свивали от страх, а аз съм запазвал самообладание.
Един вид - бъзльо ли си?
Ама от тия комплексираните бъзльовци, които си го изкарват на по-слабите, защото си яко мачкан от по-силните и яко кафенееш в гащите? Не се смятам за комплексиран защото съм бил мачкан от по-силните. Брат ми ме е пребивал от бой, когато бях 1 клас, само защото искаше да се прави на готин пред приятелчетата си, но това не ме пречупи и не рева, като малко бебе при най-малката болка и не се свивам в ъгъла при опасност.
Аз предлагам да спрем до тук, че е тъжна картинка.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Виждам, че си си сложил цитат на Оскар Уайлд.
Чел ли си нещо негово? Допада ли ти?
Чел съм "Портетът на Дориан Грей", както и "Колко е важно да бъдеш сериозен".
Четеш ли книги? Коя е любимата ти?
Обичам да разпускам с някоя интересна книга, харесват ми криминалните и задълбочени книги. Любима книга може би ми е Последен облог, но не се сещам за автора, понеже я дадох на един приятел преди 2-3 години и той леко забрави да ми я върне.
Каква е религията ти? Какво е мнението ти за другите религии?
[i]Православен християнин съм. Всеки с раждането си има право да изповядва каквато си поиска религия. Смешно ми е как терористите от Близкия Изток се аргументират с наличието на джихад в Корана.
Какво можеш да предложиш на момичето до себе си?
Какво е най - важното за теб в 1 връзка?
Влюбвал ли си се в някое от момичетата, които твърдиш, че си чукал?
Sofia Rebel Station
А защо откакто започнахме да ти задаваме въпроси вече не се показва, че си на линия?
Защо си промени настройите в профила?
Страх те е от неудобните въпроси ли?
Sofia Rebel Station
А животното тренирано ли е да бъде стреляно? Не е, само още не виждам кво толкова имаш против лова?
Или може ли да отвърне на твоята страхлива атака от разстояние?
Нещо показваш двоен стандарт...
Продължавам да не виждам какъв ти е проблема с това да дойде някой и да те посоли от бой, след като ти не изпитваш никакви угризения да стреляш по беззащитни животни. Даже твоето е по-леко, защото:
1. Можеш да се защитиш и да отвърнеш
2. Можеш да избягаш, а не да бъдеш атакуван от безопасно за нападащия те разстояние
3. Няма да ти дойде съвсем изневиделица
Това също е въпрос... отговори.
Какво ще стане, ако утре някой просто му скимне да излезе да си вдигне адреналина, а ти си на улицата пред него и реши да те "изловува" и ти извърти един винкел зад ухото, а после те понарита?
Ще запазиш ли самообладание? Самообладание, както и съзнание се съмнявам да запазя.
Ще бъдеш ли толкова добър и морален, за да направиш връзка с твоите влечения към лова и убийствата на беззащитни същества? Ще направя връзка и може би ще си помисля, че това е нещо като изкупление.
Или ще се затичаш към полиция и ще се съдереш от драми и оплаквания? Не бих направил това.
Би ли ти било приятно да убият някой от близките или приятелите ти, защото някой е имал нужда от тръпка или да се почувства по-властен? Двама от най-добрите ми приятели бяха убити точно от такива имащи се за по-властни синчета на местни големци, но нито ги осъдиха нито нищо, а ние просто ги погребахме.[/quote]
А защо откакто започнахме да ти задаваме въпроси вече не се показва, че си на линия? Нямам си и на представа защо.
Защо си промени настройите в профила? Не съм си променял нищо по настройките откакто се регистирирах.
Страх те е от неудобните въпроси ли?Не, не ме е страх от неудобни въпроси.
За кой път си на стола?*
*Аз защо си спомням че си бил и преди?![]()
Какво можеш да предложиш на момичето до себе си? Най-малкото мога да й предложа честност и искреност, както и малко или много зрялост в някои отношения.
Какво е най - важното за теб в 1 връзка? Вярността и искреноста.
Влюбвал ли си се в някое от момичетата, които твърдиш, че си чукал? Влюбих се точно веднъж, но не беше в момиче с което съм правил секс.
И също, не мислиш ли, че по-скоро недокоснатият от културата човек (култура като масово понятие и по-скоро с антропологично значение) би бил като животно? Възможно ли е един такъв човек да бъде социален и да се вписва въобще в някакви норми (спомни си предния въпрос). Казах преди че всички сме животни и колкото по-рано го осъзнаем, толкова по-добре. Такъв човек не би имал най-простото възпитание, но прави ли го това по-неспособен да общува и да се образова?
Именно, аз те питам. А защо мислиш че човек, изолиран от култура, възпитание, упреци "Не си показвай пишката на момичетата", би могъл да МОЖЕ да общува?
Разкрепостеноста идва с годините. С порастването смятаме, че ние е позволено да вършим нещата, които са ни били забранени да правим като малки. Не си играй с огъня и т.н.
А защо почваме да смятаме, че ни е позволено да вършим "забранените неща"? Откъде идва това желание да се противопоставим, да почнем да си бъркаме в дупките и не знам си още какво, което сме възприемали за срамно, но в последствие започваме да му се отдаваме?
Ако един човек реши да спи с майка си, и тя също реши да спи със сина си, това какво значи за всеки един от тях поотделно и различава ли се по някакъв начин от разкрепостеността? Това е Едипов Комплекс, а не разкрепостеност и да различава се от разкрепостеността.
Че е Едипов комплекс е ясно. Защо да се различава от разкрепостеността? Не е ли това решението на сина да не се подчини на "догматичните" принципи на обществото, които са против кръвосмешението? Обясни това явление. Морално ли е спрямо обществото?
Ако обичаш се опитай да направиш разбор докъде е добре да стига нашата разкрепостеност и каква роля трябва да има обществото в налагането на някакви правила?
Желанията и мечтите си ги определяме сами и само ние си пречим да не ги постигнем. Границите си ги поставяме сами и не смятам, че е нещо лошо да мечтаеш за безгранични богатства например.
ЗАЩО си поставяме сами границите? Сигурен ли си, че сами си ги поставяме?
Как е възникнало това поставяне на граници и защо е възникнало според теб?
Да се разрешат смъртните наказания, разрешено многобрачие.
Защо си ЗА многобрачието?
Какво мислиш за съвременната култура на бързо, лесно получаване ... и култа към насладата? До какво може да доведе нейното сляпо следване?
Може да доведе до липса на собствено мнение и незачитане на чуждото. Издигна се култа към насладата, благодарение точно на забранените неща(визирам Забраненият Плод).
Кой е тоя забранен плод? Какво ни е забранено в днешно време, че да се стремим към него?
Не мислиш ли, че в днешно време предразсъдъците са все по-малко, както и ограниченията? Сподели за тоя забранен плод..
Спомена, че убийството на елена те кара да се чувстваш по-властен. Защо ти е необходимо да се чувстваш по-властен над някого?
Това същото усещане ли е, като да пребиеш някое куче на улицата?
Как ше коментираш че децата, които бият кучета и изобщо животни, обикновено после стават непоправими престъпници, а забележи, те също обичат да бият заради чувството на власт и превъзходство?
Чувстваш ли се незначителен?
Необходимо ли ти е да умъртвяваш, за да чувстваш превъзходство
и
защо ти е нужно да се чувстваш властен?
Кой си в обществото?
И обоснови защо мислиш, че сме по-висши от природата.
Не ми се търси в кой пост, но го каза - че като сме човеци, значи сме над природата.
Защо мислиш така?
Динозаврите знаеш ли как са измрели, колко са били високи и въобще какво са представлявали?
Ирония ли е, че хлебарките са оцелели след всякакви катаклизми на Земята, а динозаврите са измрели от едното заледяване?
[/quote]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мъжката черинка, батко.
Черинко.![]()
Sofia Rebel Station
Именно, аз те питам. А защо мислиш че човек, изолиран от култура, възпитание, упреци "Не си показвай пишката на момичетата", би могъл да МОЖЕ да общува?
Не, не би могъл точно заради липсата на култура и възпитание.
А защо почваме да смятаме, че ни е позволено да вършим "забранените неща"? Откъде идва това желание да се противопоставим, да почнем да си бъркаме в дупките и не знам си още какво, което сме възприемали за срамно, но в последствие започваме да му се отдаваме?
Заложено е в съзряването, както физически така и психически.
Че е Едипов комплекс е ясно. Защо да се различава от разкрепостеността? Не е ли това решението на сина да не се подчини на "догматичните" принципи на обществото, които са против кръвосмешението? Обясни това явление. Морално ли е спрямо обществото?
Ако обичаш се опитай да направиш разбор докъде е добре да стига нашата разкрепостеност и каква роля трябва да има обществото в налагането на някакви правила?
Разкрепостеносстта трябва да не може да нарани някого емоционално или физически. Да не нарушава някой от моралните закони.
ЗАЩО си поставяме сами границите? Сигурен ли си, че сами си ги поставяме?
Как е възникнало това поставяне на граници и защо е възникнало според теб?
Сами си ги поставяме защото всеки човек е уникален сам за себе си. За каквото аз мечтая, ти не мечтаеш, каквото аз желая, ти не желаеш. Всеки си ги слага според собствените разбирания и чувства.
Защо си ЗА многобрачието?Може би защото съм за плътските удоволствия като цяло.
Кой е тоя забранен плод? Какво ни е забранено в днешно време, че да се стремим към него?
Не мислиш ли, че в днешно време предразсъдъците са все по-малко, както и ограниченията? Сподели за тоя забранен плод..
Забраненият плод е този, който Адам е откъснал въпреки, че им е било забранено от Бог, а после когато Той запитва кой го е откъснал те започват да си прехвърлят вината и наказанието им било да възпитават собствени деца.
Спомена, че убийството на елена те кара да се чувстваш по-властен. Защо ти е необходимо да се чувстваш по-властен над някого?
Това същото усещане ли е, като да пребиеш някое куче на улицата?Не, не е защото елена има различни инстинкти спрямо кучето, а и никога не бих пребил просто така едно куче.
Как ше коментираш че децата, които бият кучета и изобщо животни, обикновено после стават непоправими престъпници, а забележи, те също обичат да бият заради чувството на власт и превъзходство?
Те го правят защото искат да се почувстват по-силни и по-властни. Пряват го за да изтъкнат своята сила.
Чувстваш ли се незначителен?Да, защото съм малка част от целият Свят.
Необходимо ли ти е да умъртвяваш, за да чувстваш превъзходство
и защо ти е нужно да се чувстваш властен? Не, не ми е необходимо,правя го само заради адреналина и месото.
Кой си в обществото?
Абсолютно никой. Никой няма да ме запомни, както никой няма да запомни следващият..
И обоснови защо мислиш, че сме по-висши от природата.
Не ми се търси в кой пост, но го каза - че като сме човеци, значи сме над природата.
Защо мислиш така?
Защото сами й влияем и то по лош начин(Парниковият ефект).
Динозаврите знаеш ли как са измрели, колко са били високи и въобще какво са представлявали?Да знам, умрели са след ледена епоха
Ирония ли е, че хлебарките са оцелели след всякакви катаклизми на Земята, а динозаврите са измрели от едното заледяване?Иронично е, защото хлебарката с какво допринася животът да е по-хубав? С разнасянето на сума си и болести...
Наистина ли не можеш да схванеш какво против лова имам, на базата на всичките въпроси, които ти зададох? Сега се сетих, че беше от защитниците на животинските права или нещо такова
Всъщност, ти май и не разбра въпросите, а?Не, смятам, че съм ги разбрал.
Имаш ли се за умен човек?Умен, не. По-скоро досетлив и практичен.
Съгласен ли си с аналогията на Winston? По-скоро не.
Смяташ ли, че си достоен мъжки вариант на Черинка? Никой не може да е мъжкият аналог на тази цветуща личност.
Какво всъщност е 42?Нямам си и на представа.
Може ли една книга да е едновременно криминална и задълбочена?Да, може.
Какво прави една книга задълбочена?Овъртеният сюжет, множеството възможности за завършването й.
Имаш ли се за широкоскроен човек? Може би да.
А за такъв с богата обща култура? Спрямо тези които ме заобикалят в училище - да.
Какво ти е дал живота в ГО и какво ти е отнел? Дал ми е спокойствието, което не мога да имам в един голям град. Отнел ми е по-скъпите удоволствия, които пък предлага по-големият град.