- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия стол е DaemonBoy
Interdimensional FAIL.Първоначално написано от DaemonBoy
Your FAIL crashes the borders of the time-space continuum!
...
Мисля да си купувам нова тениска и ще те питам коя би избрал ти:
Вариант 1:
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/i...f3254d3578.png
Вариант 2:
http://c3.ac-images.myspacecdn.com/i...0d11303fd6.png
Кой е твоят избор?[/quote]
Пропусна ми модните въпроси
Би ли ти било приятно да убият някой от близките или приятелите ти, защото някой е имал нужда от тръпка или да се почувства по-властен? Двама от най-добрите ми приятели бяха убити точно от такива имащи се за по-властни синчета на местни големци, но нито ги осъдиха нито нищо, а ние просто ги погребахме.
А това какви емоции и чувства поражда в теб?
А виждаш ли се на мястото на тези, които са причинили смъртта на приятелите ти?
Как би реагирал ти?
Втората тениска.
Поражда в мен липсата на двама добри приятеля, които никога не бих могъл да заменя.
Не, не мога да си представя какво е да се отнеме човешки живот.
Може би бих изпаднал в паника.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Аде бе? Кого залъгваш?Първоначално написано от DaemonBoy
Как така под напора на една тръба, примерно, от която падаш по лице на земята, а носа ти се размазва по асфалта, ти ще се сетиш точно за всеки един път, когато с куршум си пронизвал нечия животинска гръд, която е чувствала същите, ако не по-гадни болки? Кого лъжеш, мойски, и ако обичаш, отговори!
Защо сега се опитваш да се изкараш много свят и защо лъжеш, че не би извикал полиция ако някой ти размаже фасона от бой?
Това не е ли противоречие с отговора ти, че НЕ БИ запазил самообладание?
Ти реално не би запазил самообладание. Тогава как ще се случи така, че ще се сетиш за изкуплението си (това би трябвало да е признак за смиреност и кротост, което НЕ СЕ ВРЪЗВА със загубата на самообладание, обаче е повече от ясно, че никой не би се чувствал спокоен, ако му разбият тиквата и го удрят с тръба.)
Каква е разликата между АЗ-реално и АЗ-идеално, в тоя ред на мисли?
Според теб какво поражда тези лъжи, с които целиш да си угоден на хората, които ти задават неудобни въпроси?
Питам за тея лъжи, че нямало да хукнеш към полицията, след като е ясно, че няма да запазиш самообладание.
Склонен ли си да оценяваш реално своя Аз, или по-скоро се водиш от Супер-Аза си (как би искал да реагираш, а не как в действителност ще го направиш)?
Наистина ли ако някой те събори на земята с глава, от удара си счупиш носа, бликне една хубава кръвчица, а през това време те обръщат по гръб и ти налагат тупалки с крак в слънчевия сплит, ти би реагирал по този начин -> Ще направя връзка и може би ще си помисля, че това е нещо като изкупление. и няма да извикаш полиция?
Защо спомена това със смъртта на момчетата?
Защото наистина ти е жал, или използва смъртта им и този трагичен случай, като удобен момент да излезеш като жертва, да те съжалим, да ти влезнем в положение като човек претърпял загуба и да спрем с въпросите?
И последен много важен въпрос:
Мислиш ли, че когато се усещаш в грешка, е по-добре да биеш отстъпление като се правиш на високоморална личност и се стараеш да угодничиш на хората, които те пържат, само за да спре унижението, или е най-добре да признаеш, че си сбъркал и ще помислиш над гледните си точки?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
А защо прескачаш въпроси?
Първоначално написано от Nakadah
Аде бе? Кого залъгваш?
Как така под напора на една тръба, примерно, от която падаш по лице на земята, а носа ти се размазва по асфалта, ти ще се сетиш точно за всеки един път, когато с куршум си пронизвал нечия животинска гръд, която е чувствала същите, ако не по-гадни болки? Кого лъжеш, мойски, и ако обичаш, отговори!
Защо сега се опитваш да се изкараш много свят и защо лъжеш, че не би извикал полиция ако някой ти размаже фасона от бой?
Това не е ли противоречие с отговора ти, че НЕ БИ запазил самообладание?
Ти реално не би запазил самообладание. Тогава как ще се случи така, че ще се сетиш за изкуплението си (това би трябвало да е признак за смиреност и кротост, което НЕ СЕ ВРЪЗВА със загубата на самообладание, обаче е повече от ясно, че никой не би се чувствал спокоен, ако му разбият тиквата и го удрят с тръба.)
Каква е разликата между АЗ-реално и АЗ-идеално, в тоя ред на мисли?
Аз-реално е това, което представлявам в момента, Аз-идеално е това, което искам да бъда.
Според теб какво поражда тези лъжи, с които целиш да си угоден на хората, които ти задават неудобни въпроси?
Питам за тея лъжи, че нямало да хукнеш към полицията, след като е ясно, че няма да запазиш самообладание.Първо бих отишъл в болницата, а за полицията се съмнявам, защото знам колко е активна тя в моят град(прочети за двамата мои приятели)
Склонен ли си да оценяваш реално своя Аз, или по-скоро се водиш от Супер-Аза си (как би искал да реагираш, а не как в действителност ще го направиш)?
Искаш да кажеш Сръх-Аз? Оценявам се реално, не си възлагам цели, които не смятам, че мога да постигна.
Наистина ли ако някой те събори на земята с глава, от удара си счупиш носа, бликне една хубава кръвчица, а през това време те обръщат по гръб и ти налагат тупалки с крак в слънчевия сплит, ти би реагирал по този начин -> Ще направя връзка и може би ще си помисля, че това е нещо като изкупление. и няма да извикаш полиция?
Защо спомена това със смъртта на момчетата?
Защото наистина ти е жал, или използва смъртта им и този трагичен случай, като удобен момент да излезеш като жертва, да те съжалим, да ти влезнем в положение като човек претърпял загуба и да спрем с въпросите?Споменах го, защото ми е жал и не единственият пример за липса на справедливост в тази държава.
И последен много важен въпрос:
Мислиш ли, че когато се усещаш в грешка, е по-добре да биеш отстъпление като се правиш на високоморална личност и се стараеш да угодничиш на хората, които те пържат, само за да спре унижението, или е най-добре да признаеш, че си сбъркал и ще помислиш над гледните си точки?Винаги съм си признавал грешките и съм се опитвал да се уча от тях.
Според тебе нормално ли е момче да носи розовко?
Айде стига сте му задавали въпроси.
Така отговаря, че не може да се различи, кое е въпроса, кое е отговора. Супер зор, докато ги различа. пък като ги различа - не си е заслужавало труда.
Научете се да боравите с цитати.
...
А коя е най-задълбочената книга, която си чел? Дългото сбогуване на Реймънд Чандлър
Колко човека мислиш не са си легнали още, защото ти гледат сеира на безумните отговори?10-20.
Наистина ли минаваш за човек с богата обща култура в твоята среда?Смятам, че да, защото малко хора от обкръжението се интересуват от друго освен от задоволяване на интересите си.
А какво всъщност значи да имаш богата обща култура?
Да си чел достатъчно странични неща, които не те интересуват пряко, да се интересуваш от културата като цяло.
Чел ли си книга, която да не е криминална, но да е задълбочена? Не мога да се сетя.
Ако да, коя?
За човек, който иска да следва психология имаш много интересни виждания и тълкувания на доста лесни въпроси. Под интересни искам да се разбира лаконични и наивни. Чел ли си някога нещо по психология или просто ти звучи интересно? Не, не съм чел, а и точно затова искам и да я следвам.
Юнг или Фройд?
А относно дали се излагам на стола - всеки сядал на стола малко или много се е излагал, в зависимост от това дали му задавате въпроси, които го затрудняват.
А защо прескачаш въпроси?
За кой път си на стола?*
*Аз защо си спомням че си бил и преди?
Може и да съм бил, но не си спомням.
Според теб какъв е смисъла на втората тениска?
Какво символизира?
Символизира, че това е начинът по който един човек трябва да ловува, а именно с пушка в ръце.
А когато умишлено убиваш живо същество? Какво е по-различно? Разликата е в това, че едното е животното, а другото е човек със собствени мисли и чувства, които не се свеждат само до физиологичните нужди.
Твоите приятели по-добри и ценни ли са от един елен или глиган?
Да.
Ако смяташ, че да - с какво точно?С това, че са хора.
Не, защото розовото е женски цвят.Първоначално написано от Nakadah
Имам чувството, че се подиграва с нас и играе ролята на тъпак.Неможе просто
НЕ
МО
ЖЕ
...![]()
А на тениската прави ли ти впечатление, че има двама човека с пушки, които са изправени един срещу друг? Може ли да значи нещо друго или нямаш и най-елементарна способност за анализ?Може и да значи, че с ловуването ние унищожаваме и малка част от себе си.
По-рано в темата каза, че хората са животни? В такъв случай с какво хората са по-добри от животните? Ние дълково в себе си сме животни. Това са нашите физиологични нужди. Но само дотам, от там нататък ние се различаваме от нас по мисленето и чувствата.
Защо елена е по-лош и може да бъде убит, а твоите приятели - не? Пак казвам, че елена/дивеча е убит просто от нужда от храна, а моите приятели бяха убити от нужда от простотия и показване на власт.
Написа ли си домашните за др-та седмица?
Написа ли си домашните за др-та седмица? Не, защото имам само модули, а при тях сме на изпити.
Ти само еленско и глиганско месо ли ядеш ?Общо взето, да
Моля те, отговори на удебеленото, или ако искаш, на всичко което завършва с ето този знак - "?" !
Кого залъгваш?
Как така под напора на една тръба, примерно, от която падаш по лице на земята, а носа ти се размазва по асфалта, ти ще се сетиш точно за всеки един път, когато с куршум си пронизвал нечия животинска гръд, която е чувствала същите, ако не по-гадни болки?
Защо лъжеш, че не би извикал полиция ако някой ти размаже фасона от бой?Това не е ли противоречие с отговора ти, че НЕ БИ запазил самообладание? (пояснявам - ти отговаряш, че НЯМА да запазиш самообладание. Логично е след като изпаднеш в паника, да направиш нещо паникьосано, като например да се разкрещиш и да извикаш за помощ. Твърдението, че ще отидеш първо до болницата, отрича твърдението, че ще загубиш самообладание, но пък ситуацията на внезапно почупване от напълно непознат изключва на почти 100% някой човек да запази каквото и да е самообладание)
[b]Ти реално не би запазил самообладание. Тогава как ще се случи така, че ще се сетиш за изкуплението си?[b] (сещането за каквото и да е изкупление би трябвало да се свързва със смиреност и кротост, но те НЕ СЕ ВРЪЗВАТ със загубата на самообладание; обаче е повече от ясно, че никой не би се чувствал спокоен, ако му разбият тиквата и го удрят с тръба.. баси, повтарям се.)
Искаш да кажеш Сръх-Аз? Оценявам се реално, не си възлагам цели, които не смятам, че мога да постигна.
Драгичък, аз те питам за действието. Очевидно е, че не се оценяваш никак реално, и не ти говоря за ЦЕЛИ, а за ДЕЙСТВИЯ.
Мислиш ли, че ти реално ако си нападнат от човек с тръба, ще направиш асоциация с елена? Ама реално те питам? Действително ли е човек да го направи?
Втори въпрос изниква, драги.
Ти като бъдещ психолог не си ли чувал/чел, че в екстремна ситуация човек мисли за оцеляването си, СЛЕДОВАТЕЛНО е невъзможно да си помислиш за елена и за каквото и да е изкупление.
Това е свързано с вегетаивната нернва система, можеш да прочетеш... (пояснение - въпросът тук очевидно е "Ти не си ли чел...")
Мислиш ли, че когато се усещаш в грешка, е по-добре да биеш отстъпление като се правиш на високоморална личност и се стараеш да угодничиш на хората, които те пържат, само за да спре унижението, или е най-добре да признаеш, че си сбъркал и ще помислиш над гледните си точки?Винаги съм си признавал грешките и съм се опитвал да се уча от тях.[/quote]
А защо тогава не признаваш множеството грешки, които ти открихме тук? По-достойно е.
Кой си в обществото?
Абсолютно никой. Никой няма да ме запомни, както никой няма да запомни следващият..
Това ме заинтригува...
От позицията на СЕБЕ СИ ли смяташ, че всички хора са незначителни, и следващия няма да се запомни, нито по-следващия?
Как ще коментираш тогава Моцарт, Бах, Бетовен, Дебюси, Аристотел, Кант, Ларошфуко .. и един по-съвременен (и жив) пример Бил Гейтс?
Мислиш ли, че manliftingbanner примерно няма да остави абсолютно никакво наследство и като умре ще го забравят хората? Или semantics?
Какво е човешката чест?
Ти стремиш ли се да направиш нещо значимо и да те запомнят?
Отговори на всичко, което има въпросителен знак накрая! Плс!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ахаммм ... мисля, че си филмарче.Предполагам дори не можеш да устоиш откат на оръжие, достатъчно мощно за убиване на елен.
Кого залъгваш?
Как така под напора на една тръба, примерно, от която падаш по лице на земята, а носа ти се размазва по асфалта, ти ще се сетиш точно за всеки един път, когато с куршум си пронизвал нечия животинска гръд, която е чувствала същите, ако не по-гадни болки?
Защо лъжеш, че не би извикал полиция ако някой ти размаже фасона от бой?Това не е ли противоречие с отговора ти, че НЕ БИ запазил самообладание?И да я извикам, те не биха свършили нищо, което може да ми помиогне.
[b]Ти реално не би запазил самообладание. Тогава как ще се случи така, че ще се сетиш за изкуплението си?[b]Ще се сетя за него, но не веднага.
Драгичък, аз те питам за действието. Очевидно е, че не се оценяваш никак реално, и не ти говоря за ЦЕЛИ, а за ДЕЙСТВИЯ.
Мислиш ли, че ти реално ако си нападнат от човек с тръба, ще направиш асоциация с елена? Ама реално те питам? Действително ли е човек да го направи?Бих я направил, но не на момента, когато ме удари
Втори въпрос изниква, драги.
Ти като бъдещ психолог не си ли чувал/чел, че в екстремна ситуация човек мисли за оцеляването си, СЛЕДОВАТЕЛНО е невъзможно да си помислиш за елена и за каквото и да е изкупление.
Това е свързано с вегетаивната нернва система, можеш да прочетеш... (пояснение - въпросът тук очевидно е "Ти не си ли чел...")
Инстинкта за самосъхранение винаги се задейства в такива ситуации.
Мислиш ли, че когато се усещаш в грешка, е по-добре да биеш отстъпление като се правиш на високоморална личност и се стараеш да угодничиш на хората, които те пържат, само за да спре унижението, или е най-добре да признаеш, че си сбъркал и ще помислиш над гледните си точки?Винаги съм си признавал грешките и съм се опитвал да се уча от тях.[/quote]
А защо тогава не признаваш множеството грешки, които ти открихме тук? По-достойно е.Признавам ги.
Кой си в обществото?
Абсолютно никой. Никой няма да ме запомни, както никой няма да запомни следващият..
Това ме заинтригува...
От позицията на СЕБЕ СИ ли смяташ, че всички хора са незначителни, и следващия няма да се запомни, нито по-следващия?Да от позицията за себе си го смятам това
Как ще коментираш тогава Моцарт, Бах, Бетовен, Дебюси, Аристотел, Кант, Ларошфуко .. и един по-съвременен (и жив) пример Бил Гейтс?Те са останали в историята, защото са направили нещо неповторимо, нещо което другите по тяхното време не са имали време/желание/възможност да направят.
Мислиш ли, че manliftingbanner примерно няма да остави абсолютно никакво наследство и като умре ще го забравят хората? Или semantics?
Да, единствените хора, които ще ни запомнят са децата ни, а след като те умрат, няма кой да ни помни.
Какво е човешката чест?
Множество от принципи и качества на отделната личност, които са достойни за уважение.
Ти стремиш ли се да направиш нещо значимо и да те запомнят?
Стремя се да помагам на тези, които са поискали помоща ми, но се съмнявам те да ме запомнят.
Отговори на всичко, което има въпросителен знак накрая! Плс![/quote]
Ти имаш толкова остра нужда от храна, че ти се налага да вземеш пушката и да убиеш елен?А с какво да се храня? С хляб и сол?
А елена робот ли е? Има ли мисли, чувства и самосъзнание? Можеш ли да докажеш с научни аргументи липсата им?Не, не мога да го докажа
Защо отговаряш толкова кратко и клиширано, а понякога и откровено тъпо?Защото казвам, каквото мисля
Майка ти, казвала ли ти е, че си умен?Не, не е.
А ти повярва ли й?Вярвам единствено на себе си
Защо не си пишеш домашните?
Смяташ ли че си човек който може да си позволи да пропусне някой урок? Защо?
В ГО имате ли магазини?Да имаме
Ти влизал ли си някога в тях?Да
А заведения?Да
А в такива влизал ли си?Да
А освен еленско, хляб и сол - чувал ли си за друга храна?Да, чувал съм, дори и съм консумирал
Защо не си пишеш домашните?Защото съм на модулно обучение и нямаме домашни
Смяташ ли че си човек който може да си позволи да пропусне някой урок? Защо?Не, защото изпускам материял
Аз съм си готов с избора, кой да е следващия, ако искаш локвай темата, не ме бърка. Утре повече, лягам си
Готини ли бяха мацките, които си чукал?
На колко години беше най-малката и най-голямата?
Как точно ги чука?
Ти ли ги научи на хитринки, или те теб?
Като си 'чукал', 'отвори' ли някоя от тях?
Какво мислиш за мензисът като природно явление?
Биеш ли камбанарията вечер под одеалото?
Какво е мнението ти за Клара и Роберт Шуман? Мислиш ли, че политиката, която провеждат в момента в Германия ще им подсигури управлението на страната на следващите избори?
посмях се доста докато четох![]()
а ти смееш ли се сам на себе си понякога?
а ти смя ли се на някой от тъпите кратуни който ти задаваха въпроси?
ловуваш ли с примки?
а кафези?
а вълчи капани?
каза че когато са убили приятелите ти убийците са се разминали с затвора
а ти не си ли за там след като бракониерстваш?
а сигурно имаш и незаконна пушка?
сигурно и риболовен билет нямаш?
Мислиш ли, че повечето или почти всички въпроси, които бяха зададени към теб, целят подигравка или иронизиране?
И ако да - защо?
Готини ли бяха мацките, които си чукал? Повечето, да.
На колко години беше най-малката и най-голямата? На 15 и на 18
Как точно ги чука? Мисионерска,кучешка,лъжичк и
Ти ли ги научи на хитринки, или те теб?По-скоро те мен
Като си 'чукал', 'отвори' ли някоя от тях? Да, тази на 15
Какво мислиш за мензисът като природно явление? Как може да имаш вяра на нещо което всеки месец кърви, а не умира
Биеш ли камбанарията вечер под одеалото?Не.
Какво е мнението ти за Клара и Роберт Шуман? Мислиш ли, че политиката, която провеждат в момента в Германия ще им подсигури управлението на страната на следващите избори?Не съм се интересувал от тяхната политика.
а ти смееш ли се сам на себе си понякога?Доста често
а ти смя ли се на някой от тъпите кратуни който ти задаваха въпроси?Да, смях се.
ловуваш ли с примки? Не.
а кафези?Не
а вълчи капани? Да
каза че когато са убили приятелите ти убийците са се разминали с затвора
а ти не си ли за там след като бракониерстваш?Не, защото има огромна разлика между бракониетство и убийство
а сигурно имаш и незаконна пушка?Пушката е законна и е на баща ми
сигурно и риболовен билет нямаш?Нямма, затова казах, че ще карам курсовете това лято
Мислиш ли, че повечето или почти всички въпроси, които бяха зададени към теб, целят подигравка или иронизиране?Да, защото това целят повечето хора, които задават въпроси, когато някой е на стола.