- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия стол е DaemonBoy
Какво са лъжичките? И коя беше кучешката, че съм забравил?Първоначално написано от DaemonBoy
Как беше с 15 годишната девствена загубенячка? Пищеше ли като и го набоде? Яко ли ти е, че си и първият? Сега преследва ли те тя? А по принцип кефи ли те въобще?
За камбанарията - през вечер? Не под одеалото? Ами как тогава?!
Чувал ли си сетове на все по-набиращия сила DJ в скандинавските републики - хектОр Берлиоз? Одобряваш ли стила му?
Какво са лъжичките? И коя беше кучешката, че съм забравил?
Заставаме и двамата настрани, аз й надигам единият крак.
Как беше с 15 годишната девствена загубенячка? Пищеше ли като и го набоде? Яко ли ти е, че си и първият? Сега преследва ли те тя? А по принцип кефи ли те въобще? Не, някъде около 3 месеца по-късно скъсахме и може би донякъде ме мрази
За камбанарията - през вечер? Не под одеалото? Ами как тогава?! [i]През две вечери, три може би.[/]
Чувал ли си сетове на все по-набиращия сила DJ в скандинавските републики - хектОр Берлиоз? Одобряваш ли стила му?Слушал съм 1-2 песни, но не ми харесва като цяло стилът му. А и той не е ли диригент на симфоничен оркестър?
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Хммммм. Странно как се оказа, че и преди си сядал на стола...
Защо излъга? Или просто "беше забравил"?
Знаеш ли какво е ирония? А реторичен въпрос?
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Мрази те?! Как е възможно?! С какво си го обясняваш това, все пак ти пръв си и го наденал! Защо я скъса след 3 месеца, тъпа ли е?Първоначално написано от DaemonBoy
През 2-3 вечери? Яко ли е под одеалото, запарва ли се специфично? Какво си представяш като го млатиш? Иска ли ти се да отвориш и други 15 годишни, изостанали с отварянето?
За DJ-а - не е диригент на симф оркестър, нещо си се объркал. Ако искаш можеш да им пратиш една две от неговите ПЕСНИ, да ги чуя и аз.
Какво мислиш за трансфера на Мусоргски в Ман Юнайтед, ще има ли място и за руснак до Бербата? Няма ли картината да стане много цветна от към националности.. та изложбена чак ..
тва е последно от мен
Защо мислиш, че хората са над природата? Мислиш ли,че някога ще може да контролираме бедствията, болестите ?
Какво ти е мнението за федероса? Някой правил ли ти е? А ти правил ли си?
![]()
Мрази те?! Как е възможно?! С какво си го обясняваш това, все пак ти пръв си и го наденал! Защо я скъса след 3 месеца, тъпа ли е? Скъсахме, понеже тя ми скъсваше нервите и беше адски ревнива.Беше по мое желание
През 2-3 вечери? Яко ли е под одеалото, запарва ли се специфично? Какво си представяш като го млатиш? Иска ли ти се да отвориш и други 15 годишни, изостанали с отварянето?Ми да ти кажа честно, не не искам да отварям други и не не се запарва
За DJ-а - не е диригент на симф оркестър, нещо си се объркал. Ако искаш можеш да им пратиш една две от неговите ПЕСНИ, да ги чуя и аз.
http://www.youtube.com/watch?v=fuqu_eNO51M
Какво мислиш за трансфера на Мусоргски в Ман Юнайтед, ще има ли място и за руснак до Бербата? Няма ли картината да стане много изложбена..За първи път чувам за такъв трансфер, но се надявам да се окаже успешен.
Защо излъга? Или просто "беше забравил"?Не съм лъгал, казах, че не си спомням да съм сядал.
Знаеш ли какво е ирония? А реторичен въпрос? Да и я почувствах много пъти чрез твоите въпроси
Защо мислиш, че хората са над природата? Мислиш ли,че някога ще може да контролираме бедствията, болестите ?Защото ние й вредим, но също така можем да я спасим
Какво ти е мнението за федероса? Някой правил ли ти е? А ти правил ли си? Това е гнусно, нито съм правил, нито искам да ми правят
![]()
Да бе, ти ше се окажеш прав.. Явно Берлиоз, освен че забива в скандинавски дискотеки, си е жив и здрав през 20в и дирижира симф оркестриПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
Заключение:
Проблемът е, че дори не се шегуваш, а си напълно сериозен. Аз бях до тук.
Тъжно ми е.
а знаеш ли че лова със вълчи капани е забранен?Първоначално написано от DaemonBoy
имам познат който при разходка в гората се е уловил на такъв капан..
а ако това стане при твой капан опит за убийство ли го смятаме или това пак не е наказуемо?
Дори аз съм паднал от смях,заради това как се гаврите с човека![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Преди месец бях казала,че си селянин, след това се извиних. Искрено съжалявам,че съм се извинила. Ти не си просто селянче, ти си малоумен, ограничен и до болка скучен.
Стана ми ужасно тъжно от това,че ТИ ДОРИ НЕ СХВАЩАШ колко се унижаваш, САМ.
Надявам се догодина да имам честта да те видя, ако пак мизерстваш в Обзор, за да те ритна в главата. Не за друго, просто да си вдигна адреналина, мисля,че ще ми допадне.
Мислиш ли се за красив? Или дори секси?
Мислиш ли,че ще станеш достоен човек?
Как би възпитал бъдещите си деца?
Би ли ги водил на лов?
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
//само искам да кажа, че прочетох отговорите до 4-та страница и съм отвратена... меко казано
Преди месец бях казала,че си селянин, след това се извиних. Искрено съжалявам,че съм се извинила. Ти не си просто селянче, ти си малоумен, ограничен и до болка скучен.
Стана ми ужасно тъжно от това,че ТИ ДОРИ НЕ СХВАЩАШ колко се унижаваш, САМ.
Надявам се догодина да имам честта да те видя, ако пак мизерстваш в Обзор, за да те ритна в главата. Не за друго, просто да си вдигна адреналина, мисля,че ще ми допадне.Мен не ме интересува какво мислиш ти, втори или трети за мен, защото форума не е истинският свят.
Мислиш ли се за красив? Или дори секси?Не
Мислиш ли,че ще станеш достоен човек?Надявам се да стана такъв
Как би възпитал бъдещите си деца?Както са възпитавали и мен
Би ли ги водил на лов?Не, освен ако те самите не поискат
Къде искаш да учиш психология?
Мислиш ли,че самооценката ти е завишена и неадекватна?![]()
Искаш да станеш психолог, как би разбрал/как би се задълбочил в психиката му/ и помогнал чужд човек, като сам не можеш да направиш извод за себе си, посредством тази тема?
Лесно ли е да се правиш на ударен?
Това не е реалния свят, да, в реалния свят едва ли интелигентни хора биха ти казали какво мислят за теб и постъпките ти, защото не ги срещаш.
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Търновският или Софийският
Харес(в)а ли ти на стола?Смятах, че ще е по-забавно(поне за мен)
Мислиш ли,че самооценката ти е завишена и неадекватна?Не, защото знам какво мога и какво не
Искаш да станеш психолог, как би разбрал/как би се задълбочил в психиката му/ и помогнал чужд човек, като сам не можеш да направиш извод за себе си, посредством тази тема?
Точно заради това искам да уча, за да мога да правя правилните изводи
Лесно ли е да се правиш на ударен? О, да
СОФИЙСКИЯТ?![]()
Знаеш ли с какъв бал се влиза там в психология?
Мислиш ли че ще успееш да влезеш?
С колко завърши срока тая година?
По литература, история, философия колко имаш?
На 17 ли беше?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
СОФИЙСКИЯТ?![]()
Знаеш ли с какъв бал се влиза там в психология?Не
Мислиш ли че ще успееш да влезеш?Ще се опитам
С колко завърши срока тая година?5.56
По литература, история, философия колко имаш?
Литература -6
История -6
Философия - 6
На 17 ли беше?Да
Не съм сигурен дали ще отговориш честно, без да ровичкаш в нета, но нека пробваме:
Студената война - Кои са събитията, които водят към "затопляне" на отношенията между двете страни ?
Кои видове тракийски гробници преобладават в териториите на днешна България ?
"Но във затвора попаднал на хора
и станал
човек."
(май така беше оформено)
Кажи нещо за това ...
не че не е тъпо и десет листа да се радвате на превъзходството си..
Не съм сигурен дали ще отговориш честно, без да ровичкаш в нета, но нека пробваме:
Студената война - Кои са събитията, които водят към "затопляне" на отношенията между двете страни ?Перестройката, мисля че се наричаше
Кои видове тракийски гробници преобладават в териториите на днешна България ? Тук не мога да отговоря
"Но във затвора попаднал на хора
и станал
човек."
(май така беше оформено)
Намерил е хора, които са на неговото ниво
джгхгх, видя лиИма 6-ци момчето !
Кажи една страна, която и в двете световни войни е била на страната на Германия![]()