- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия стол е DaemonBoy
джгхгх, видя лиИма 6-ци момчето !
Кажи една страна, която и в двете световни войни е била на страната на ГерманияБългария
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Айде стига с лаконичните отговори, де. Особено на въпроса за Студената Война и "Песен за човека"![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Всички обичат да си помпат самочувствието обаче :Д
Не учи психология.
От мен да го знаеш.
Едва ли не се очакваше, когато някой пише в този раздел да е получил Нобелова награда.
Карайте го по-спокойно господа и госпожи перфектни.
Всъщност не.
Но мисля, че по неговата система е честно да го унижаваме тука, докато той смята убиването на животни е в рамките на нормалното
Младежа очевидно не е от най-светлите умове, но не виждам причина да продължавате да му сондирате мозъка. Визирам най-вече Takova.
Дори не му задаваш провокиращи, горещи въпроси. Нито забавни, нито подвеждащи. Самоизтъкваш се...
И в крайна сметка, ако горноораховеца и събратята му ги нямаше, вие как щяхте да изпъкнете като пичове, а? А?![]()
Преди мен се опитаха да му зададат "провокиращи и горещи" въпроси, но момчето не хваща на тази честота![]()
Просто исках да видя каква 6-ца са му писали :P
Аз съм си свикнал да ме унижават. Казах за боя дето съм го ял, а също така и бях пребит в даскало веднъж, а на следващият ден клипове и снимки имаше всеки от даскалото.
Такова, честно изкарана ли ми е 6-цата![]()
И аз смятам така.Първоначално написано от Takova
Убивал съм животни и не смятам, че извършвам голямо престъпление срещу природата и морала.
Това че Харли е противник го уважавам напълно, но про-животинското лоби в този форум не позволява и на другите да имат мнение.
Свикнал си...Първоначално написано от DaemonBoy
А харесва ли ти?
...
Разбира се, че не ми харесва.
Потресен съм от тая тема.![]()
Имам само един въпрос:
Защо не слезеш от стола доброволно?![]()
Унижавали са те и си го разказваш без да си личи особено да ти е пречело. Не го разбирам т'ва...
И сега пак е същото. Още на 4-5 страница трябваше да се приключи тая тема от твоя страна.
^Защото съм го преживял и преодолял, това е нищо спрямо предните пъти.
Такова, опитвал съм, но нямах успех