.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

Ама тя ме изнервя ужасно много !!

Майка ми си счупи глезена и сега до края на февруари си е у дома.
    И аз нали, квото мога помагам-гладя, чистя, от време на време и готвя даже.. и баща ми помага, но той нали ходи на работа през седмицата и основно събота и неделя..
    Обаче постоянно ми е натяквано колко съм мързелива (което попринцип е факт, но точно напоследък се занимавам с доста неща) , как не помагам с нищо вкъщи и т.н.
    и мен това изключително ме изнервя, защото ако не съм аз дрехите ни ще седят неоправени, вкъщи ще е мръсно и т.н.
    не искам да ми благодарят и да ми се кланят за тая работа, ама все пак правя доста за мен...+ че ходя на училище и там се старая... оф..
    и съм и го казвала на майка ми, и тя пак си пее нейната..
    а пък сега,защото днес спах до следобяд и като станах се изкъпах и излязох и ми се правят на много обидени и сърдити.. но разбира се онзи ден когато трябваше да се шета из вкъщи много си ме обичаха
    оф дайте съвет, че ще ги застрелям и двамата накрая
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Re: Ама тя ме изнервя ужасно много !!

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Майка ми си счупи глезена и сега до края на февруари си е у дома.
    И аз нали, квото мога помагам-гладя, чистя, от време на време и готвя даже.. и баща ми помага, но той нали ходи на работа през седмицата и основно събота и неделя..
    Обаче постоянно ми е натяквано колко съм мързелива (което попринцип е факт, но точно напоследък се занимавам с доста неща) , как не помагам с нищо вкъщи и т.н.
    и мен това изключително ме изнервя, защото ако не съм аз дрехите ни ще седят неоправени, вкъщи ще е мръсно и т.н.
    не искам да ми благодарят и да ми се кланят за тая работа, ама все пак правя доста за мен...+ че ходя на училище и там се старая... оф..
    и съм и го казвала на майка ми, и тя пак си пее нейната..
    а пък сега,защото днес спах до следобяд и като станах се изкъпах и излязох и ми се правят на много обидени и сърдити.. но разбира се онзи ден когато трябваше да се шета из вкъщи много си ме обичаха
    оф дайте съвет, че ще ги застрелям и двамата накрая
    така и така си ги турила тея лимонки в поста.. хвърли ги по тях.. бзик.. ми не знам тя като е с счупен глезен седни и бърбори.. няма къде да иде

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Оо спокойно,наще са си живи и здрави,и всеки ден оправям в нас и пак са недоволни.Понякога като няма кво да правя и почвам и чистя стъклата,абе всичко основно,благодарят ми,ама понякога ме изнервят като съм на компа и съм забравила нещо,и се почва с приказките колко съм мързелива.Ама вече съм им свикнала и го приемам на шега.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    няма как да се угоди на родител...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си