- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко въпроси за тези от вас,които имат връзка.
Темата е за тези от вас, които имат да кажем по-сериозна връзка. От колко време сте заедно? Какви са ви плановете за в бъдеще с вашата половинка? Имам предвид примерно да учите някъде заедно за напред, да живеете заедно, да отидете на почивка може би или просто мислили ли сте за някакво общо бъдеще дори и в близък план? До колко са задълбочени отношенията ви ?
Заедно сме от година. Отношенията ни се страшно сериозни... общо взето, сме като повечето сериозни двойки около нас. Държим се леко като женениВсеки от нас си има лично пространство, въпреки че аз с приятелки рядко излизам, той с неговите като излиза, ме кани. Те са 5-ма най-добри приятели, все момчета, познавам всички много добре.
През септември-октомври заминава в Германия да учи. Аз също ще замина, но след две години.
Нямам никаква идея какво ще правим. Обичам го и искам това момче адски много, искам да съм с него за в бъдеще.
Заедно сме от 2 години. Учим в един град и живеем заедно от година и половина. От тук нататък плановете ни се въртят около успешното дипломиране и професионална реализация, та до закупуване на имот, "нашето местенце".
За това какви са ни отношенията... на знам какво точно имаш предвид. Ако питаш дали връзката и намеренията ни са сериозни - да, напълно. Разбираме се чудесно, той ми е най-близкия човек. Достатъчно пъти ми е доказвал какво знача за него и нямам никакви съмнения относно чувствата му. Не казвам, че всичко е перфектно - като при всяка двойка имаме малки неразбирателства, но нищо сериозно и непреодолимо. В близко бъдеще ни предстои, така да го наречем, изпитание на връзката ни (той заминава по работа за няколко месеца) и мисля, че тогава ще си проличи най-добре доколко има или няма бъдеще връзката ни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ние също сме заедно от 2 години и отношенията ни са доста задълбочени и сериозни.Миналото лято живяхме заедно и това лято мислим пак да е така. Плануваме почивка до Монако или някъде другаде това лято. Разбираме се много добре и с техните се разбираме чудесно.Родителите ни се познават и общо взето нещата са сериозни. Не знам обаче до колко е правилно на тази възраст (18г.) да имам толкова сериозна връзка. В момента вече си строим нашето място , където ще живеем лятото. Обожавам него и връзката ни, но понякога се замислям колко са сериозни нещата и на къде отиват и именно за това пуснах и тази тема. Интересно ми е да чета теми и въпроси относно дълги връзки и сериозни отношения. Именно за това пуснах тази.
Нямаме общи планове за бъдещето, а само лични такива, и то за в близкото бъдеще.
Може и двамата тайно да си правим тънки сметки за общо бъдеще, но никога неизречени.
Хубаво и приятно ми е с него, за да си развалям кефа с планове за бъдещето, защото при евентуална раздяла ще ми се съсипят всякакви надежди и ще бъда ранена трайно емоционално и психически.![]()
Живеем си за момента, радваме си се на връзката и не смеем да говорим за предстоящето бъдеще. Не защото, евентуално, е по-добре така, просто се случва...
Донякъде си права ,че не е хубаво да се правят много планове за бъдещето,защото наистина при една неочаквана раздяла,нещата много гадно и брутално биха се сринали : ) Но на мен ми е приятно да си мисля за бъдещето. Ако щеш и мечти ги наречи. Като цяло важна е самата връзка и отношенията , пък то бъдещето искаш не искаш , ще дойде и ще разбереш кво ще е и що ще е![]()
От една година и десет дни сме заедно,но имам чувството,че цял живот съм била с него.Смятаме,докато завърша,той да е посъбрал пари за мааалко жилище или първоначално ще живеем у тях за възможно най-кратък период,тъй като не е в много добри отношения с баща си.После ще учим /задочно,най-вероятно/ и ще работим,тъй като няма на кого да разчитаме - наще са крайно против,малкото им момиченце да има връзка с момче,преди да е завършило висшето си образование...Както и да е!
След като заживеем заедно, много искам да имам заведение,което ще е нещо м/у обикновен рок бар и стриптийз клуб ;д На 30-35 , може би ще се сдобием с първото си детенце,а на 50 ще се събуждаме в голямо легло,точно с/у огромния прозорец с гледка към морето.Ще му правя закуска и кафе,ще го обичам и ще се радваме на максимум трите си деца ^^
П.П.И често ще ходим някъде /на планина,море или просто излет/ с голямата семейна кола![]()
Ехеее доста смели мечти (за сега). Направо си го представих![]()
Заедно сме от почти 3 години. Нямаме планове, а и ме плашат.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хахаха, и аз си го представих![]()
И ние сме заедно почти от две години, разбираме се, почти живеем заедно, обсъждали сме бъдещите си планове, но сме ги оставили настрана докато завършим висшето... иии така.
Заедно сме от почти година ( 11 месеца ) ..
За сега плановете ни са да оправи и обзаведе къщата му, да завърша ( тъй като съм на 17 ) и да се преместя при него.
След това ще мислим занапред.. :P
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Заедно сме от 9 месеца и половина. Имаме връзка от растояние. Адски много държим един на друг, във всяка една минута гледаме да сме заедно. И всъщност въпреки че сме на растояние около 200 км, се виждаме не по-рядко от останалите двойки. При нас го нямаше това с ходенето по кафета като при останалите двойки. Когато се виждаме, живеем заедно и това е от самото начало. Всеки път като се посрещаме на ЖП гарата се вълнувам като при първия път! Имаме планове в най-скоро време да заживеем заедно. Чакаме от работата му да го преместят във Варна при мен. Наистина искам да съм с този човек до края на живота си. Някой път като ме погледне влюбено и като ми каже: "Искам да се оженя за теб!" и направо се разтапям!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Заедно сме от година и 8 месеца ( или както ние обичаме да си ги броим - 20 месеца). Но всъщност имаме по-дълга история. Запознахме се лятото на 2008 на един лагер, прекалено е дълго, за да разказвам, но на кратко бяхме заедно, после се разделихме и после пак се събрахме.
И мога спокойно да кажа, че най-хубавите си и незабравими моменти съм преживявала и продължавам да изживявам с него.
Той ми е не просто гадже, той е най-добрият ми приятел, моята упора и подкрепа. Обичаме се, не веднъж сме си доказвали един на друг чувствата. Много пъти сме си говорили за бъдещето. Отначало всичко беше така по-скоро на бъзик, но малко или много се усещаше и сериозната нотка. Той е 1 година по-голям и миналата година завърши, но остана да учи тук в града, отчасти ( но не само ) заради мен. Тази година и аз ще направя същото, пак отчасти ( но не само ) заради него.
Планираме след време да живеем заедно, но това ще стане може би чак след някоя друга година. За женене също сме говорили, на бъзик ( а може би не чак толкова ). Но каквото и да става, аз го виждам в бъдещето ми и се надявам наистина да е така.
Единственият проблем е, че сега кандидатства за една бригада в Англия през лятото и ако го вземат, 3-4 месеца няма да го има и не се знае даже дали ще можем да поддържаме контакти. Ще ми е ужасно трудно и искрено се надявам всичко да мине добре...
Брей какви сериозни връзки имате всички
Браво, браво.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
С моето момче сме заедно от 7 месеца. И при нас както при Lorein има дълга история, запознахме се когато се преместих в ПГ (2008г). Той завършваше 13 клас и просто се засичахме на 1 кафене, обменяли сме някое друго изречение и нищо. След това започнахме да се опознаваме, да споделяме, но нито той нито аз сме си се представяли като двойка. И на едно купонче просто се събрахме (2010 в началото). След това той замина за Англия за 6 месеца и се разделихме, с уговорката, че ако чувствата ни все още са така силни когато се върне пак ще се съберем, така и стана ... Направо не усетих кога мина това време, уважаваме се и се обичаме повече от двойки, които са заедно от години. За далечното бъдеще не сме мислили, обсъждали сме само, че след като завърша искам да уча, а той евентуално ще дойде с мен. На теория не жевеем заедно, но голяма част от времето прекарвам у тях и може да се каже, че вкъщи се прибирам само по задължение, да видя наще. За сега всичко върви невероятно добре и вярвам, че и за напред ще е така и ДА той определено ще присъства в бедещето ми, дали като моята половинка или като най - добър приятел ще е там![]()
![]()
![]()
Заедно сме от година и 3 месецаСтрашно много го обичам това момче и искам винаги да съм с него.Понеже на него му е последна година в университета сме се разбрали че ще отидем заедно в този град, в който аз реша да следвам.Отношенията ни са перфектни,само си пожелавам винаги да се разбираме толкова добре както и сега,и да се обичаме още повече
Only God can judge me!