.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    Vraca :*

Нормално ли е...?

Здравейте!Аз съм момиче на 11 почти на 12, а никога не съм имала истинско гадже!В смисъл имала съм гаджета обаче е така по детски просто се водихме гаджета!А аз искам да имам гадже, с което да излизаме по кафетата ли де да знам!Та нормално ли е или не!
    -Имаше едно момиченце.Много обичаше да рисува. С дясната си рачичка нарисува
    една фигурка. Това беше едно сърчице. Запази картинката си, и когато порастна
    видя листчето с картинката. Когато се влюби даде това сърчице на момчето което
    харесваше. За жалост,той я нарани, и тя скъса картинката на две. Ето това бяхме
    аз и ти…

http://www.vbox7.com/play:ab50452d {Поздравче}

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    МАЛКА сИ
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен Аватара на elenka3
    леле... ама ти още детенце какво учакваш... не става така .. трябва да пораснешш ... цЦц.. майко мила ..

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Не мисля, че още знаеш смисъла на думата "гадже"-препоръчвам ти да си играеш с кукли и да не мислиш за неща нетипични за твоята възраст

Мега фен Аватара на xoxi

Re: Нормално ли е...?

Цитирай Първоначално написано от Mimsito0o
    Здравейте!Аз съм момиче на 11 почти на 12, а никога не съм имала истинско гадже!В смисъл имала съм гаджета обаче е така по детски просто се водихме гаджета!А аз искам да имам гадже, с което да излизаме по кафетата ли де да знам!Та нормално ли е или не!
    Това, което подчертах НЕ е нормално.
    Та ти си още дете, какви гаджета те гонят? За гаджета мисли след 14-15 годишна възраст. Сега би трябвало да те вълнуват приятелите, училището, хобита някакви.. НО НЕ и гаджета. Jesus!
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на elenka3
    абе и сега да си има гаджета ама.. да не очаква нищо сериозно ...

Не знам дали трябва или не трябва да мислиш за гаджета на тази възраст, но имай предвид че аз например имах първото си истинско гадже на 14 години и даже тогава не беше кой знае колко сериозно. възползвай се от детството си защото ще ти липсва. ще имаш време за гаджета по-късно.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    мм според мен миличка налягай на учението а след 1-2 години ще имаш приятел

Напълно побъркана си,за лудница направо.На 11 някои хора вече забременяват,ти гадже още нямаш.Срам и позор.

Много си малка
    Сега трябва да учиш!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Какви гаджета е имала - когато все още е на 11 години и не е видяла нищо от живота..О.о.

Не е нормално..Изчакай,и за гаджета ще ти дойде времето,и за всичко..Не се занимавай с момчетата...Излизай там с приятелите ти,УЧИ..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
    Напълно побъркана си,за лудница направо.На 11 някои хора вече забременяват,ти гадже още нямаш.Срам и позор.
    абе ей ти не виждаш ли какво пишат другите ти се праиш наголемата работа и не се изкарвай чак пък толкова се едно си имал гадже на 5
    аз и ти…

Град
    а за другите мнения мерси
    аз и ти…

Цитирай Първоначално написано от Mimsito0o
    Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
    абе ей ти не виждаш ли какво пишат другите ти се праиш наголемата работа и не се изкарвай чак пък толкова се едно си имал гадже на 5
    1.Пука ми какво пишат другите.
    2.На нищо не се правя.
    3.Момиче съм.
    4.Шегувах се,но поради прекалено голям мозъчен капацитет,ти не го схвана(не че съм очаквала да го схванеш).
    5.Ако проблемът ти беше сериозен,не бих се шегувала така.Но проблемът ти е идиотски(меко казано).
    Айде да не продължавам.Както ти казаха другите,сядай да учиш.Момчетата не обичат тъпи момичета(визирам теб).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си