- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нормално ли е...?
Здравейте!Аз съм момиче на 11 почти на 12, а никога не съм имала истинско гадже!В смисъл имала съм гаджета обаче е така по детски просто се водихме гаджета!А аз искам да имам гадже, с което да излизаме по кафетата ли де да знам!Та нормално ли е или не!
-Имаше едно момиченце.Много обичаше да рисува. С дясната си рачичка нарисува
една фигурка. Това беше едно сърчице. Запази картинката си, и когато порастна
видя листчето с картинката. Когато се влюби даде това сърчице на момчето което
харесваше. За жалост,той я нарани, и тя скъса картинката на две. Ето това бяхме
аз и ти…
http://www.vbox7.com/play:ab50452d {Поздравче}
МАЛКА сИ
леле... ама ти още детенце какво учакваш... не става така .. трябва да пораснешш ... цЦц.. майко мила ..
Не мисля, че още знаеш смисъла на думата "гадже"-препоръчвам ти да си играеш с кукли и да не мислиш за неща нетипични за твоята възраст
Това, което подчертах НЕ е нормално.Първоначално написано от Mimsito0o
Та ти си още дете, какви гаджета те гонят? За гаджета мисли след 14-15 годишна възраст. Сега би трябвало да те вълнуват приятелите, училището, хобита някакви.. НО НЕ и гаджета. Jesus!
И спря да се върти за миг земята..
абе и сега да си има гаджета ама.. да не очаква нищо сериозно ...
Не знам дали трябва или не трябва да мислиш за гаджета на тази възраст, но имай предвид че аз например имах първото си истинско гадже на 14 години и даже тогава не беше кой знае колко сериозно. възползвай се от детството си защото ще ти липсва. ще имаш време за гаджета по-късно.
мм според мен миличка налягай на учението а след 1-2 години ще имаш приятел![]()
Напълно побъркана си,за лудница направо.На 11 някои хора вече забременяват,ти гадже още нямаш.Срам и позор.
Много си малка
Сега трябва да учиш!
Какви гаджета е имала - когато все още е на 11 години и не е видяла нищо от живота..О.о.
Не е нормално..Изчакай,и за гаджета ще ти дойде времето,и за всичко..Не се занимавай с момчетата...Излизай там с приятелите ти,УЧИ..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
абе ей ти не виждаш ли какво пишат другите ти се праиш наголемата работа и не се изкарвай чак пък толкова се едно си имал гадже на 5Първоначално написано от RaisedOnRock
аз и ти…
а за другите мнения мерси
аз и ти…
1.Пука ми какво пишат другите.Първоначално написано от Mimsito0o
2.На нищо не се правя.
3.Момиче съм.
4.Шегувах се,но поради прекалено голям мозъчен капацитет,ти не го схвана(не че съм очаквала да го схванеш).
5.Ако проблемът ти беше сериозен,не бих се шегувала така.Но проблемът ти е идиотски(меко казано).
Айде да не продължавам.Както ти казаха другите,сядай да учиш.Момчетата не обичат тъпи момичета(визирам теб).