- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам Я...Как Да И Го Кажа По Най-Подходящия Начин...?
Някакви съвети...
Знам че просто мога да и го кажа......Но питам как би било най-подходящия начин да и го кажа...?
Ми заведи я някъде сами и и кажи , че я обичаш и после можеш да я прегърнеш и целунеш. :-)
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Когато сте само двамата, целуни я по челото, кажи й " Обичам те много, мила " и после дългаа и страстна целувкахихи
Кажи го, покажи го, докажи го, разкажи го.. просто го направи по начин, по който ще я очароваш така, че да го запомни за цял живот независимо от по-нататъчния развой.. да се зарадва от това което правиш за нея, виждайчи, че го правиш с любов ..![]()
Ужасно банално и невпечатлително. Кажи й го по най-неподходящия начин.
*Обяснявай й нещо. Разкажи и нещо без-значение-какво и между редовете кажи "Обичам те" и продължи. Но разказвай нещо интересно и бързо.
*Идете на кафе и си прочети късметчето... без значение какво пише кажи, че пише "Обичам те". Ама преди тва се усмихни,не казвай нищо и остави да те попита "Какво пише?"
*В нашия мол има едно мече на Харибо,огромно и жълто. Ако във вашия няма мече Харибо, си намери готин негов заместител! Направи се на клоун и си говори пред нея с мечето и му кажи "Ей,ще кажеш ли на едно момиче, че я обичам адски много и че тя е по-сладка от теб и шибаните ти бонбони! (Туй е леко лигаво,но трябва да го изиграеш мега добре, че да си впечатлителен ^^)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
[quote="Reconecta"][quote="ShtrudeL"][b]Ужасно банално и невпечатлително. Кажи й го по най-неподходящия начин.
*В нашия мол има едно мече на Харибо,огромно и жълто. Ако във вашия няма мече Харибо, си намери готин негов заместител! Направи се на клоун и си говори пред нея с мечето и му кажи "Ей,ще кажеш ли на едно момиче, че я обичам адски много и че тя е по-сладка от теб и шибаните ти бонбони! (Туй е леко лигаво,но трябва да го изиграеш мега добре, че да си впечатлителен)
gotina ideq naistina hem 6te q zabavlqva6 dokato i priznava6 4uvstvata si.
No ako ne ti se struva podhodq6to moje da opita6 tova. Zavedi q na nqkoe tiho mestence kadeto nqma mnogo hora i i kaji 4e otdavna iska6 da i kaje6 ne6to no ne moje6 da nameri6 podhodq6tite dumi . Kaji i 4e e nai hubavoto ne6to koeto ti se e slu4valo do sega i 4e mnogo q obi4a6 i ne moje6 bez neq.Draj q za rakata dokato i prikazva6 i kato prikliu4i6 q celuni i sled tova q pregarni silno. Mislq 4e tova e dostata4no i e nai vajnoto no ako ne ti se struva dostata4no moje da i kaje6 4e e nai krasivoto momi4e koeto si sre6tal , 4e ne iska6 nikoga da q zagubi6, 4e ne si predstavq6 jivota si v momenta bez neq ili ne6to podobno na tova. Vsqko momi4e obi4a da q laskaqt i si me4tae nqkoi da i kaje takiva raboti dori i da ne go pokazvame. Tq 6te bade mnogo 6tastliva ako i kaje6 tova, povqrvai mi!
Не е умно да и го казваш. Така си напълно разкрит пред нея и си безинтересен. Направи така, че да и е готино с теб, а не някакви любовни признания. И аз преди съм правил тази грешка, ама тва си е грешка да го кажеш, дори като си в началото на връзка момичето, да знаеш. По-скоро можеш да и кажеш "Оооо, да знаеш колко мнного те обичам" и разни такива, ама на бъзик покрай всичките неща.
Другите работи са американски филми. между другото гледай първата серия от първия сезон на "How I Met your mother", май там беше засегнат тоя въпрос с признаването на обичане и много добре се виждаше какви са последствията.![]()
Докато се разхождате и минавате покрай някоя витрина, огледало, прозорец или каквото и да е и кажи "Ето това там е момичето, което обичам" без да показваш, тя ще пита "Къде?" - предполагам малко разстроена - и ти покажи нейният образ на витрината и кажи "Ето я!" - малко тъпичко, ама все пак XD
[quote="nezabelejimata96"][quote="Reconecta"]Бая ангажиращо е това. Ако момичето не е сигурно какво чувства, ще е принудена да отговори със същото или пък да замълчи, което ще е бая конфузно.Първоначално написано от ShtrudeL