.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia

Не иска да ми светне монитота :[

Преди 1 седмица сложих нови драйвери на видео картата ....Обаче не се усетих,че имам и вградена която е ATI а външната е Nvidia....преди няколко дена видях,че има Драйвер на ATI.. опитах се да го махна но не стана...И от тогава като се включи компютъра не иска да светне монитора.В началото чаках по 5-10 минути а снощи е седял цяла вечер и не иска да св включи ..Та въпроса ми е,някой имал ли е този проблем и дали може да се оправи ...Дали може на монитора да му е дошло времето ...Ще съм благодарен на всякакви съвети..Сега само ми премига диодчето,и се чува едно щтракане ...друга реакция няма ..Някой ако може да каже мнение пак казвам ще съм много благодарен Пз на всички

Град
    Moscow,Russia
    Никой ли не може да каже нещо?:/

Супер фен
    Компютъра въобще зарежда ли? Под сейф мод можеш ли да влезеш?

Град
    Moscow,Russia

;[

Мне ...то ако иска да тръгне монитора да го направя...а той ми е постоянно черен екран и няма как избощо да видя къде ръчкам и какво изобщо става Утре ще пробвам с др монитор ..ако стане ясно къде е проблема .. но ..

Member Аватара на illusion1993
    Град
    Burgas
    Мисля че проблема не е в драйверите а в самия монитор ако имаш възможност пробвай с друг монитор дали ще тръгне

Град
    Moscow,Russia
    Мерси.Това и ще направя

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Я извади външната видеокарта и вържи монитора към вградената. Така ще запали ли?

Град
    София/Пловдив
    Мен ми мирише на изгоряла или недействаща видео карта. Може и мониторът да е заминал де. Щом дори при boot-ването не изкарва картина, значи нещо не е като хората, за там какви драйвери ти трябват?
    There is no point to fear the yesterday,
    There is no point to hope for tomorrow,
    There is point to live for the moment

Видеокартата си тръгва и без драйвъри, все пак като си преинсталираш Win-а и нямаш драйвъри как да си ги сложиш ?
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Град
    Moscow,Russia
    Вадих я външната,включих буксата за сигнала към вградената....пак същия проблем .... ами външната е Nvidia 7100 GS ..а вградената е някаква боза на Ati....след няколко часа като пробвам с др монитор ако има пак този проблем.Видеото е заминало ...Ако стане ще пиша :P

Супер фен Аватара на JDeel
    Нали когато се пусне компа и веднага почва да изписва разни неща на черния екран... тези неща не зависят от Windows. Ако и тях ги няма, проблема е хардуерен. Често като се махне и после се сложи видеокартата се оправя - пробвай така

Reset на биоса. В нета има обяснено как се прави, не питай тук.
    Ако продължава да е черен екрана, вадиш външната боза на Невидя и бодеш във вградената. Ако продължава да е черен, носиш нов монитор и слагаш за проба. Ако и той е черен - честито ново дънце.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Moscow,Russia
    До:GregoryHouse Няма как да стигнеш до никъде при положение,че той дори не иска да тръгне и не виждам абселючтно нищо.Освен ако вече някой е прейснталирал и Windows на черен екран и е обяснил как са комбинацийте..но както и да е.Проблема е от монитора пробвах с друго всичко си върви Ако имате този проблем вие(не ви пожелавам) да знаете от какво може да е Мерси на всички за мненията

Цитирай Първоначално написано от galin4o0o
    До:GregoryHouse Няма как да стигнеш до никъде при положение,че той дори не иска да тръгне и не виждам абселючтно нищо.Освен ако вече някой е прейснталирал и Windows на черен екран и е обяснил как са комбинацийте..но както и да е.Проблема е от монитора пробвах с друго всичко си върви Ако имате този проблем вие(не ви пожелавам) да знаете от какво може да е Мерси на всички за мненията
    За това което съм обяснил, не ти трябва да виждаш нещо на монитора.

Честит нов монитор :P

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    София/Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    За това което съм обяснил, не ти трябва да виждаш нещо на монитора.

Честит нов монитор :P
    Батерийката, за батерийката мисля, че става въпрос.
    Вградената боза на ATI, о боже...

Честит монитор иначе де...
    There is no point to fear the yesterday,
    There is no point to hope for tomorrow,
    There is point to live for the moment

Град
    Moscow,Russia
    Некво бушонче е изгоряло ..10-тина лева струва и пак ..почвам ..ама от е ясно не може 7 години юмруци и да не му стане нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си