.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Декстоп???

Hybrid View

Декстоп???

Искам да си задам една снимка да декстопа и не мога връща ми старата която е била ?

Град
    Plovdiv майна
    Яй стига уа ти ебавка ли правиш ?
    или наистина неможеш се справиш?

Цитирай Първоначално написано от Infection
    Яй стига уа ти ебавка ли правиш ?
    или наистина неможеш се справиш?
    човек сериозно ти говоря иначе за кво ще пускам теми тука само растерни изображение ми позволява да задам на декстоп друг тип като Jpg,jpeg неще

е

Еми направи я растерно използвай примерно paint or photoshop whatever you want. : )

Град
    Plovdiv майна
    Трябва ми инфо за да ти помогна !!!?

Цитирай Първоначално написано от Infection
    Трябва ми инфо за да ти помогна !!!?
    какво по-точно

г

Гледай сега и аз незнам защо така ти се получава.Но ти предлагам добър вариянт.

1.Отваряш PAINT , онази кофичка.
    2.Отваряш с пайнта снимката(никакво значение не е формата).
    3.Отиваш на запази и накрая му задаваш да е растерно (преполагам знаеш как).
    4.И общо погледнато примерно снимката преди пайнт ти е била snimka.jpg сега snimka.bmp

Променяш просто формата на изображението.И когато е растерно е доста по голям по размер ама не би ти пречило предполагам.

Re: г

Цитирай Първоначално написано от Sexer
    Гледай сега и аз незнам защо така ти се получава.Но ти предлагам добър вариянт.

1.Отваряш PAINT , онази кофичка.
    2.Отваряш с пайнта снимката(никакво значение не е формата).
    3.Отиваш на запази и накрая му задаваш да е растерно (преполагам знаеш как).
    4.И общо погледнато примерно снимката преди пайнт ти е била snimka.jpg сега snimka.bmp

Променяш просто формата на изображението.И когато е растерно е доста по голям по размер ама не би ти пречило предполагам.
    Да така ги правя като искам да си задам някоя незнам и аз защо е така,но доста ми се размръчка компа явно е вирусче някое щото и други неща не ми работят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си