.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив

Пиърсинг на ухото...

Скоро смятам да си направя пиърсинг горе на хрущяла на дясното и втора дупка на лявото ухо.
    Та въпроса ми е:
    Колко струва г/д?
    Боли ли? ( за хрущяла)?

Повече от фен Аватара на lamoon
    Една приятелка се проби миналата година.. две седмици не можеше да спи на страната от която е обицата. Сама си прави изводите за болката.
    За цената - незнам, майка й е лекарка и й проби ухото в къщи, но предполагам,че около 15-30лв.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lamoon
    Една приятелка се проби миналата година.. две седмици не можеше да спи на страната от която е обицата. Сама си прави изводите за болката.
    За цената - незнам, майка й е лекарка и й проби ухото в къщи, но предполагам,че около 15-30лв.
    Ауу значи доста боли...

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Боли, и според мен стои грозно.. Не си заслужава болката.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Боли. Много. И то не само по време на пробиването. Не е по темата, но само да вметна, че това е най-бавно зарастващият пиърсинг - трябва му минимум половин година ..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Не боли толкова много.Една приятелка има и ми каза, че няколко дни след като си е пробила ухото горе на хрущяла вече не я е боляло, но при всеки е различно.Не можах много да разбера къде е ходила да и го пробият мисля че в нещо като козметичен салон, но правели и дупки на ушите с пистолет и е струвало 5лв. - почистване за дезинфекция на мястото където ще е обецата, пробиването и самата обеца (медицинска е била явно, не знам).Този вид пиърсинг се нарича хеликс и наистина зараства по-бавно в сравнение с другите. Освен това не трябва да пипаш пиърсинга с мръсни или мокри ръце.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ На хрущяла няма само хеликс. Има руук, трагус, анти трагус, индъстриал и други. Според мен момичето иска стандартна дупка, а не както при хеликса вертикална. Също така хрущял НЕ се дупчи с пистолет!! Има много малък шанс от "счупване" и от спукване на тъпанчето , но все пак има, нали? Също така с пистолета те продупчват директно с обицата, а ако е медицинска тя е тъпа и боли двойно повече, отколкото с абокат ..

ето какво може да ти се получи, хората със слаби сърца да не гледат :

http://img.medscape.com/pi/emed/ckb/...298013-783.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/_DfVCwV5Rxj...-infection.jpg
    http://www.ghorayeb.com/AURICULAR_ABSCESSGG.JPG
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Аууу^
    Като видях снимките се замислих,че не си струва да рискуваш.Иначе съм виждала доста момичета с пиърсинг на хрущяла.Също така съм чувала ,че е болезнено.Ако толкова ти е мерак,давай,но пак си помисли!

^ малко ме съмнява да са се получили тези неща точно от пробиване на хрущяла с пистолет, особено първите две

иначе първата дупка която си направих, ме болеше около 1-2 седмици и то само когато се опитвах да спя на нея.. втората дупка ме болеше няколко дена не повече от 2-3 и си спях съвсем спокойно на нея страна а цената е около 10 лева

Супер фен Аватара на BrainDamage
    ^ Луд/а ли си? Хрущяла не се пробива с пистолет!! При никви положения.. С пистолет само меката част на ухото, макар че и за там е по-добре с абокат, защото самия пистолет къса, а не дупчи, но почти навсякъде точно тая част от ухото с пистолет я пробиват.
    Към авторката - вниматилно подбери студиото, в което ще се дупчиш, за да не съжаляваш после. Редовното промиване е повече от задължително. За болката не знам, но ако наистина искаш, ще траеш.
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Град
    Пловдив
    Отказах се ще си направя само втора дупка.Просто не мога психически да издържа имам фобия от абокадиии

Re: Пиърсинг на ухото...

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Скоро смятам да си направя пиърсинг горе на хрущяла на дясното и втора дупка на лявото ухо.
    Та въпроса ми е:
    Колко струва г/д?
    Боли ли? ( за хрущяла)?
    Аз си пробих хрущяла .. на 14.02 и сега все още ме боли .. честно казано .. пиши ми в скайпа krusy_94 да ти пратя снимка ако желаеш

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    аз си го пробих преди 2 години.С пистолет беше..знам за рисковете,но все пак го направих.За щастие нищо не се случки,но ти недей рискува-препоръчвам ти абокат.Болката е индивидуално-мен ме боля малко (поносимо) ,но някой приятелки се наложи да ги свалят даже.
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мен хрущяла ми го дупнаха с пистолет.. боля ме само първата вечер .. после 2-3 дни ме болеше при допир .. на 4-я смених медецинската ...
    до организъм си е ..
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Самото пробиване не боли, но после и аз не можех да спя на страната, на която ми е обицата..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Като ще се пробиваш дай малко повече пари, ама да те пробият качествено. Та към 40лв трябва да ти излезе заедно с обецата. Боли според човека дали може да търпи болка. Със сигурност не е болка за умиране и колкото повече се притесняваш, толкова повече ще те боли. Иначе има и възможност за местна упойка. Нещо от сорта на 5см в радиус. Тя се плаща допълнително, ама просто няма нужда от нея. След това няма да можеш да спиш на страната, която си пробила известно време. Ама аз не помня да ме е боляло иначе... Обаче бавно зараства. 2 месеца ще му трябват докато смениш обецата.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

аз имам горе на хрущяла,пробих си я сама с медицинска обица,не боли много,може би защото аз го правих бавно..не можах да спа на едната страна известно време,ноо мен мн ме кефи как стой..съмнявам се да ти се получи някаква инфекция ако сложиш сребро или злато докато зарастне самата дупка,после след около месец можеш да слагаш квато и да е обица,но аз съм си пробивала няколко пъти ушите сама и не е болка за умиране

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ъпвам някой последно да ме ориентира за цена, защото някъде казват 10, другаде 15, другаде 40.. :Д
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Имам 3 дупки на хрущяла - индъстриал и трагус.Всичко ми е пробивано с пистолет , докато те пробиват не боли , вечерта също не боли , просто те дразни като спиш на тая страна.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз мисля, че това за болката е супер, ама супер индивидуално. Зависи и от човека, и от мястото, на което си правиш пиърсинга, и от това как ти е направен и от самата обеца.
    За сравнение - в 8ми клас си пробих ухото долу, на меката част ( две допълнителни дупки си направих) и един месец не можах да спя от болки на тая страна . Какво ли не направих, но раната не зарасна и накрая махнах обеците. Мъка...
    Имам пиърсинг на пъпа. Е, мога да кажа, че самото пробиване не боли изобщо, все едно отиваш на ваксина, а след това боли малко няколко дни, така все едно имаш охлузване. Според други тоя пиърсинг боли много.
    Имам и тату на глезена - мъчко, но докато ми го правеха си болеше.
    Мисълта ми е, че докато не пробваш, няма как да знаеш колко боли.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    моят индустръл много ме болеше, пък и после хрущяла ми хвана гной и буквално почна да се разкляпва .. тъй,че много внимавайте, аз си го свалих и сега даже следа от него няма
    ла-ла-ла

Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Боли, и според мен стои грозно.. Не си заслужава болката.
    +1

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Не си заслужавала болката.. пълни глупости. Убедих се че е строго ИНДИВИДУАЛНО. Защото вчера толкова коментари изчетох едва ли не как се умира от тези болки, някъде даже, че можело да припаднеш. Е извинете, но мен инжекция не ме боли толкова. Просто те пробиват с игла, после режат иглата, за да не се налага да я изкарват даже, и слагат обицата. За секунди става. Сега ме боли само като я пипам, иначе е само някакво леко пулсиране, но абсолютно нищо сериозно.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    в къщи

Re: Пиърсинг на ухото...

Аз имам на хрущяла и не боли .. малко е кофти първата седмица като спиш на тази страна. А за цената - мен ме пробиха за 5 лв и нямах никакви проблеми след това.
    Аз обичам живота и той обича мен

Голям фен Аватара на bet3to
    Ами около 5 лв е за втора дупка. Боли малко, а на хрущяла незнам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си