- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия стол е relantisocial
Какви мисли ти нахлуват в главата когато излезеш на сцена?
Опитвам се да мисля за нещата, които са ме накарали да пиша дадения текст и/или се опитвам да го съпреживявам. В останалото време мисля и се трудя за това да дам всичко от себе си.
Коя за теб е най-силната емоция и в каква ситуация би я почувствал ?
Не знам коя БИ могла да бъде най-силната емоция. За мен е имало различни емоции, така да го кажем, с различен интензитет, които в дадения момент са ми се стрували най-силни. Силно чувство на привързаност/любов, важна и инфарктна победа на любимия тим, чувството да си на върха на тълпата /преди време/ и др. и др. Не се сещам за нещо конкретно, което да мога да определя като най-силната емоция евър.
Поради липсата на умение да свириш ли си вокалист или го предпочиташ?
Всъщност, малко известен факт е, че преди време бях решил да се намеся кардинално в разпределението на "операторите" зад инструментите, но това изисква изключително много време и вглъбеност, което не можех да отделя тогава. Пък и мисля, че колкото и да не ми е призвание сегашната ми позиция, може да стане и много по зле
Какво е най-голямото (за теб) несъответствие, в това как се възпремаш ти и как те виждат другите?
Обикновено най-голямото несъответствие между това как се възприемам аз и как ме виждат другите е първото впечатление, което правя. Иначе конкретно.. не знам. Може би някой друг етикет, който празно виси на врата ми, окачен от други хора.
Кой е най-лошият продукт/изобретение/способие, предназначен за мъже?
От де да знамСигурно джобната вагина. Казват, че усещането била доста реално
![]()
![]()
ако имаш син какъв път в живота би му дал ,как ще подходиш за неговото личностно израстване ?
Ще се погрижа да му осигуря такъв живот, какъвто родителите ми са осигурили на мен. И ще му дам възможността да развива вродените си таланти или това, което той счита за "свое", един вид. Неговото личностно израстване ще е комбинация от много неща, като семейството не е единственият фактор. Ще се опитам да му дам всичко най-добро, което да го подпомогне в живота и при взимането на неговите избори и решения.
как би го предпазил от забранените удоволствия които предлага съвременния свят ?
Чрез възпитание. Считам, че това е основното в случая. След това зависи от него и неговият капацитет какво ще приеме като забранено, позволено, добро и зло.
разговор или наказание оказва повече ефект ?
При мен разговорът е оказвал много повече ефект винаги.
при какви обстоятелства би го излъгал ?
Ще ми се да кажа при никакви, но това също ще е лъжа. Не мога да преценя и прекроя каква ситуация би ме накарала да го излъжа.
лъгал ли си някога близки хора ,и ако да каква е причината да го правиш ?
Да, правил съм го. Дали от някакъв вид страх и страхопочитание или от нежелание да разгръщам вижданията си по даден въпрос и проблем... зависело е от ситуацията. Гледам да не го правя.
смяташ ли че човек които лъже ежедневно близки и приятели е по малко грешен от един рецивидист например ?
Не знам, не мога да отсъждам по такъв тип морални казуси. Въпрос на ценностна система, очевидно.
цъкна ли се в електронното преброяване или ще чакаш да дойде преброител?
Не съм още, но ще го направя.
мнение за Bear Grylls ?
Почти не гледам телевизия. Хващал съм му едно-две предавания. Скучен ми е.
Предлагам ви да се ориентираме към последни въпроси и техните отговори, за да мога да поставя утре вечер следващия на стола.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.