- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия стол е relantisocial
Какво значи аватара ти?
По същество е смеска между свастика, кръст, union флег и уроборос. Иначе се възприема ( по-широко ) като символ на английската банда Crass.
Смяташ ли се за злобен?
Понякога излобявам, но мисля, че се усещам на време, за да спра.
Харесваш ли телосложението си?
Малко са хората, които харесват телосложението си. Мисля, че е нормално.
Ходиш ли на фитнес/някакъв спорт?
Преди ходех сега ме мързи
Какво мислиш за теорията за по-силните в природата и в живота, важи ли според теб за хората?
За по-силните да. За по-силните физически да, но не съвсем.
Можеш ли да категоризираш че мъжете с женска структура на тялото по-рядко са лидери в живота, поради по-малкото количество тестостерон, което им прави структурата тесноплещеста, с голям ханш и по-голямо дупе?
Не знам почти нищо в тая област. Звучи ми логично някой с по-малко тестостерон да не е типичният лидер.
Случайно ли е според теб че диктаторите Сталин и Хитлер са имали точно такива тесноплещести тела, или даже откровено недостатъчно развити и мъжествени (Хитлер)?
Не знам какво да кажа. Просто не съм запознат по темата. За първи път гледам на Хитлер и Сталин от гледна точка на това как изглеждат техните тела. Не мога да направя връзката между тази нова, за мен, информация и това, което знам за тях.
За Хитлер кво мислиш? /отнех въпрос, който би трябвало друг потребител да зададе/
Какво трябва да мисля за него ? Хитлер е бил герой на своята нация, издигнал я е от пълната разруха на първата световна война до готовност за нова война. Това е не малко постижение. Но същевременно реваншизма, абсолютно недалновидната му политика в международните отношения и октровенно глупавото му отношение към потенциалните съюзници му изиграват лоша шега още преди началото на войната.
Почти не намирам разлика на идейно равнище между Хитлер и Сталин. Разликите между двамата са може би в това, че Сталин е бил една идея по-малко луд ( и двамата са психопати ) от Хитлер и по-далновиден.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.