Мислиш ли, че може да се направи партия от млади хора и да просперира?

Партия само от млади хора не знам дали може да съществува. Идеята да си част от политическа партия е пряко свързана с идеята да имаш визия за бъдещето и/или алтернатива на настоящето - в политически план. Разбира се, всяка една партия си има различни органи, които се занимават с различен тип дейност - в някои от тези органи е почти 100% задължително да присъстват "млади" хора, каквото и практически да означава това.

Шумен и здрав концерт или пълно спокойствие и тишина?

Зависи от случая, но шумните и здрави концерти са сравнително по-малко от моментите, в които можеш да намериш спокойствие и тишина. Така че, ако трябва на момента да се избира - шумен и здрав концерт.

Какво ти дава публиката?

Публиката ми "заплаща" труда, който съм положил в музиката, посредством своята интерпретация за нещата. Тоест, когато хората се кефят и разбират защо е всичко това - трудът ми/ни е абсолютно обезпечен.

Какво изпитваш когато видиш хиляди гърла да пеят редом с теб и безброй ръчички във въздуха?

За хилядите гърла не знам - никога не съм имал възможност да свиря пред хилядна публика. Но чувството хората да се радват от това, което виждат и да са активни е равносилно на много силно влюбване, като емоция говоря.

Как се чувстваш когато те забутат в погото?

Като част от общия организъм - такъв, какъвто трябва да бъде един подобен концерт.

Когато са ти върху главата, а в другия момент ти си върху нечия тиква?

Аналогично е. Методите на забавата не са важни, когато не пречиш или не нараняваш ближния.

Ами как се чувстваш когато концерта завърши?

Зависи от коя страна на сцената се намирам. Ако съм, образно казано, на нея гледам да си дам реалистина оценка и равносметка за това кое-как се е случило. А след това гледам да се забия на някое от любимите ми места, за да изпия една-две бири на лаф с приятелчета.

Ами как е да си в тиха стая с хубава книга?

Не съм достатъчно интровертен, за да се изкажа на сто процента ласкаво за такива моменти, но тишината рано или късно се превръща в непреодолима необходимост. Понякога е хубаво, понякога е шизофренично.. зависи.

Да седиш просто в тишината?

Когато акълът ми е зает със сериозни мисли извън лични такива - да. Когато, обаче, съм в лош период просто да стоя в тишината може да ме докара до полуда.

Имаш ли често такива моменти?

Случва се.

Кое правиш по-често?

Известна част от деня винаги прекарвам сам - тишината е относително понятие, зависещо от начина на живот, който водиш. Четенето на книга го сравнявам със слушането на музика. Четеш определена книга, когато си в определено настроение. Даваш шанс на нова книга, когато си в настроение или глад за нещо ново - същото като с музиката. Може да прекарвам часове в преслушване на до болка познати записи и в следващия момент да потърся нещо друго, нещо ново. Това е извън случаите, когато ми се налага да чета книга по задължение.

Какво ти е мнението за партия "Другата България"?

партия "Другата България" ?

Сефте чувам такова животно. Съжалявам, ако обиждам някого.
Прегледах сайта им и не виждам нищо, което да ги прави реален електорален играч.