- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия стол е relantisocial
1.Би ли правил секс за пари?
Не знам до къде може да ме докара животът.
2.Каква е целта в живота ти?
Огромна висша цел нямам. Тя по-скоро е съвкупност от много малки цели, които искам да постигна
3.Може ли нещо да те докара до самоубийство?
Предполагам да.
защо и кога започна да се занимаваш с музика?
Беше наистина много отдавна. Винаги съм живял адски близо до музиката или поне до този тип музика. Един ден бях на репетиция на едни приятели - хареса ми задружността на бандата. Един ден вокалът го нямаше и трябваше да го замествам аз. Това беше първата ми стъпка. Послен нещата се развиха лавинообразно. Участвах в няколко банди и така..
писа, че пееш свои текстове, искрен ли си в тях, винаги ли пееш за нещо преживяно?
Абсолютно искрен на 101%. Не винаги пея за нещо преживяно, но винаги в текста има позиция, която трябва да се осмисли.
умееш ли да композираш?
Ами да. Или поне така си мисля.
'арт' ли са твоите занимания?
Не и в този смисъл, в който ние използваме думата "арт". Иначе предполагам, че са някакъв вид изкуство, но в много по-малък процент, отколкото позиция, политика, щение и пр. и пр.
не видях никъде дали учиш, ако да - какво?
Уча политология степен бакалавър.
какво е мнението ти за хипстърите?
"Деца без занимание". Модерната култура на пичовете с повече пари в джобовете може да измисли уникални простотии и как да се представя.
А за фолкстърите?
Родните хипстъри водят чартовете, к'во..
коя според теб е най-спреведливата икономическа постройка?
Тя ще е симбиоза. Още не е назована. От "назованите" най-справедливата икономическа система е социализмът. Не обсъждам неговото изпълнение в лицето на "държавния социализъм", нито идейното му изкривяване.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.