Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Говорила ли си с него за това? Казала ли си му как се чувстваш и че смяташ поведението му за некоректно?
А относно майка му - има ли някаква конкретна причина, поради която да не те харесва, или просто бди над отрочето си? Пробвай да изгладиш нещата с нея, никъде не е казано, че трябва да бъдете първи приятелки, но ако се мразите, със сигурност това ще окаже влияние на връзката ви. Питай приятеля си какви са нейните интереси, какво обича да прави в свободното време и го направете заедно - разходете се по магазините, отидете на фитнес или й направи някакъв малък подарък, колкото да види, че не си толкова лош човек.
С тази жена никога няма да сме в добри отношения.Аз никога не съм казала нещо по нейн адрес .Дразни ме факта , че ме смята за някаква малка пикла която не знае какво иска от живота и прочие.Мисли си , че й разигравам сина , за който никога не й е пукало , ама това не е моя работа. Той не се държи лошо с мен - напротив - след година и 5 месеца още нищо не се е променило и си е миличък и така нататък.Просто ... абе май в мен е проблема аз и без тва си имам проблеми с нервите ...