.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Кофти

Кофти

Много бързо свършвам просто докато го вкарам и за 5 мин. съм готов.. не искам да е така какво мога да направя за да не е така..моля за съвет или нещо такос..
    Е к'во, аре жусниме де!

сменяш презерватива и продължаваш след време като натрупаш опит ще издържаш повече

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Мисли за нещо гадно
    Като откача, откачам!

Цитирай Първоначално написано от fatkidsarehardertokidnap
    сменяш презерватива и продължаваш след време като натрупаш опит ще издържаш повече
    Това наистина ли е вярно че с течение на времето свикваш и не свършваш толкова бързо
    Е к'во, аре жусниме де!

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    чек ти кажа едно трикче (което може би деиства) като усетиш ,че вулкана изригва стисни го хубаво и ще усетиш само готиното и си продължаваш после.. нз дали е вярно ма така съм чувала
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Сменяй позите. Като усетиш, че ще свършиш извади го, сменете позата и праскай здраво.

Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9
    чек ти кажа едно трикче (което може би деиства) като усетиш ,че вулкана изригва стисни го хубаво и ще усетиш само готиното и си продължаваш после.. нз дали е вярно ма така съм чувала

лъжа

Re: Кофти

Цитирай Първоначално написано от mEtamOrfOzZzeN
    Много бързо свършвам просто докато го вкарам и за 5 мин. съм готов.. не искам да е така какво мога да направя за да не е така..моля за съвет или нещо такос..
    Бръкни си в гъ.. . Ако забавиш пичелиш, ако свършиш по-бързо значи си латентен пе.....

Иначе системата е следната: И аз свършвам за 10 минути първия такт. Изпразвам се отивам и мия. После се връщам при мацката и тя започва да прави мърсотии и курвенски движения и жестове. След 5 минути съм презаредил. Втория такт е към час. След втория третия вече може и 3 часа кеф да е.

Няма как на пресна батерия да не изтръпнеш бързо

ПП Бързото свършване е от много тестостерон, така че изгладените идиотчета дето не могат да го дигант и им спада ама иначе ебат яко чосове е хубаво да се сдържат от мнения кой е мъж и кой не

Това наистина ли е вярно че с течение на времето свикваш и не свършваш толкова бързо

еми гледай сега на 13 години от изтъркване от мацка можеш да свършиш. Вече станеш ли на 20 това за времето не е вярно.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    да,със времето като правиш примерно секс много често и се свиква,и почваш да се контролираш и да се усещаш кога ти идва..така че със времето ще се оправи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си