Ако не се движиш много и не спортуваш редовно, ако болката е в предната част и не е режеща, а така наречената "тъпа" болка, то нищо ти няма. Давай по-леко с времето краката ти ще заякнат. Явно нещо не ти е наред начина, по който стъпваш.
Ако болката е режеща и пронизваща по-добре бягай на специалист.
То и времето е студено, от което се обаждат ставите. Разгрявай хубаво краката преди да тичаш. Раздвижвай колената и глезените. Ако болката не изчезва иди да се консултираш с лекар, защото една контузия ще те извади от строя и няма да можеш да следваш целта си.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
препоръчвам ти да използваш колело, а не бягане. Като стигнеш 62-3кг тогава може да бягаш.
А ако държиш да бягаш все пак, по-добре си вземи хубави обувки;
За да не правя нова тема някой да каже дали този гел е добър,как се ползва и най-важното ще имам ли проблеми, ако го ползвам на 13 год съм,ако е от значение[/url]
какъв гел, какво наднормено тегло. Момче, спортувай, на 13 си... ще се издължиш, всчико ти е в норма......... Не се занимавай с глупости, просто си спортувай.
М перид и аз бях така. От теглото е.
С времето краката ти ще заякнат![]()
Възможно ли е да сте толкова смешни... АБСОЛЮТНО в нормата са килата ти. Мисля , че за момчетата се махаше 1цата и получаваш колко кила трябва да си примерно : 1.70м - 70 кила...... Важното е да се харесваш и най-вече ЧУВСТВАШ добре физически , отколкото да гледаш кила... занимавам се със спорт и не един път съм се чувствал по-добре дори и да съм с 1-2 кила повече.. нали се пие вода все пак и се образуват мускули на мястото на сланината....
- За болката.. пробвай 1 седмица редовно да бягаш по малко , и ако видиш , че не утихва се консултирай с лекар или някой който разбира.. Мен ме е боляла костицата до прасеца , но от пре-трениране.. и с почивка се оправи,но при теб едва ли е такъв проблем.
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
ти си смешен! Ще ми превръща сланина в мускули! Още по-смешно е с тея френски разбирания махал единици махал двойки.
Аз нека съм 1.80 на 82 кг с 9% подкожни мазнини па нека съм наднормен!
Life , момчето каза "Нека" , а не че е с 9% мазнинки ; )
Няма смисъл да се залъгвате с някакви килограми и норми , ако се харесвате и се чувствате добре в тялото си... няма по-хубаво нещо.