- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косми- как да ги премахна?
[i] Здравейте. Значи моят проблем е следният :
.. Под пъпа имам лентичка от косъмчета, които са ми тъмни .. защото и косата ми е чернаа .. От далече не се виждат много, но от близко да и ми е много грозно.. Как да ги премахнаа .. ? Лятото пробвах със самобръсначка, но много грозно се получи, защото под пъпа нямах косъмчета, а отстрани се виждаха другите и те така изпъкваха ..
.. Благодаря предварително !
[/i
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
Down on me..
Пинсета му е майката.
Направи си УЗИ на малък таз и евентуално полови хормони.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Какво е УЗИ ?
Down on me..
Ултразвуково изследване.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Кола маска или пинсета![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ако почна с пинсета ще има да си играя цял ден .. А колата маска незнам.. Направо немога да се гледам
![]()
Down on me..
Щом е така, обмисли идеята да си ги изсветлиш например.Първоначално написано от ssunnnshinee
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Кола маска![]()
но не ги изрусявай, още по грозно стои![]()
Или с крем депилатор ги махай (нетрайно е обаче), или с кола маска. Можеш да си купиш и да си правиш у вас, евтини са.Тази примерно е по-малко от левче:
![]()
И аз имам няколко около пъпа и ги махам с епилатор или пинсета.
all day... all night... what the fuck?!
и аз имам малко под пъпа надолу и се чудя с какво да ги махна.. ако е с пинсета - бавно и боли ! ако е с бръснач - ше станат като на таралеж ... мислех си че най-добре ше е с кола или с епилатор ;d
♥ I love music ♥
^ А все едно с епилатор или кола маската няма да боли .. Най-добре е с кола маска според мен, също така е и най-бързо..
Продават я в аптеките нали? Също така как е наименованието - "Джанкар", "Жанкар" или нещо друго ?Първоначално написано от WaterLilly
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Само аз ли ги махам с епилатор, без някаква нечовешка болка !?![]()
Big or small, lies are lies!
Не е течна, ами е в едно пликче, едно голямо парче кола маска. Режеш си колкото искаш от нея и я слагаш в хладилника, и след около 5 минутки я взимаш, почваш да я мачкаш с ръце и я "разстилаш" по кожата. Едно парченце се ползва по много пъти. Тази на снимката е студената, имат и топла.
Топлата пък е в тубичка, която топлиш/изстуждаш в канче вода. Върви с едни лентички, които слагаш върху кола-маската (когато ти е на кожата вече), и дърпаш. Пак парченцето се ползва няколко пъти.
Казва се Кара на Джанкар (май така се произнася). В аптеките не знам продава ли се, но я има в повечето козметични магазини. Аз моята я взех от Мира и беше 70 ст. (студената). И топла съм си взимала, и тя беше подобна цена.![]()
^на мен ми е много чудно, щом е толкова евтина върши ли някаква работа?![]()
Върши, разбира се. Стига да го правиш правилно. Аз лично не бях много доволна от топлата, макар че всичките ми приятелки я харесват, но пък студената ми е идеална.Първоначално написано от MegiBoOm
То и хумата, и триците за лице са по около 20 стотинки, но пак вършат перфектна работа. Цената не пречи.
^ Надявам се не ставам досадна ама тази студената кола маска нали не се лепи по пръстите![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Е нали е затова форума, за да споделяме опит.Първоначално написано от FuckingFreak
Малко лепка по пръстите, особено ако я намачкаш прекалено много, но като сложиш парченцето на кожата, се отлепва. А и после като си измиеш ръцете със сапун не ти остават лепкави, ок си е всичко. Като за 70 ст. няма лошо да се пробва, дори да не си доволна.
Аз използвам този крем на вийт: http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...Disch:1&itbs=1 Линка е доста дълъг.Сори![]()
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
чудя се тази студена кола маска дали ще се продава в dmПървоначално написано от WaterLilly
![]()
• God is a D J •
Едни приятелки ми предложиха Veet не с лентите .. Дали върши работа ?![]()
Down on me..
С лентички или ходи на козметик.
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."