.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Косми- как да ги премахна?

[i] Здравейте. Значи моят проблем е следният :
    .. Под пъпа имам лентичка от косъмчета, които са ми тъмни .. защото и косата ми е чернаа .. От далече не се виждат много, но от близко да и ми е много грозно .. Как да ги премахнаа .. ? Лятото пробвах със самобръсначка, но много грозно се получи, защото под пъпа нямах косъмчета, а отстрани се виждаха другите и те така изпъкваха .. .. Благодаря предварително ! [/i

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka
    Down on me..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пинсета му е майката.
    Направи си УЗИ на малък таз и евентуално полови хормони.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Какво е УЗИ ?
    Down on me..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ултразвуково изследване.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Кола маска или пинсета
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Ако почна с пинсета ще има да си играя цял ден .. А колата маска незнам .. Направо немога да се гледам
    Down on me..

Цитирай Първоначално написано от ssunnnshinee
    Ако почна с пинсета ще има да си играя цял ден .. А колата маска незнам .. Направо немога да се гледам
    Щом е така, обмисли идеята да си ги изсветлиш например.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Кола маска

но не ги изрусявай, още по грозно стои

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Пинсета му е майката.
    Направи си УЗИ на малък таз и евентуално полови хормони.
    С какво се занимаваш??
    Професия имам предвид?
    Ако си студентка, по какво?

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Или с крем депилатор ги махай (нетрайно е обаче), или с кола маска. Можеш да си купиш и да си правиш у вас, евтини са. Тази примерно е по-малко от левче:

Супер фен Аватара на ScarletBite
    И аз имам няколко около пъпа и ги махам с епилатор или пинсета.
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    ~ България, Варна ~
    и аз имам малко под пъпа надолу и се чудя с какво да ги махна.. ако е с пинсета - бавно и боли ! ако е с бръснач - ше станат като на таралеж ... мислех си че най-добре ше е с кола или с епилатор ;d
    ♥ I love music ♥

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ А все едно с епилатор или кола маската няма да боли .. Най-добре е с кола маска според мен, също така е и най-бързо..

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Или с крем депилатор ги махай (нетрайно е обаче), или с кола маска. Можеш да си купиш и да си правиш у вас, евтини са. Тази примерно е по-малко от левче:

Продават я в аптеките нали? Също така как е наименованието - "Джанкар", "Жанкар" или нещо друго ?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    това течна кола маска ли е или лентички ?

Мега фен Аватара на vagarious
    Само аз ли ги махам с епилатор, без някаква нечовешка болка !?
    Big or small, lies are lies!

Не е течна, ами е в едно пликче, едно голямо парче кола маска. Режеш си колкото искаш от нея и я слагаш в хладилника, и след около 5 минутки я взимаш, почваш да я мачкаш с ръце и я "разстилаш" по кожата. Едно парченце се ползва по много пъти. Тази на снимката е студената, имат и топла.

Топлата пък е в тубичка, която топлиш/изстуждаш в канче вода. Върви с едни лентички, които слагаш върху кола-маската (когато ти е на кожата вече), и дърпаш. Пак парченцето се ползва няколко пъти.

Казва се Кара на Джанкар (май така се произнася). В аптеките не знам продава ли се, но я има в повечето козметични магазини. Аз моята я взех от Мира и беше 70 ст. (студената). И топла съм си взимала, и тя беше подобна цена.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^на мен ми е много чудно, щом е толкова евтина върши ли някаква работа?

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    ^на мен ми е много чудно, щом е толкова евтина върши ли някаква работа?
    Върши, разбира се. Стига да го правиш правилно. Аз лично не бях много доволна от топлата, макар че всичките ми приятелки я харесват, но пък студената ми е идеална. То и хумата, и триците за лице са по около 20 стотинки, но пак вършат перфектна работа. Цената не пречи.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Надявам се не ставам досадна ама тази студената кола маска нали не се лепи по пръстите
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    ^ Надявам се не ставам досадна ама тази студената кола маска нали не се лепи по пръстите
    Е нали е затова форума, за да споделяме опит. Малко лепка по пръстите, особено ако я намачкаш прекалено много, но като сложиш парченцето на кожата, се отлепва. А и после като си измиеш ръцете със сапун не ти остават лепкави, ок си е всичко. Като за 70 ст. няма лошо да се пробва, дори да не си доволна.

Повече от фен Аватара на fanpire
    Аз използвам този крем на вийт: http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...Disch:1&itbs=1 Линка е доста дълъг.Сори
    There's no such thing as too much Supernatural!
    There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Не е течна, ами е в едно пликче, едно голямо парче кола маска. Режеш си колкото искаш от нея и я слагаш в хладилника, и след около 5 минутки я взимаш, почваш да я мачкаш с ръце и я "разстилаш" по кожата. Едно парченце се ползва по много пъти. Тази на снимката е студената, имат и топла.

Топлата пък е в тубичка, която топлиш/изстуждаш в канче вода. Върви с едни лентички, които слагаш върху кола-маската (когато ти е на кожата вече), и дърпаш. Пак парченцето се ползва няколко пъти.

Казва се Кара на Джанкар (май така се произнася). В аптеките не знам продава ли се, но я има в повечето козметични магазини. Аз моята я взех от Мира и беше 70 ст. (студената). И топла съм си взимала, и тя беше подобна цена.
    чудя се тази студена кола маска дали ще се продава в dm
    • God is a D J •

Едни приятелки ми предложиха Veet не с лентите .. Дали върши работа ?
    Down on me..

С лентички или ходи на козметик.
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    WaterLilly благодаря ти за изчерпателния отговор!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си