.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

татус- ориентировачна цена

Здравейте
    ...Такам скоро мисля да си направя татус който сама си нарисувах...въпроса ми е колко според вас г/д ще ми излезе като цена?
    а да мисля да си го направя отстрани на корема/ребрата 0.o надявам се ме разбрахте де

http://img227.imageshack.us/i/cci3001201100001.jpg/
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Голям фен
    Мисля,че няма да е повече от 80 лв при възможно най-добрия татуист .. ама може и за 50-60 да ти го направят ... Не е кой знае колко труден ...,но е добър ... Харесва ми ... Добре си се справила :P

благодаря ти за бързия отговор.... ако е 80 пак ще е много добре като цена...само се надявам да не е повече от 100
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Зависи и колко голям искаш да е, но от големината която видях на снимката мисля, че ще е +/- 100 лева
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на mynichka
    около 100 ще е
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    wow .. зa първи път дa прочетa темa зa тaтуси в тоя форум и дa се изкефя ! .. Брaво.. много ми хaресa тaтусa.. не е кaто "aбе искaм тaтус кaто нa Николетa ..не знaм кво знaчи, aмa го искaм " ;д

зa ценa .. мн зaвиси от големинaтa кaкто ти кaзaхa, 80-120 ..

Първо си избери тaтуист и след товa мисли зa ценaтa. Тaтусa е хубaв, не позволявaй нa някой с две леви дa те рисувa

Цитирай Първоначално написано от divacheee
    wow .. зa първи път дa прочетa темa зa тaтуси в тоя форум и дa се изкефя ! .. Брaво.. много ми хaресa тaтусa.. не е кaто "aбе искaм тaтус кaто нa Николетa ..не знaм кво знaчи, aмa го искaм " ;д

зa ценa .. мн зaвиси от големинaтa кaкто ти кaзaхa, 80-120 ..

Първо си избери тaтуист и след товa мисли зa ценaтa. Тaтусa е хубaв, не позволявaй нa някой с две леви дa те рисувa
    Благодаря ти и на теб за позитивния коментар (очаквах възмущения и ала бала ) Обаче татуист малко трудно мога да си избера защото не живея в бг и един приятел уж каза че ще се опита да ми запази час при добър татуист в Бургас ест се надявам че той ще се справи по-добре от моята "невероятна рисунка "
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Готин е обаче цена абсурд не мога да ти кажа колко ще е. Зависи в кой град си и в кое студио ще си го правиш Почти навсякъде е различно. Приблизително, мисля, че ще е около 70-80 лв.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си