.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Проблем със сърце и алкохол ?!

Здравейте,имам проблем със сърцето,така да го кажем от нова година насам.Появява ми се зверското сърцебиене от време на време,истръпване на крайници и почти до припадък,виене на свят и т.н. Това се получи от нова година насам 3 пъти,много прекалявах с алкохола,недоспиване и нерви.Консултирах се с доктор,чу ми сърцето,направи ми кардиограма,кръвното ми мери,пулс и т.н. и всичко точно.Направих си пауза 10 дни без никакъв алкохол и се чуствах перфектно........НО снощи пих 2 уискита и 3 бири и на днес пак получих същите признаци .... Възможно ли е,организмът ми,вече да има непонусимост към алкохол или някак си така да го наречем!?Не бях пил 10 дни и накрая пих това количество за цял ден,като цяло нищо не е,не е много ... но пак получих сърцебиене и ми стана лошо в главата.

Моля дайте някакво мнение .... на 21 години съм,с добро телосложение.Пия от 5 години,НО от 1 година много прекалявах,възможно ли е организмът да ми се е сринал от към тема алкохол ?!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    много добре знаеш че и да не пиеш редовно алкохола не е полезен

а ти си редовен което е още по-лошо

не си малък но си глупав като постъпваш така явно имаш някакви проблеми защото спомена нерви повярвай ми някаква течност няма да ги реши напротив ще ти създаде още

и да възможно е и още как препоръчвам ти веднага да прекратиш с този начин на живот
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Не му понася на твоят организъм да се наливаш,не осъзнаваш ли?Сам казваш,че за тези 10 дни си се чувствал перфектно.Ами ако искаш да си добре спирай алкохола или не прекалявай с него!Живей така,че да се чувстваш добре!Толкова ли е трудно да се лишиш от един порок заради собственото си здраве?Или гъзарията е на първо място???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си