.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

проблем ли е това...

В моята компания сме 4 моми4ета и 3 мом4ета обаче аз една от приятелките ми и един от приятелите ми имаме прекалено много самочувствие дали това нервира другите?
    SUPERNATURAL (H)

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Изглеждат толкова смешно хората със самочувствие без покритие.И много вероятно е да ги изнервя.И аз да съм ви в компанията и да се перча непрекъснато,ти да няма да дойдеш да ми се усмихваш???
    И тъпото е,че осъзнавате явно, че сте със самочувствие,а продължавате.
    Може би го правите умишлено,за да ги изнервите или го правите ,за да изпъквате пред останалите,понеже не можете да се докажете в друга сфера ,се опитвате сами да се изтъкнете.Тъпо,но такива изводи си правя,за съжаление.

е к-во предлагаш да нямаме никакво самочувствие ли ?
    SUPERNATURAL (H)

Град
    Русе
    защо пишеш, като не си доволна от отговора.
    има два варианта:
    1) спирате да се събирате с тях.
    2) намирате начин да си намалите малко самучувствието.
    Уви, още не са измислили начин за второто,
    така че..
    born alone, to be alone, to stand alone.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    не знам дали точно твоите приятели ги дразни, обаче по принцип си дразни доста и аз имам една такава приятелка и на моменти ми иде да я замеря с нещо тежко
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на Chacho
    Да си със самочувствие не е лошо, но да си с голямо его е. Имайте си увереността в себе си, тя помага да постигате целите си. Но можещият човек няма нужда да се хвали какъв е и що е. Действия, не думи!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    не знам дали точно твоите приятели ги дразни, обаче по принцип си дразни доста и аз имам една такава приятелка и на моменти ми иде да я замеря с нещо тежко
    ок ще се пазя от летящи предмети
    SUPERNATURAL (H)

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от FreShHhH
    е к-во предлагаш да нямаме никакво самочувствие ли ?
    НЕ!
    Предлагам да ''слезете на Земята'' и да се държите нормално,като нормални хора,с нормално его!

И с покритие, и без покритие да е, огромното самочувствие дразни, особено когато бива демонстрирано постоянно. На теб ще ти бъде ли приятно постоянно да ти навират в лицето колко прекрасен е някой.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Действия, не думи!
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Една тема стига.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си