.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Сенки МАС

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София

Сенки МАС

Здравейте!
    Напоследък много се запалих по тая марка от клипчетата в youtube, ама в някакъв форум четох, че в България няма.Вярно ли е?От кой сайт мога да си купя, ако е така и колко струва долу-горе палитра 80-120 цвята?
    Благодаря предварително
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

има в the mall на първия етаж...за цените нямам идея..

Мега фен Аватара на Hilary_
    в TheMall още при входа ги има в дясно ..
    колкото до цените .. само единичен брой сенки са ти приблизително 30лв .. прави си сама изводите ..

MAC са най-добрите козметични продукти в света и аз като тебе гледам клипчета в youtube.Обаче в БГ са много скъпи в Америка не са но тук са и то много има в The mall v сердиката но са скъпички

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Има ги в България, по-горе ти казаха къде. доста са скъпички тук. Ако имаш познати в САЩ и ги помолиш да ти донесат палитрата 120 цвята ще ти излезе около 100-120 Тук е значително повече

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    В Аукро продават разни сенки почъвани от Ибей за по 13-14лв. но не знам до каква степен са оригинални...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Гледах и в двата сайта, в аукро имаше големи палитри, ама никъде не пишеше, че са на МАС или поне аз не съм видяла.От Ибей колко трува доставката?
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Нито от ebay, нито от aukro са оригинални. пълни боклуци са, ако искаш нещо качествено и по-евтино си вземи Coastal Scents. Палитра 88 цвята е около 20 долара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си