- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- AUKRO.b въпрос?
Имам въпрос относно сайта Аукро.От там си харесах разни неща..Та при положение,че съм на 12 ( а там пише,че декларирам,че съм над 1мога ли да се регистрирам и сама с показване на ученическа лична карта да си взема поръчката от офис на Еконт?
Защото от едно момиче бях чула че тя сама си е взела поръчката от Еконт,а тя е на 13...
можеш, една приятелка поръча часовник от там и си го взе от еконт, на 16 е.
Можеш,те не искат при получаване лична карта..поне при мен никога не са въпреки че от аукро съм си поръчвала много неща.Или ако ти искат,няма да има проблем споко,поръчвай![]()
На мен също ми е много интересно за тези сайтове.. Аз съм на 13 и при мен положението е същото, интересуват ме сайтовете с наложен платеж .. Щото те от фирмата няма как да дойдат на адрес и да ми кажат "Покажи си личната карта." а тези от Еконт/Спиди независимо дали е до офис или адрес ми искат само подпис и да им дам паритеИ аз съм си харесала нещо от козметичен сайт и съвсем скоро ще поръчам ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
аз когато си поръчвах се рег. от името на баща ми (смисъл направих си регистрация но от негово име) ... и нали след като натиснеш на даден артикул там добави в кошницата или купи не помня ще те излъжа ти пращат писмо на посоченият е-майл (нали когато се рег. пишеш е-майл) иии там ти се изпраща писмо от продавача как да го изпрати кога и т.н. и там казах че баща ми е извън града и ще има ли проблем ако аз го получа - дъщеря му и теми казаха не няма проблем.. ии ми го донесоха още на другия ден у дома.... отворих го разгледах го и когато се уверих че е наистина това което съм поръчала и няма дефекти се подписах и им платих.
ПС: поръчвах си гривна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм си поръчвала и съм нямала проблеми, че нямам 18 просто ми се обадиха да сляза да си я взема !![]()
![]()