[quote="Reconecta"][quote="ShtrudeL"][b]Ужасно банално и невпечатлително. Кажи й го по най-неподходящия начин.
*В нашия мол има едно мече на Харибо,огромно и жълто. Ако във вашия няма мече Харибо, си намери готин негов заместител! Направи се на клоун и си говори пред нея с мечето и му кажи "Ей,ще кажеш ли на едно момиче, че я обичам адски много и че тя е по-сладка от теб и шибаните ти бонбони! (Туй е леко лигаво,но трябва да го изиграеш мега добре, че да си впечатлителен)

gotina ideq naistina hem 6te q zabavlqva6 dokato i priznava6 4uvstvata si.
No ako ne ti se struva podhodq6to moje da opita6 tova. Zavedi q na nqkoe tiho mestence kadeto nqma mnogo hora i i kaji 4e otdavna iska6 da i kaje6 ne6to no ne moje6 da nameri6 podhodq6tite dumi . Kaji i 4e e nai hubavoto ne6to koeto ti se e slu4valo do sega i 4e mnogo q obi4a6 i ne moje6 bez neq.Draj q za rakata dokato i prikazva6 i kato prikliu4i6 q celuni i sled tova q pregarni silno. Mislq 4e tova e dostata4no i e nai vajnoto no ako ne ti se struva dostata4no moje da i kaje6 4e e nai krasivoto momi4e koeto si sre6tal , 4e ne iska6 nikoga da q zagubi6, 4e ne si predstavq6 jivota si v momenta bez neq ili ne6to podobno na tova. Vsqko momi4e obi4a da q laskaqt i si me4tae nqkoi da i kaje takiva raboti dori i da ne go pokazvame. Tq 6te bade mnogo 6tastliva ako i kaje6 tova, povqrvai mi!