.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Икономика - Висше

Здравейте хора. Мислех да уча икономика, но вече почвам да се чудя. След като всички се насочват натам логично в един момент, да почне безработица и да не се търсят икономисти. Как мислите?

Все си мисля, че за кадърните хора винаги ще се намери работа за сметка на многото некадърници, които просто имат диплома.
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на spopi
    И аз съм мислила за това но пак с висше може дори да не специалността пак добра работата да си намериш аз съм твърда ,че ще е с икономика.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    И аз мислех , размишлявах , но май и висшото ще си го карам с икономика ;д така и така поне имам основата
    А и както казаха горе , когато си кадърен винаги ще можеш да си намериш работа ,дори да не е по специалността
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

много зависи къде искаш да я учиш тази икономика, разлика в университетите има от небето до земята...

а може да разгледаш за предприемачество или бизнес администрация, също хубави специалности!

И недей да ходиш в УНСС!!!

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    И аз мислех , размишлявах , но май и висшото ще си го карам с икономика ;д така и така поне имам основата
    А и както казаха горе , когато си кадърен винаги ще можеш да си намериш работа ,дори да не е по специалността
    Не се самоуспокоявай.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Подкрепям мнението за УНСС, ако можеш да избираш между УНСС и чужбина, определено чужбина е пъти по-добре (под чужбина визирам повечето университети в Германия, Англия, САЩ и т.н.). Но в България УНСС май е най-добрия избор, въпреки че и в него положнието е повече от отчайващо...

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    И за какво по- точно ти е да учиш някаква специалност, която после нямаш намерение да практикуваш? Само щото майка ти ти е казала, че трябва да имаш виШ0 ли? Учи мама да не работиш....?

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен
    отиди в унсс, от опит ти казвам баце
    първо 4 години - ташак и купон яко, мацки нема ти казвам кви са, направо че се отебеш яко. после завършваш и почваш неква далаверка
    те тва е, ако не искаш - ходи в ту и су при баба ягите

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    администрация и управление, еквивалент сякаш е публичната администрация в СУ. аз това учих до преди седмица, но не ми хареса. имаше иконимически предмети, които ми дойдоха в повече. оказа се, че не е ми е сила и не ми интересно. не те занимавам с личните си проблеми, просто ти подсказвам да сложиш на първо място това, което ти е интересно и ти върви, а не това, което УЖ се/ще се харчи ЕДИН ден...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си