- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- едно въпросче
Исках да ви питам ако някои знае да ми каже какви рискове крие ако си пробия устната сам .. какво усложнения могат да се получат ?
[*Над случаините полета дрънкат бирени шишета шесто чувство в мен напира: ПИЕ МИ СЕ БИРА! дрън дрън дрън дрън ПИЕ МИ СЕ БИРА*]
Свидят ти се 5 лева ли ?
Ами от тетанус до спин ...
Една гнусна гадна инфекциика най-вероятно ще си лепнеш, а ако си късметлия може да се наложи и да ти изрежат устната. И както каза предния - болести от А до Я.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ако не му свиди да си купи абокат от аптеката, ХИВ няма да го гепи.
Може да си докараш инфекция от обитателите на собствената ти уста.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Няа смисъл да експериментираш с тва. За да не съжаляваш отивай в студио, което внимателно подбереш предварително. Аз като си пробивах веждата се набутах при някф некадърник. Месец и нещо изкара що годе добре, и после гной, кръв.. Абе кофти гледка. Там тъкмо ще ти обяснят как да си грижиш за пиърса след пробиването, щото и тогава шанса от инфекция е голям.Ако не ти се дават кинти - откажи се.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
първо абокада ми струва 2,20 и е вкъщи просто искам да знам какво толкова може да ми стане, ако го направя
[*Над случаините полета дрънкат бирени шишета шесто чувство в мен напира: ПИЕ МИ СЕ БИРА! дрън дрън дрън дрън ПИЕ МИ СЕ БИРА*]
Това с гнусните инфекции поне на мен ми се струва преувеличено, щом ти е стерилен абоката. Има друго обаче - мен като ме пробиваха ме жабуреха с нещо, предполагам, антибактериално (сандрин напр.), а от външната страна почистиха с някакъв лек спиртен разтвор. И ти трябва да направиш това, после да си напръскаш джуката с лидокаин и дупчиш. Не мисля че сам ще го направиш както трябва, но ти си знаеш.
Поддръжката на пиърс на устната е лесна - сандрин след всяко ядене, никакво пушене и алкохол и мининум два пъти дневно промиваш отвън с кислородна вода (не спирт) в продължение на две-три седмици. Кръв и лимфа сигурно ще има в началото.
Аз не бих се пробила сама, много вероятно е да стане криво.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Зарежи дупченето и си купи часовник![]()
n00bs
ми ко да стане, най много да ти падне лицето
Щом смееш - дупчи си.
Почисти си пръстите със спирт, както и мястото, което ще дупчиш отвън.
След това около седмица преди и след всяко ядене жабутиш разтвор със сандрин.
Аз използвах и кислородна вода по 2-3пъти на ден, но не знам дали е задължително.