- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зехтин + лимонов сок
Ами пак съм аз ..Значи една приятелка току-що ми каза за това - по една супена лъжица и от двете сутрин на гладно, някаква нейна позната свалила 10тина килограма за 2 месеца.. Целта не ми е да отслабна толкова, четох в интернет че прочиствало черния дроб и действало като разхлабително (определено ще го пробвам) .. Та някой чувал ли е за това, правил ли го е ? Аз само знам, че суров зехтин, без да е в салата или някакво ястие е много гаден ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
МИИ аз си слагам в салата и 2те,но не знампробвай
за пръв път го чувам това,може и да помага,ама аз не бих го пробвала,щом разхлабва.Не е за мен.![]()
аа не недейй с тоя зехтинн ...иначе лимоновия сок ... откакто се помня пия (просто много обичам) ноо дали има ефект не мога да ти кажа
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
ПробвахАбе не е чак такава голяма гадост
Много ми се яде салата от зеле, или в краен случай шопска, обаче имам само краставици вкъщи .. Не ми е толкова за отслабването, колкото за разхлабване, много нередовно ходя по голяма нужда на тоалетна, веднъж ходя всеки ден, веднъж пък през ден, май си зависи и от храната главно
Имаше нещо което ми помага- Дулколакс пико, ама все пак е лекарство и нямах намерение да го пия цял живот..
edit: и аз много обичам лимонов сок и малко прекалих![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Пробвай с чай от сена, хапвай печени чушки на гладно, хапвай сушени сливи... все бабини лекове.
Можеш да си вземеш и сладко от рози.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Лененото семе помага за редовен стомах,но като го купиш ако е цяло,ще трябва да го смелиш с машинка.Иначе потърси,може да го има и смляно.
Аз знам за топла вода с лимон на гладно ама това със зехтина не го знаех![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
проблемите с нередовен стомах ги приключих като спрях да ям много сухи храни, най-вече хляб и всеки ден плодове, не пии хапчета и чайове, ще привикнеш и после става ужас, на гладно сутрин яж 2 кивита и чаша кафе, много помага(гледай след това да не си на училище)![]()
аз пък съм чела че лъжичка мед преди сън помагала много
иначе на мен много ми помага ( за редовен стомах) сутрин на гладно прясно мляко + лъжичка мед