.

Виж резултатите на анкетата: да

Гласували
1. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

0 0%
  • да

1 100,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Възпаление зад меката тъкан на ухото

Здравеите ! На 29 години съм 180см 64кг
    Имам някакъв проблем но не знам и аз какъв.Някаде около преди година ми излезна някакво възпаление(подутина) зад меката тъкан на ухото.Беше се поддуло.Ходих на лекар и ми беше писал рецепта за някакъв антибиотик.Пих ги и след няколко дни това се спука и имаше гной с леко кръв и мина но до ден днешен то си пуска по малко гной като го натисна леко.
    Днес отново имам саштия проблем.Отново ми се подду.На какво се далжи това и как да се справя с него. Бладоря ви предварително.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Като искаш да си решиш проблема, отиваш при УНГ. Не хапят, не драскат, не ядат хора.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    kalpazankа не хапят ама стискат, повервай ми!

Колкото до проблема когато бях на 9-10 ми стана абсолютно същото, не съм търсила лекарска помощ. Промивахме ухото с какво ли не и се оправи. Сложа ри обеци са възпалява пак. От 4-5 години не съм носила обеци и нямам проблеми.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си