.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    ^ Да, възможно е. Човек не спира да се развива и променя, преминава през различни неща и следователно и начинът му на мислене се променя. Явно си ме разбрал/а погрешно. Не съм казала, че не искам човек до себе си по принцип, а че на този етап от живота ми нямам нужда то такъв, но ако го срещна е добре дошъл.
    Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!

waiting for something real...

грешката е моя.

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    епа и аз съм необвързан и за т'ва ще си празнувам деня на Бай Трифон

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Напий се в името на това, че си сама (хем ще почетеш и Трифон Зарезан)

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

anonymous708973
    Guest
    Всичките ти приятели до един имат половинки? Не ми се вярва нещо...
    Иначе 14.02 е ден като ден, защо ТРЯБВА да бъде празнуван?
    Като толкова държиш да го отбележиш, свали си някоя любовна комедия и я гледай. Имаше едни филми с по 854336 актьори - някви валентински бяха.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Карай Трифон с винце. Тва ми е съвета и към обвързаните. Даваате Трифон зарезан до късните часове... и след това карайте св. Валентин с гаджето през ранните часове. Ест., ако можете, защото сте тийнове, все пак. :P

По-добре ужас като Тексаско клане или Петък 13-ти :Д

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Тц, невинаги половинките правят празника хубав, да знаеш

Животът е адът описан в Библията!

иди малко на дискотека .. там все ще има някой необвързан като тебе .. може пак и да ти излезне късмета тогава .. аз така ще правя

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

И аз съм необвързана, ама изобщо не ми пука и без това този празник никак не ми допада, та и да си имах половинка нямаше да го празнувам.Моя съвет е да не се спичаш толкова, че няма с кой да го отрпазнуваш, а другите имат.Все някой твой приятел или приятелка също си няма "гадже", така че съберете се заедно, пийте, яжте и въобще да не ви пука, ако пък наистина всички са обвързани, напий се сама, това е моя съвет.

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas

Re: 14.02.11. НЕОБВЪРЗАНИ

Цитирай Първоначално написано от LoVeLiFe
    Дайте някаква идея как да изкарам добре Св. Валентин. Необвързана съм, а всичките ми приятели си имат половинки. Дайте някакви идеи
    Празнувай Трифон
    да слуша

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Както всяка година и тази,ще съм сама.Свикнала съм,не ми прави впечетление,мисля да отида на дискотека с необвързаните ми приятелки.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    някоя девойка ше ми подари ли подарък за празника майна?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Миналата година бях необвързана и с една приятелка със същия статус празнувахме заедно. Подарихме си валентинки и просто си разменихме подараци (неща които така или иначе ни трябваха.. но важен беше жеста). Няма да го забравя този ден, защото беше необикновен. Така или иначе не е български, а ние като типични Бай Ганьовци си го побългарихме.. Може да пробвате

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Аз смятам да прайм купон за необвързани,с възможност след 14сти за промяна на статута "НЕобвързан" Смятам да се съберем тук там няколко човека и толкова,ако не ще си стоя вкъщи и ще се кефя на зъбките си щото точно ще са ми свалили брекетите
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    еми и аз съм сама... и въобще не ми дреме ЛОЛ тва не е БГ празник дори... а и както казаха преди мен празнуваи трифон зарезан ^^ по забавно е ;]
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Ако сте във Варна на сбор, може и аз да дойда .. в зависимост от това наще хора колко ще сме, но така се очертават работите, че искаш някои искат неискат няма да бъдат с аверките си
    >> хахахах ТРИФУНЕЕ ...

Мега фен
    Град
    Earth...
    А аз какво да кажа като имам Exam вечета на 14-ти?

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    А аз какво да кажа като имам Exam вечета на 14-ти?
    Owned

ами..ако има някое момче,което харесваш и не е обвързан,защо не го поканиш да гледате филм или да излезете някъде.Ако няма такова си празнувай Трифон Зарезан

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Отиваш на училище, прибираш се, учиш и лягаш да спиш. Нямаш време за празници.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Хм айде и аз да си кажа .. самичка съм си,уж съм обвързана ама той е от друг град и не се виждаме.Даам .. демек съм НЕобвързана. То май като се замисля не съм го празнувала щото почти винаги съм без гадже тогава,така че,свикнала съм.Ден като ден само дето се напиват повечето като говеда.Трифон Зарезан се празнува повече,а и си е по-яко.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Никак не ме кефи тоя празник, макар че ми се налага да го празнувам.. Пак ще хвърля сума пари за разни ненужни боклуци и излизане, за да не слушам досадното мрънкане после. Грозна история..

Ако наистина се съберете поне 1 компания от форума, независимо в кой град, ще е забавно.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    о да хора като говорим за срещи .. някой от несебър ? ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си