.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Никак не ме кефи тоя празник, макар че ми се налага да го празнувам.. Пак ще хвърля сума пари за разни ненужни боклуци и излизане, за да не слушам досадното мрънкане после. Грозна история..

Ако наистина се съберете поне 1 компания от форума, независимо в кой град, ще е забавно.
    нека да позная : Нямаш си гадже ?? нормално да няма смисъл този празник за теб .. и аз си нямам ии ми е мъчно, защото наистина обичам св.Валентин супер яко е ако си влюбен ...
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И какво? Ако си влюбен чакаш св. Валентин като нова година, защото в друг ден от годината не може да демонстрираш любовта си? Лигава работа.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Някои хора, като се напият на Трифон Зарезан, го обръщат на Свети Валентин...
    all day... all night... what the fuck?!

аве не мисли за тоя Валентин,като нещо егаси великото отиваш на дск,прибираш се и си сваляш няква комедия и тва е + естествено бутилка вино,щото трябва да почетеш и българския празник
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Град
    In your sick brain.. :)
    Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    Аре да се съберем самотниците тук и да си направим обща сбирка, к'во, хах
    Айде..
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове