- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14.02.11. НЕОБВЪРЗАНИ
Дайте някаква идея как да изкарам добре Св. Валентин. Необвързана съм, а всичките ми приятели си имат половинки. Дайте някакви идеи![]()
Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD
Напий се сама с винце
Call me![]()
^Тузаро да яде пасти.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Виж и сладкарницата е добра идеяПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Ако е под 18, определено.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
представи си, че 14.02 е обикновен ден, ден като ден..
Аре да се съберем самотниците тук и да си направим обща сбирка, к'во, хах
Свети Валентин е комерсиален празник, направен само за да се печели пари от него. Баш като Коледа, същата работа(въпреки че обичам да ми подаряват подаръци xD). Най-малкото, че е американски и аз не виждам никакъв смисъл от празнуването му.
Празнувай Трифон Зарезан)
+Първоначално написано от spopi
![]()
Ми то трябва и по градове, да направим списък с мъжки/женски пол/населено място/предпочитан час, ала-бала, сложна работа :Д
Ще бъде пълна коч-партия
Махни първите 2 букви от "обвързан".![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
И аз съм съгласна .Първоначално написано от Anny05
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
++ Аз лично ще се събера с приятели и ще се напия като коч. Нищо,че миналата година празнувах Св. Валентин, тая пак ще бъде запомняща сеПървоначално написано от RaisedOnRock
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
супер, няма да е коч-парти.![]()
ден като ден- с нищо по- различен от останалите. Ще го преживееш, както и милиони други хора, да не кажа милиарди![]()
Не мога да ви разбера защо толкова много се вглъбявате и вманиачавате в този празник? И аз харесвам празника, но се празнува само от хора с половинки, а пък за другите е просто един нормален и обикновен ден. Аз в момента съм сама, но това не означава, че се чувствам самотна или нещо подобно, просто защото съм си себедостатъчна(не искам да прозвучи егоистично или да ме разберете погрешно). Мисълта ми беше, че не е нужно да имам човек до себе си, за да се чувствам щастлива, завършена и пълноценна. Може би, защото аз самата съм доста силна и като човек, и като характер.
Доколкото самия ден - предполагам, че с приятелки ще излезнем някъде вечерта.![]()
Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!![]()
waiting for something real...
начинът ти на мислене ще се промени с времето
Това за мен ли се отнасяше..?Първоначално написано от rtpghhfcz
![]()
Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!![]()
waiting for something real...
абсолютно