Не може мъжът да бъде командван от теб, ти да си лидерът, и същевременно да не е п*тка. Ако е мъж на място, коректен, мъжествен и тн., но се влюби много в теб и те остави да командваш, тогава имаш потенциално истински мъж до себе си, но реално щом ти е предал властта вече не е такъв.
Има много начини на командване и лидерство във връзката. Не е задължително ти да раздаваш преки команди. Съвсем спокойно можеш да го манипулираш и основните решения да ги вземаш ти. Най-често така става във връзките - мъжът главата, жената вратът.
Вкарала си си филм. Ако наистина се мислеше за много по-умна и възвишена от другите, нямаше да искаш мнения от форум, където преобладават основно надървени, девствени чекиджии и незадоволени малки шаврантулки. АКО наистина мислеше другите за толкова низши, щеше сама да вземаш решения и да задаваш въпроси на хора, които смяташ за поне малко по-интелигентни от теб, като например някой опитен роднина или учител, както и психотерапевта ти. И аз си признавам, че съм голям нарцис и с високо мнение за интелекта си, и не смятам, че има човек в тоя форум, който да може да ми помогне с някой мой проблем. Да ми каже нещо, което аз не съм се досетил или пък, което ще ме изненада и промени мнението ми. По-скоро се уча от хора с доста повече field и life experience от мен. Имам само една сериозна тема в тоя форум, и както и очаквах, не намерих отговора, който търсих. Така че основно давам акъл и гледам като цяло какви проблеми имат основно хората.
Странен казус си, ама ше се опрайш. Вкарала си се във някакъв филм според мен. Ще намериш някой по-опитен и ще видиш, че сексът не е толкова лош.