- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мм объркана :( ...
Ам.. не мислех,че ще пиша тук,но ето случи се.Просто ми е интересно как изглежда отстрани
Та ще се опитам да съм кратка.На 16 съм(ако има значение),запознах се с едно момче от моето даскало(на 17 е).Харесвах го от много време,но не събирах смелост да се запознаем..докато не стана така,че той изяви желание.Както и да е,минаха няколко месеца през които се сближихме адски много,но аз все още съм си влюбена в него.Има си приятелка,затова гледах да не разбира за чувствата ми,мислех че ще ме намрази,защото се опитвам да ги разделя или нещо такова.Та той все пак разбра..но след като му казах се сближихме още повече,стана ми едва ли не като брат.Вчера излезнахме само 2мата да се разходим..постоянно ме гукаше,даже и за ръка ме хвана.Всеки ден ми пише,обръщението ни е "сладур".Знам че много държи на мен,както и аз на него.Предполагам,че за него съм само много добра приятелка,обаче аз продължавам да изпитвам силни чувства към него(и той го знае).Незнам..опитах да го забравя,да сме само приятели,но не става.![]()
Ами..възможно е и той да има някакви чувства.Като сте заедно как се държи? Как реагира като му призна за чувствата?
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Точно затова съм объркана.В училище постоянно ме търси къде съм и ме гушка,изпраща ме до спирката.Сега ваканцията се виждахме доста често,защото казваше,че му липсвам...
А когато му казах отговорът му беше: Обичам те няма как да те намразя (понеже му казах,че не съм му казала за да не ме намрази)![]()
това е страхотно... Искренно ви завиждамЩом се държи така прави си изводите
Айде обичайте се
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Така както се държи с теб,едва ли изпитва само приятелски чувства..![]()
момиче
Щом е обвързан не е редно да се месиш в отношенията им, за да е с приятелката си значи сигурно я обича и има защо да е с нея, а към теб или изпитва само пирятелски чувства, или си му нещо като резервен вариант, ако евентуално се скара или раздели с нея. Не знам какво да те посъветвам, защото явно с тебе сме различни в това отношение. Аз съм на принципа - не се занимавай с обвързани момчета, и да, харесвала съм си обвързано момче, но не съм му казвала и показвала интереса ми към него, просто защото така съм сметнала за редно.![]()
Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!![]()
waiting for something real...
много точно казаноили си му нещо като резервен вариант, ако евентуално се скара или раздели с нея.
Нито съм се намесвала във връзката им,нито се опитвам да ги разделя или нещо такова.А относно чувствата..той горе долу разбра сам,нормално е да вижда че имам по-голям интерес към него.Незнам... ще чакам да видя какво ще стане,но не искам да си разваляме приятелството,нито пък ще мога да го забравя.
![]()
Първоначално написано от dimitar_ak
момиче
Да и аз мисля така.Но има едно "но".Защо е още с приятелката си?Авторке,да не би да харесва и двете ви?Първоначално написано от poncho
Защо не го попиташ как те приема ? Само като приятелка ли... или има нещо друго..
Ти си резервният вариант, нали се сещаш...може и да има чувства към теб, но не мислиш ли, че след като знае, че си му в кърпа вързана би зарязал сегашната заради теб? Вземи му постави въпроса има ли някакви чувства той към теб. Ако отговора е да, постави въпроса, да изчезне някой...
+1 И това може да се има предвид "резервен вариант" или просто някакви си приятелски чувства, които ще разраснат още повече и тогава положението ще се влоши.Говори с него сега,а не после да съжаляваш.Първоначално написано от GregoryHouse
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Да..да..да знам,че трябва да говоря с него,просто не мога.Какво ще отида при него и ще го питам: Абе ти какво изпитваш към мен?![]()
Той си има гадже.Оттук следва:
1.Както казаха другите,може да си му резервен вариант.
2.Може да изпитва само приятелски чувства към теб.
3.Може да споделя чувствата ти,но да го е страх да скъса,или да бави поради някаква причина(малко вероятно).
Описанието за него не е подробно,така че ние не можем да разберем какво означаваш за него,това може само ти да го разбереш.
Според мен въпросният е боклук.Има си приятелка,пък казва,че те обича,гушка те и се държите да ръце.Това ми прилича на прекалено лигавене,при положение,че си има гадже,и че сте само приятели.За съжаление,най-вероятно да си вариант 1 или 2.
Такава близост,при положение,че си има гадже,е недопустима.
А дори и да я зареже заради теб и да се гаджосате,сигурно пак ще тръгне да си търси резервен вариант.
А приятелката му как реагира на вашето 'приятелство'?
...Може да е всякакъв,но не е боклук,женкар или т.н. Дори по този въпрос е малко странен,защото повечето хора от даскалото не ги харесва и просто си ги игнорира.. не е такъв дето се забива с момичетата.
А за приятелката му.. не съм сигурна,че знае защото не я познавам пък и той не ми е говорил за нея..
В такъв случай сигурни ли сме, че има приятелка изобщо?Първоначално написано от LittleConfused
![]()
Животът е адът описан в Библията!
..ами малко тъпо ще прозвучи,но от фейсбук-а разбрах.А за нея ми е споменавал един единствен път,още когато се запознахме.Нещо беше ядосан и го попитах какво му е и отговорът му беше: Жена ми ме издразни...
Хвани си и ти някое гадже, пък да се осъзнае той, че не си му в кърпа вързана.
И аз съм на мнение, че не испитва само приятелски чувства към теб.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да си хване гадже само за да му покаже,че не му е в кърпа вързана?Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Това е адски тъпо.Ще се оплете още повече,плюс това ще нарани момчето(с което евентуално ще тръгне).
Авторке,има ли някаква развръзка?
Според мен чувствата му не са чисто приятелски.Ако искаше да сте просто приятели, щеше да продължи да общува с теб, но би ти дал да разбереш, че отношенията ви имат граница.Но все пак това си е мое мнение.Както и да стоят нещата, той си има приятелка, не бъди резерва.
Мерси много за отговорите..
За развръзка незнам..,той днеска цял ден ми се цупи понеже вчера имаше 5 часа а аз 7 и е стоял 2 часа в даскалото, за да можем да излезнем някъде след това,но стана така че имах ангажимент,който не мога да отменя и му стана много гадно.Извиних му се ,но НЕ той си е инат.Незнам много странно се държи,се едно съм му жена че да съм длъжна да излизам с него![]()
[/b]