.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Guest

Няма за какво да живея

Трудно ми е и не знам как да започна,но само тук мога да кажа кфото ми е на душата,без да се притеснявам...И така-вече съм на 15,знам че на тази възраст е нормално да се чувстваш депресиран,но аз не издържам вече.Родителите ми са разведени,живея с майка си.Намерила си е гадже,който може да ми е брат (19г.)Той отдавна е станал много по важен за нея от мен,изживява се като мой баща,опитва се да ме възпитава,да ми се налага,понякога ме бие,а на майка ми не й пука!Същия този човек ми забранява да излизам с приятелите си,изпокарах се с тях заради него(те и без друго не бяха много).Това е накратко...чувствам се безсилна и не знам какво да правя.Струва ми се,че на никой не му пука за мен,така или иначе съм си черната офца в семейството.Баща ми едва ли помни,че има дъщеря на другия край на България,отдръпнах се от приятелите си,вече почти съм изгубила всичко,дори майка ми не се интересува от мен.За нея съм дъщеря до толкова,че да ме храни,да ме пере и да ми дава пари.И край...Просто вече няма за какво да живея.Ако скоча от някой блок или нещо такова,едва ли на някой ще липсвам,може би ще направя услуга на повечето хора около мен.Не знам какво да правя,иде ми да потъна в земята.Не искам кой знае какви съвети,просто благодаря,че ме изслушахте.

не се отчайвай колкото и банално да звучи
    или ти вече си се отчаяла...няма значение но не си мисли че на никой не му пука за теб
    повярвай въпреки че не те познавам ми е мъчно и ми пука
    ако искаш ми пиши ако искаш да си доизлееш мъката
    premature optimisation is the root of all evil
    D.Knuth
    stel4eto e vyrha!!!
    p4elata_brumze e vyrha!!!

Фен
    Град
    PleVeN
    razbiram kak se 4uvstva6 i ako tursi6 nqkoi s koito moje6 da pogovori6 moje6 da mi pi6e6 na ЛС
    So I cry,when angels deserve to die!

swa
    Guest

s

Mila,sy4uvstvam ti iskteno, za6toto i az ne haresvam sem. si, no se zadovolqvam s misylta 4e moje i da e po-zle.Pri teb sa6to moje da e i po- zle.Ti si na 15, nali taka!?Ne si prinudena ve4no da si zavisima ot maika si.Sled vreme shte mojesh sama da upravlqvash jivota si.Togava nqma da si zadaljena da vijda6 20 godishniq...i edin den ako imash deca shte bydesh nai- dobrata mama )) i me4tai, za6toto vsi4ko idva s me4tite i ideite.legni se naspi, sutrin vsi4ko ni se struva po - razreshimo

mеn ako pitash prodyljavai da se borish,izpolzvai dokato imash podkriv nad glavata si,dokato si uredish samostoqtelen i nezavisim jivot ot maika ti i ot onq typak...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от swa
    Mila,sy4uvstvam ti iskteno, za6toto i az ne haresvam sem. si, no se zadovolqvam s misylta 4e moje i da e po-zle.Pri teb sa6to moje da e i po- zle.Ti si na 15, nali taka!?Ne si prinudena ve4no da si zavisima ot maika si.Sled vreme shte mojesh sama da upravlqvash jivota si.Togava nqma da si zadaljena da vijda6 20 godishniq...i edin den ako imash deca shte bydesh nai- dobrata mama )) i me4tai, za6toto vsi4ko idva s me4tite i ideite.legni se naspi, sutrin vsi4ko ni se struva po - razreshimo

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Знаеш ли миличка..ти сама го каза..едва ли има някой в този форум който може да ти помогне...друго освен утешителни и подкрепящи думи от нас едва ли ще чуеш...и все пак напълно те разбирам..споделената болка е половин болка...
    Ако тръгна да ти разправям реплико от вида на " дръж се, всичко ще се оправи, или пък още 3 години и ще си пълнолетна...няма смисъл.....
    Ако ти кажа че моя живот беше ад, от който си мислех че едва ли някога ще се спася, и че се нагълтвах с хапчета... и смятах смъртта за избавление...няма да те интересува много...
    Просто ще ти кажа едно...ЖИВЕЙ, на пук на всички гадости и болки...Живей, напук на всички които искат да те сломят...и рано или късно всичко се оправя...Но естествено не само от самосебеси...Поговори с майка си...кажи й как се чувстваш..нищо не губиш...пък ако не и пука...намери баща си...говори и с него... Направи всичко възможно...само не се предавай...ЖИВОТА Е КРАСИВ И САМИЯ ФАКТ ЧЕ ГО ЖИВЕЕШ ТВ ПРАВИ ЩАСТЛИВКА...

P.S. Аз, от опит, те съветвам да съсредоточиш вниманието и цялото си свободно време в правене на нещо..така поне няма да мислиш за глупости... Аз лично препрочетах всички книги които се намираха вкъщи, ходех на разни извънчасови дености..просто се хвани с нещо което ще те разсеива и ще ти е приятно...
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Спокойно сще минато години и схтъе видиш, че ще погледнесх на нещата по дръг начин. Не се ядосвай на майка си и тя е човек и като такав има свойте човешки нужди

MI prati pic na liobaka@yahoo.com i 6te vidim kakvo mojem da napravim po tvoq problem.Toi 6te ti pomogne,pomogna i na men.

Миличка, абсолютно те разбирам.Положението ми е малко по-различно. Мойте живеят заедно и се разбират добре, но ме пренебрегват заради работата.Понякога и аз мисля, че никой не ме базари за нищо.Пиши на личния или на black___rose@abv.bg. Усмихни се, защото утре може да е по-зле
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ти!

Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!
    хехе виж човече колкото и да ти се струва гаден тоя живот кажи си че има хора и по-зле от теб ... и с по-големи проблеми - аз с наще се карам постоянно (добре че баща ми не ми посяга) ... приятели вече нямам много - всички завиждат и говорят зад гърба ... гадже - такова нещо бая време не съм виждал ... ще имам операция след 2-3 месеца ... ама не се отчайвам - приемам живот-а ...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

WSmith
    Guest
    и при мен е така за съм на 17 и от години съм постоянна депресия, едва ли ще скоча от някъде, но ако случайно падна няма да загубя нищо. На никой не му пука за мен, и всички са срещу мен, съучениците, учителите, приятелите, родителите списъкът е дълъг. Станах индивидуалист, разбрах че не ми е нужно нечие одобрение или внимание, не искам нищо от никои човек, и не се кланям на никои, и новата си идеология съм нов човек, аз сам управлявам живота си и ми харесва. Веднъж да се освободиш от оковите ще откриеш красотата на живота и на света.

Повече от фен
    майка ти си е хванала гадже на 19.егати яката майка!според мен трябва да и откраднеш гаджето!!!!

Фен
    Град
    Пазарджик
    Тфа е ужас Много ти съчувствам но просто няма как да ти помогна

Град
    В квартала
    PREZ KURA MI E!AI SQ SE USPOKOI!

Ученото си е учено! В кенеф да го затвориш, лавка ще отвори!

ne se predavai ne pozvolqvai na 4ovek koito ne ti e roditel da te komandva....a na maika si i kaji za kakvo stava vupros..
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

помощника :)
    Guest

Re: Няма за какво да живея

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Трудно ми е и не знам как да започна,но само тук мога да кажа кфото ми е на душата,без да се притеснявам...И така-вече съм на 15,знам че на тази възраст е нормално да се чувстваш депресиран,но аз не издържам вече.Родителите ми са разведени,живея с майка си.Намерила си е гадже,който може да ми е брат (19г.)Той отдавна е станал много по важен за нея от мен,изживява се като мой баща,опитва се да ме възпитава,да ми се налага,понякога ме бие,а на майка ми не й пука!Същия този човек ми забранява да излизам с приятелите си,изпокарах се с тях заради него(те и без друго не бяха много).Това е накратко...чувствам се безсилна и не знам какво да правя.Струва ми се,че на никой не му пука за мен,така или иначе съм си черната офца в семейството.Баща ми едва ли помни,че има дъщеря на другия край на България,отдръпнах се от приятелите си,вече почти съм изгубила всичко,дори майка ми не се интересува от мен.За нея съм дъщеря до толкова,че да ме храни,да ме пере и да ми дава пари.И край...Просто вече няма за какво да живея.Ако скоча от някой блок или нещо такова,едва ли на някой ще липсвам,може би ще направя услуга на повечето хора около мен.Не знам какво да правя,иде ми да потъна в земята.Не искам кой знае какви съвети,просто благодаря,че ме изслушахте.
    Точно затова не трябва да го правиш!Те не заслужават да се отърват така лесно от теб,ти самата не заслужаваш такъв край и такава болка!Дръж се,живей сега с нещастието си,защото ще мине време и ще си щастлива.Живей за деня и за щастливото бъдеще и много неща които те очакват и не си заслужава да умреш преди да ги видиш.Не се предавай,ще предадеш само себе си,намери сили в себе си и продължи напред,каквото и да правиш не се предавай,мисли за себе си и за бъдещето си,мечтай си,но и внимавайте кво си пожелаваш!Взех много като сектант да говоря,но съм състрадателен мамка му(и аз на 14-15 години не намирах много смисъл в живота,нямам точно твоите проблеми но си имам други,също никак леки).Мога само да добавя,внимавай кво си пожелаваш и кво правиш защото рано или късно всеки си плаща за грешките,сега съм притиснат от мои си проблеми,провокирани именно от липсата на желание на живот,направиш някои грешки които сега ми се изпречват...Желая ти успех и горе главата!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Живей! Ти поне имаш майка и дом, а те ти дават поне нещо, макар и прекалено малко.Има хора, които си нямат никого на този свят,сами са...и за 1000 пъти по-зле от теб, повярвай ми няма смисъл да се хвърляш от блок или нещо такова...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от gia_bs
    [color=darkblue]Знаеш ли миличка..ти сама го каза..едва ли има някой в този форум който може да ти помогне...друго освен утешителни и подкрепящи думи от нас едва ли ще чуеш...[color]
    Напълно съм съгласна и мисля че не трябва да се предаваш защото живота е станал труден. Той не е от рои и няма да бъде. Дръж се като Аинщайн - гледай на нещата относително. Всяко нещо си има поне две страни. Потърси по-добрата...Все има нещо хубаво и красиво, което можеш да правиш, да се чувстваш полезна...все пак няма нищо лошо в това да имаш хоби и да не мислиш за дребните проблеми. Живота продължава и дори и напук трябва да се бориш с него. ...а за майка ти - няма човек, който да е свързан повече за нея от теб. Дори и да не личи е така

може би не съм този които трябва да го казва ама караите
    мило гледаи сега според мен просто трябва да се вземеш в раце
    и да потърсиш помощ но не във форума тук малко хора
    ще те разберат аз също съм преживял нещо подобно
    в никакъв случаи не посягаи на живота си тои е прекалено ценен
    колкото и да е труден
    бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
    а ти не беше там
    а ти не беше там
    бяла светлина
    всеки ден да почва с теб
    и да свършва пак със теб
    аз мечтая за това

Фен
    Град
    ahtopol
    oy to tva mn kofti. gorki4kata sa4uvstvam ti.parvo mi e 4udno kak edna normalna maika 6te si hvane 19-godi6no mom4e za gadje(sorry 4e taka prikazvam za neq de)kolkoto i nujdi d si ima se pak trqbva malko da pomisli i za tebe.tva mi se struva adski tapo.a ba6tati...mi nz za nego kvo da ti kaja.pogovori parvo s maikati moje ne6to da postigne6,ako li probvai s ba6tati.se pak ediniqt pove4e trqbva da se interesuva kvo stava s tebe.ako li 6te ti dam samo edin savet.nedei da se hvarlq6 ot nqkade,da si prerqzva6 venite...ili ne6to takova,za6toto moje maikati i ba6tati da pokazvat sega 4e im e prez onaq rabota,no ako napravi6 nqkoq glupost na tqh est 6te im e nai-kofti...jivei i se bori s jivota...ako iska6 nqkavv savet ili priqtelka s koqto da si popi6e6 mi pi6i)) na dark_past@abv.bg
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Настина не знам какво да кажа,много е тежко това което прочетох.Дошъл е някакъв си на 19 години и вече се мисли за "шефа"образно казано и почнал да с налага и на всичкото отгоре ти като най-малко трябва да го търпиш и да го слушаш.Та вие имате 4 години разлика,а той е приятел на майка ти.Че с моя приятел разликата е 4 години!
    Наистина много лошо,но ще ти дама едно съветче.Някой беше написал да си мислиш за бъдещето,че след време ще бъдеш независимо от тях и ще можеш да си живееш живота,защото ти сама каза накратко,че това твоето не може да се нарече живот.
    Най-най-готиното ще е да си намериш гадже,определено така ще ти е по-леко наистина.Ще ти дава стимул и ще разбереш че животът си струва.А ако имаш някакъв сериозен проблем с майка си или онзи-ако ти посегне сериозно например,ти препоръчвам да се оплачеш,защото и ти имаш права.А това че той е пълнолетен,а ти не си,не му дава правото да се налага,а ти да му играеш по свирката!Успех,миличка!!!!!!!! !!!

Повече от фен
    Ne se otchaivai purvo shte ti kaja! Jivota e pred teb.. ! Tezi trudnosti trqbva da ti davat poveche sili da se borish za tova koeto iskash !
    Povqrvai mi..kato porasnesh shte rabotish... shte si usigurish edin strahoten jivot..! Budeshteto e pred teb...
    Pogovori s maika si i s taka narecheniq ti bashta... kaji im tova koeto ti e na surceto.. obshtuvai s poveche hora..i shet si namerish dobri priqteli..
    Samo me se otchaivai.. !
    Glavata Gore! Gledai napred !!
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Голям фен Аватара на tainstvenata
    ne se ot4aivai smarta ne e reshenie ... spored men maika ti 6e se osaznae rano ili kasno i 6e se seti 4e ima dashterq no moje mi e takava ... govori s neq kaji i ... ne trqbva da se zatvarq6 v sebe si ..
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    майка ти си е хванала гадже на 19.егати яката майка!според мен трябва да и откраднеш гаджето!!!!
    Много си тъп бе идиот,да и открадне гаджето....Земи се гръмни да не те гръмна аз.Парцал такъв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си