Минала година (2010) харесвах едно момче тогава беше 6кл а аз 5. Запознахме се станахме гаджета.Запознах ги с една моя невероятно добра приятелка ("сестра ми") сприятелиха се,между тях имаше само приятелство обаче аз бях много много ревнива ии постояно го ревнувах от нея аа тя постояно се шегуваше с мен чче го харесва ии че не. на 30 юли 2010 година ние скъсахме ии аз тогава обидих "сестра ми" защото се оказа че го е харесвала с нея се скарахме но пак се сдобрихме. Тази нова учебна година отново се вазвърнаха чустата ми към него. Всеки ден като го видя в коридора той ми мята адски гаден поглед нито ме поздравява нито нищо сеено не ме познава .. ;(( наскоро едно момче ми беше направило ток ии той го бутна ама нз нарочно ли го напрви или бездаиска.Накрая на 2010 някаде към края на ноември месец неговри съоченице му удряха по задника ии аз много се нервих. Сега 2011 години те като ме видят не ми правят нищо (споделям ви го тва за запалките защото мога да се надявам че той е говорил с тях). А сега искам да говоря с него. Искам отново да бъде с мен да го прегръщам да го целувам.Сега тази моя сестричка ще излиза с него и случайно и аз ще бъда с тях и не знам какво да му кажа защото много го харесвам аа той може би ме мрази ;((. Не знам дали според вас съм влюбена или обсебена,но моля ви помогнете ми-какво да му кажа,как да постъпя с него аа ако не излезнем как да го заговоря .. ;((
ПС:Сори за пунктуационните грешки ии за правописните )) .. Мерсии много :* Бест тийнове сте :* :* :*