.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Град
    Sofiq

Как да го заговоря?

незнам как стигнах до тук ! да кажем ,че харесвам едно момче ама наистина го харесвам но незнам какво да направя в един клас сме той стои точно зад мен Боже незнам какво да направя . Той не проявява интерес към никое момиче , просто си стои и не го интересува нищо . Опитвала съм са да му пиша по скай ама като започна да пиша незнам какво да му кажа Затова моляви помогнете ми как да го заговоря

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka
    PaApyY

Ами просто го заговори. Пиши му ....
    : Охооо К'фо става.... Как си .... Какво правиш започни така .
    Сле това си измисли нещо например .. Аз бях в същото положение обаче аз му пишех но той не ми отговаряше и му писах писах,, и накрая се оказа че това не е човека който си мисля че е (буквално) та пиши му измисли си например ... питай го каква музика слуша и като ти каже примерно чалга ...Ти се разрови и потърси някаква актуална песен и му кажи:
    ОоО чувал ли си тази.... на еди кой си .... там ти си решаваш след това направи същото но за филм ..,,,ддз i t.n

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом сте от един клас - просто го поздрави..Кажи му "Здрасти"..Как си какво правиш и тем подобни..Ако е добър с учебния материал или в определена област,го помоли за помощ..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на elenka3
    темата се дублира .. !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си