.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

А сега какво?

Здравейте.Знам,че много от вас ще ми се присмеят,ще кажат,че съм малка или нещо подобно,но моля ви,поне ми дайте съвет.Бих искала някой да ме посъветва какво да правя,защото вече ми омръзна.Имам си приятел,той ми е всичко,наистина всичко!Заедно сме от 9месеца,но той започна нещо да ме удря,да ме унижава пред "приятелите си",но никога не съм си и помисляла да говоря с него за това.Искам някак си да го накарам да спре.Плс дайте ми съвет..какво да му кажа..какво да направя..плсс

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да остават една в друга!

Единствения начин е да говориш с него. Няма как. Ако не спира просто го зарежи.
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Не се притеснявай да говориш с него, ако той те обича ще разбере, че на теб не ти е приятно, че неможеш да продължаваш повече така..
    Любовния ми поглед съмняя ли та, а че само та лъжа, притесняя ли та?

Голям фен Аватара на Dollystar

Re: А сега какво?

Цитирай Първоначално написано от MiglenaMitkova
    но той започна нещо да ме удря,да ме унижава

Не може да допускаш това! Явно не те уважава, а това е водещо в една връзка!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Град
    Vraca :*
    Щом те унижава пред приятелите ти значи не те уважава!А единственият начин е да скъсаш с него
    -Имаше едно момиченце.Много обичаше да рисува. С дясната си рачичка нарисува
    една фигурка. Това беше едно сърчице. Запази картинката си, и когато порастна
    видя листчето с картинката. Когато се влюби даде това сърчице на момчето което
    харесваше. За жалост,той я нарани, и тя скъса картинката на две. Ето това бяхме
    аз и ти…

http://www.vbox7.com/play:ab50452d {Поздравче}

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Обирай си крушите. Няма да стане по-добре, ако говориш с него или се надяваш той сам да се сети.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Това за момиче нее приемливо...

Град
    Варна
    Само разговор ще оправи нещата. Ако не подейства, значи не те уважава и няма смисъл да си с такъв човек.
    Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си