- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- А сега какво?
Здравейте.Знам,че много от вас ще ми се присмеят,ще кажат,че съм малка или нещо подобно,но моля ви,поне ми дайте съвет.Бих искала някой да ме посъветва какво да правя,защото вече ми омръзна.Имам си приятел,той ми е всичко,наистина всичко!Заедно сме от 9месеца,но той започна нещо да ме удря,да ме унижава пред "приятелите си",но никога не съм си и помисляла да говоря с него за това.Искам някак си да го накарам да спре.Плс дайте ми съвет..какво да му кажа..какво да направя..плсс
![]()
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да остават една в друга!
Единствения начин е да говориш с него. Няма как. Ако не спира просто го зарежи.
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
Не се притеснявай да говориш с него, ако той те обича ще разбере, че на теб не ти е приятно, че неможеш да продължаваш повече така..![]()
Любовния ми поглед съмняя ли та, а че само та лъжа, притесняя ли та?
Не може да допускаш това! Явно не те уважава, а това е водещо в една връзка!Първоначално написано от MiglenaMitkova
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Щом те унижава пред приятелите ти значи не те уважава!А единственият начин е да скъсаш с него
-Имаше едно момиченце.Много обичаше да рисува. С дясната си рачичка нарисува
една фигурка. Това беше едно сърчице. Запази картинката си, и когато порастна
видя листчето с картинката. Когато се влюби даде това сърчице на момчето което
харесваше. За жалост,той я нарани, и тя скъса картинката на две. Ето това бяхме
аз и ти…
http://www.vbox7.com/play:ab50452d {Поздравче}
Обирай си крушите. Няма да стане по-добре, ако говориш с него или се надяваш той сам да се сети.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Това за момиче нее приемливо...
Само разговор ще оправи нещата. Ако не подейства, значи не те уважава и няма смисъл да си с такъв човек.
Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.