Чувство за малоценност?
Защо искаш да си целия свят за него?

Недоволна ли си от себе си? Явно си, щом непрекъснато си го изкарваш на другите. Забелязала съм, че аз когато съм недоволна от себе си, постоянно намирам грешки в другите, без те реално да имат такива и един вид им се ядосвам, че не ми задоволяват претенциите. Това е проектиране на собствената ми неудовлетвореност от себе си върху другия човек, та той да ми е виновен.
Ако ти по някакъв начин си комплексирана и неудовлетворена от себе си, това те кара да искаш от приятеля си непрекъснато доказване, постоянно да те глези, да ти казва, че те обича, както и откровено да ти принадлежи, защото това твоето е собственическо чувство, а не ревност, според мен... Тези неща те карат донякъде да мирясваш, но само донякъде, защото вътрешната неудовлетвореност се лекува отвътре-навън, т.е. трябва да започнеш сама да си помагаш, да се обичаш, а не да чакаш външни симулатори да ти повдигнат духа и да започнеш да се чувстваш по-значима. Аз имам чувството, че този човек каквото и да прави за теб, ти все няма да си доволна, защото нещо вътре в теб е наранено или неудовлетворено ...или потиснато. : ? Не знам, но се погрижи за емоционалното си здраве сама, без да обвързваш и ангажираш другите, защото те не могат да ти помогнат. В живота за каквото и да стане дума, си помагаш сам, другите само подкрепят. Тоя пич ако ще на челна стойка да застане, да се скопи сам и да е 24/7 за теб, пак ще липсва нещо.
Така мисля и аз.

И те съветвам да не се дръжиш като притежател, а ако нормален човек. Като ти прочетох темата и как си увързала момчето за пълен каиш - не се вижда с момичета, втф? Направо си изолирала соц. му живот. Не знам как още те търпи.

Аз бих се консултирала с психолог, особено по тоя абзац, как го виждаш виновен за всичко, без реално той да е, и как постоянно беснееш. Чудно е как сте изкарали година и седем месеца.

Аз когато се държах като теб ми биха шута на 2-3 месец максимум (всъщност веднъж се държах по тоя начин)

И ако ще пишеш бокс, запиши го в друга школа по бокс, не в неговата. Може и да ти хареса - адреналин, бързина, силни удари, но наистина не го обсебвай с непрестанното си присъствие.