- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с ...
u srsly![]()
Ей само се чудите с какви глупости да занимавате хората.
Ам всъщност на мен това не ми пречи въобще.
Първоначално написано от Ssummerjam
Мда, сериозен съмПървоначално написано от FromAutumToAshes
Просто само тва се чудя, дали да занимавам спамери като вас, или да напиша нещо, което ме интересува. Като нямате какво да кажете, не пишете. По-големите интернет пишки не ви правят по-интересни
![]()
Ъъъ?Първоначално написано от poncho
И а3,това НЕ разбрах...
Но както и да е....
Автора да се обоснове...
Аз лично,ако обичам даден човек,няма значение има ли дефекти или не,и какви са те....
Вътрешността на човека е важна...другото е само обвивката на шоколада...
Всъщност не си много разумен мисля.Два, три зъба нищо не променят.Хората обичат човека насреща, не зъбите или ръцете му, или каквото там се сетиш.Не се вкарвай във излични филми. : )
Та да отговоря на въпроса, лично за мен някакъв прост и почти незабележил дефект, не би бил пречка.
Естествено,че бих..Не си избирам момчетата по техните зъби.Недей да се комплексираш за такива маловажни неща..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от Pa3yMeH
![]()
![]()
Я си извади главата от задника бе младеж.. Бил съм спамер
Па щом си рекъл, спамер да съм
![]()
На безсмислената ти тема - давам безсмислен отговор.. а не дай си Боже това да те интересува.. мога да кажа, че имаш проблеми в такъв случай.
И като цяло такива като теб са спамери. Идиот !! Мога и да се аргументирам
1. Смисъла на темата ти няма нищо общо с раздела в който е пусната.
2. Лишена е от абсолютно всякакъв смисъл.
3. Заглавието трябва да е така написано, че да става ясно за какво се говори в темата. А не като твоето да го прочета и да се чудя сиреч за к'во става дума.
Мога и още да изредя ама айде ще спра. Аааааа маха, че и отворени.. Аман вече от такива като вас![]()
И само в заключение ще кажа, че ако ти целиш хорски интерес с коментарите си, мен ми е през хуя на кого ще му хареса написаното от мен, и на кого не. Капиш ? Лека вечер![]()
![]()
![]()
![]()
Всички знаем,че НЕ си спамер па оня с кривите зъби нека живее в заблуда
![]()
Аз имам разстояние между зъбите и далеч не са перфектни,но досега никоя не се е оплакала![]()