.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Съвет

Hybrid View

Съвет

Здравеййтее,
    Искам да разкажа своята история и да помоля за съвет Няколко пъте излизах с едно момче, той е на 20, аз на 17 г. Прекарваме времето си заедно, много приятно. Проблема е там, че и 2-та много се харесваме, но той е много срамежлив.
    Когато излизаме на разходка той стои на метър от мен, а когато ме изпрати не му се тръгва и му личи, че иска да ме прегърне и целуне, но не събира смелост. Той сам ми е казвал, че има желание, но не може да преодолее срама си. И така с часове си стоим пред входната врата и се гледаме.
    От известно време на сам си мисля, че до сега си е нямал приятелка и затова се държи така. Разпитах негови познати и те ми казаха, че не са го виждали с момиче до сега.(Сега някой несериозници ще кажат, че е гей Нормално си е момчето..).
    Последният път събрах смелост и го прегърнах, но той се изчерви и не посмях и да го целуна. Не знам как да действам и как да го накарам да се отпусне. Знам, че тук пишат много момчета, някои от тях също толкова срамежливи, така че ще ги помоля за съвет. Как да действам за да не го стресна. Не искам да изглеждам нахална, а и все пак знам, че и 2-та го искаме, но другия проблем е че и аз съм от срамежливите, даже не знам как събрах смелост да го прегърна..
    Помогнете ми [/color]

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Следващия път като се разхождате го хвани за ръка. Едва ли ще избяга. Прегръщай го по-често, за да свикне с допира на тялото ти и да не се страхува да те докосва. Когато прецениш, че се е отпуснал достатъчно в твоята компания го целуни леко по устните и кажи нещо от сорта "Не беше толкова зле, нали?" усмихни се и го целуни пак. Щом си сигурна, че те харесва рано или късно нещата ще се получат.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ако го харесваш достатъчно ще проявиш разбиране и търпение, а другият вариант е ти да се отсрамиш и да поемеш нещата в твои ръце.
    Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!

waiting for something real...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Аз с моите приятели се прегръщам за щяло и нещяло .Ами другият път като се видите му скочи още в началото-скочи в смисъл прегърни го здраво ,добра тактика е Друго друго-амииии целуни го по бузката примерно .Айде успехчета
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

амии щом го е срам.. може наистина да си е нямал приятелка така че действай ти... няма какво да се притесняваш... просто бъди смела и той сам ще се отпусне но не го притискай много... действай бавно...

Град
    София
    Действай ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си